MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia N. wrote:Jest fasolka!! Dr mówi ze wszystko ok wielkosc prawie centymetr (0,96) serducho bije 136/min slyszelismy trzy sekundy. Poplakalam sie:-) wszystkie pomiary zgadzaja sie z wiekiem ciazy tp bez zmian. 8.11 prenatalne
Super Klaudia ucziucie nie do opisania, prawda? Fajnie, że pomiary się zgadzająKlaudia N. lubi tę wiadomość
-
Próbowalam nadrobić, ale nie dalam rady. Ale macie tempo Muszę codziennie zaglądać
W poniedziałek na wizycie zobaczyłam serduszko i 1,6cm szczęście;)nadia1, Mabelle, Maniuś, mon!ta^, Zieziulka, strawberry juice, Demsik, sylwucha89, Moniqaaa, Arwi, blubka, marie_marie22, Camilia, Nieśmiała, Uszczesliwiona, Kleopatra, ag194, Hope_ lubią tę wiadomość
-
Zieziulka wrote:Hej dziewczyny. A ja mam pytanie, może ktoś już pytał, ale ciężko przebrnąć przez 250 stron ;p Czy objawy macie z taką samą siłą codziennie? Mnie od początku piersi bardzo bolały, potem piersi trochę lepiej ale doszły całodniowe mdłości, a dzisiaj nic...i zaczynam się martwić. To głupie, bo jak mi było niedobrze to bardzo chciałam by mi przeszło...a teraz się martwię.
Demsik chodzę do Femimed na Marcelińskiej do dr Jachowskiego. Jest wporzo, ale trochę drogo ;/ A Ty gdzie chodzisz? -
Widzę, ze pisałyscie o mieszkankach. My mamy 45m dwa pokoje na 4 pietrze, dwulatka i owczarka(ze zdjęcia - Nutka nasza. I jak tylko zrobiliśmy test to wróciliśmy do poszukiwań domu;D Na szczęscie już znaleziony i czekamy na decyzje kredytowe. I tam będziemy mieć 3 sypialnie a ja dalej nie wiem jak to rozegrać. Czy maleństwu zrobić pokój, czy w sypialni(łóżeczko i tak w sypialni będzie na początku). Do wspólnego pokoju bym ich dala kiedyś, ale jak już młodsze będzie miało z 2 lata.
-
Rudzik to skoro razem tak mamy to uznajmy, że to normalne i będzie nam lżej. Szczególnie, że jestesmy na tym samym etapie.
Rudzik lubi tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
nick nieaktualnyDemsik tesciu kiedy jest skóry do forsy bo on swoją połowę oddaje za darmo z chwilą gdy babka sprzeda nam swoją część. Nie powiem to jest warte tych pieniędzy ale boli to że syn musi od matki kupić to co powinien dostać a tu nic mu w życiu nie pomogli a jeszcze jej trzeba oddać akurat jak zdecydowaliśmy się na 2 dziecko . Ona w ogóle ma nasrane we łbie bo od początku nie tolerowala tego że urodził się 2 syn a nie córka nawet wszyscy mówią W ubierala go w sukienki i wiązała kokardki!!! Jak ja jej nie cierpię!!! Niech tylko dostanie ta kasę to zamki zmieniamy i wnuki zobaczy jak gdzieś przypadkiem się spotkamy
-
Uszczesliwiona wrote:Sylwia wystarczy że powiesz ze robisz paznokcie akrylowe to od szczala dostaniesz l4
-
Klaudia n. - gratulacje i zazdraszczam!
Zieziulka - trzymajmy się tego! a kiedy masz wizytę? Widziałaś już fasolkę? -bo pogubiłam się już w wątku. A juz widzę - 13.10. To czekamy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 11:03
-
Hej czy któraś z Was tak miała wczoraj zaczęło się od bronzowe plamienia pojechałam na szpital jestem aktualnie w Anglii zrobili badanie dopochwowe wziernikiem powiedzieli ze tam wszystko pozamykane jest to sie oczyszcza po prostu pod wieczor zaczęłam plamic tak jak bym okres miała strzępy ciemne i troche krwi i ból brzucha znowu na szpital badanie powtorzyli niby wszystko ok dalej pozamykame tan gdzie zarodek, biore od wczoraj luteine 2x1 tabletce dopochwowo gin z pl mi kazala bo tu tylko przeciwbolowe leki mam miec po południu Usg tak sie boje
-
nick nieaktualnyUska wrote:Jeszcze ja:-) kerte ciazy mi zaloza wizyta na 13.20:-)
Powodzenia Uska !
Ja na 19. Matko co za godzina. Przeciez ja umre ze stresu !
Klaudia N gratulacje !
Facebookowaja trzymam mocno kciuki za usg!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 11:12
dewa lubi tę wiadomość
-
strawberry juice wrote:Powodzenia Uska !
Ja na 19. Matko co za godzina. Przeciez ja umre ze stresu !
Klaudia N gratulacje !
Facebookowaja trzymam mocno kciuki za usg!
-
Witam wszystkie kobitki.
Jaka paskudna pogoda. Nic mi sie nie chce. Ale chociaz moglabym isc na dwor ale ten deszcz ;-(
Wizyte mialam wczoraj u docelowego lekarza. Dostalam l4, skierowanie i wizyta za miesiac. Bylam u niego prywatnie ale po znajomosci przepisal mnie na fundusz i tak mi sie udalo prowadzic ciaze w najlepszym szpitalu w Warszawiestrawberry juice, blubka lubią tę wiadomość
-
Pisałam do BELLY nie dostanę dostepu więc lista zostaje na 4 stronie (chyba ze chcecie nowy wątek)
jeśli chodzi o smarowidła polecam bloga "sroka o" analiza składu i działania, drogie nie zawsze znaczy dobre (Zastrzeżona widzę że czytamy to samo ) Ogólnie polecam zwykły olejek migdałowy (potem fajny dla skóry maluszka po kapieli). Prawda jest taka że jak ktoś ma tendencje to i tak popęka, ja sie smarowałam na początku, do 4/5 mc potem mi się nie chciało i na brzuchu mam 3 rozstępy ktore wyszły PO ciązy. Zaraz na początku w 3mc wyszły mi rozstępy na biodrach, wewnąytrz ud i na tym koniec a wtedy nawet nie przytyłam tylko schudłam
tak pobieżnie przejrzałam wczorajsze wpisy:
Madu1611 u nas tez będzie taka róznica
nadia kup sobie rogala do spania, przyda się potem do karmienia
Qasha nie żartuj u Morwy znowu CP? boże jak mi przykro ogromnie... była ze mna na styczniówkach niestety serduszko się zatrzymało, ile tą dzieewczynę spotyka nieszczęść
neczka ja poprzednio robiłam ale miałam za darmo. teraz jak załapie się na darmowe to zrobię, płatnych nie
Esepera ale jak musisz brać clenax to z tego co wiem można zapłać się na refundację
mama_marie warto i nie warto, ciezko powiedzieć, to badanie nie daje pewności 100%, może wyjść źle a dziecko zdrowe
Weruni ogromnie mi przykro
bezimienna witaj po urlopie!
facebokowa kciuki za usgzastrzeŻona lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
W ogóle dzień dobry, u mnie wczoraj caly dzien poza domem. Jutro w końcu długo wyczekiwana wizyta i podglądanie grocha a potem jedziemy na weekend w góry
tylko coś mi mloda pociąga nosem i lekko pokasłuje, oby tam jej nie rozłożyło.
w związku moim wyjazdem pilnie poszukiwana osoba która na bieżąco będzie dla mnie trzymać nowe info - tj kto się pojawił i z jakim TP oraz komu dopisać
nie będzie mnie 4 dni i nie ma szans żebym przez to przebrnęła potem, teraz w ciągu 24h było tylko 10 stron
widzę na liście w excelu pierwsze typy imion u nas dalej nic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 11:31
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.