MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA więc Monisia jakbyś była tak uprzejma wrzucić mnie do tabelki będę bardzo wdzięczna a wiec: Ania lat 28 ciaza 2 termin 13.05 następna wizyta 3.11 w domu synek 2.5 roku Wrocław/Dzierżoniów imiona dla dzidzi Nela/Fabian
Z góry bardzo dziękuję:-*blubka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz po. Dzidzia ma 1,63cm. Serduszko bije. Widac bylo raczke nowy lekarz spoko, polubiłam go. Jutro rano jade na badania A i mam juz karte ciazy!!
I kazal mi sie cieszyc ze nie wymiotuje i dobrze sie czuje i duzo odpoczywac kolejna wizyta z wynikami 20.10.blubka, Rudzik, monika_89, Nieśmiała, Moniqaaa, Forbidden, Kleopatra, Camilia, toska_88, Karotka, Demsik, Maniuś, zastrzeŻona, Agus26m, Mabelle, Uszczesliwiona, Hope_, Breezee, mon!ta^, ag194, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
toska_88 wrote:Igm ujemne 0.06 ale lekarz mówił że przy początku zakażenia też tak jest ze igG podwyższone a druga wartośc jeszcze nie zdążyła się podnieść. Dziewczyny w którym tygodniu umowilyscie się na prena5alne usg? Bo mówią że od 11 tyg do 13 tyg 6 dnia najpóźniej. Ja się umówiłam w 12 tc dokładnie 11 tyg 4 dni powinno być ok nie? Robie tylko usg genetyczne narazie badania z krwi nie robię chyba że będzie cos nie tak
tosia, ja właśnie cały czas się zastanawiam co robić z tym badaniem PAPPA. Dziewczyny wcześniej pisały, że robią i że się zapisują,a ja ciągle nie wiem, jakoś tak się waham. Mój ginekolog nie jest specjalistą jeśli chodzi o te badania prenatalne, bo z tego co czytałam to specjalistyczne przychodnie/gabinety tym się zajmują, powiedział, że może oczywiście zrobić te USG, wszystko pomierzyć itd. Dziewczyny pisały, że nie daje to 100% pewności, że jest ok. Ale z drugiej strony ani u mnie, ani u męża nie było w rodzinach żadnych przypadków, jestem raczej zdrowa, młoda, więc.... aj sama nie wiem. Bo jeśli USG pokaże coś nietak to będzie trzeba na gwałt szukać miejsca, żeby zrobić PAPPA. świruję chyba ;/ -
neczka90 wrote:tosia, ja właśnie cały czas się zastanawiam co robić z tym badaniem PAPPA. Dziewczyny wcześniej pisały, że robią i że się zapisują,a ja ciągle nie wiem, jakoś tak się waham. Mój ginekolog nie jest specjalistą jeśli chodzi o te badania prenatalne, bo z tego co czytałam to specjalistyczne przychodnie/gabinety tym się zajmują, powiedział, że może oczywiście zrobić te USG, wszystko pomierzyć itd. Dziewczyny pisały, że nie daje to 100% pewności, że jest ok. Ale z drugiej strony ani u mnie, ani u męża nie było w rodzinach żadnych przypadków, jestem raczej zdrowa, młoda, więc.... aj sama nie wiem. Bo jeśli USG pokaże coś nietak to będzie trzeba na gwałt szukać miejsca, żeby zrobić PAPPA. świruję chyba ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 21:20
toska_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyneczka90 wrote:tosia, ja właśnie cały czas się zastanawiam co robić z tym badaniem PAPPA. Dziewczyny wcześniej pisały, że robią i że się zapisują,a ja ciągle nie wiem, jakoś tak się waham. Mój ginekolog nie jest specjalistą jeśli chodzi o te badania prenatalne, bo z tego co czytałam to specjalistyczne przychodnie/gabinety tym się zajmują, powiedział, że może oczywiście zrobić te USG, wszystko pomierzyć itd. Dziewczyny pisały, że nie daje to 100% pewności, że jest ok. Ale z drugiej strony ani u mnie, ani u męża nie było w rodzinach żadnych przypadków, jestem raczej zdrowa, młoda, więc.... aj sama nie wiem. Bo jeśli USG pokaże coś nietak to będzie trzeba na gwałt szukać miejsca, żeby zrobić PAPPA. świruję chyba ;/
-
nick nieaktualny
-
Toska jestem, podczytuję ale nie miałam kiedy pisać. Dzieki za pamięć
Córa od poniedziałku nie chodzi do żłobka wiec automatycznie pojawił się brak czasu. Do tego jeszcze teściowa przyjechała.
U nas na początku dzidziulek będzie z nami w sypialni. Przynajmniej do czasu aż będzie mniej wiecej przesypiał noce. Chociaż nie wiem gdzie wstawię łóżeczko bo w miejscu gdzie poprzednio stało jest juz szafa. Później przejdzie do pokoju starszej siostry.
Gratuluję serduszek!
Z jedzeniem masakra. Ze smakiem zjadłam jedynie chipsy lays fromage. -
Ehhh, tak długo było u mnie spokojnie, a przed chwilą znowu zauważyłam plamienie. Takie brązowo-krwiste, troszkę jakby rozwodnione. Widoczne na wkładce i jak poszłam sprawdzić to przy podcieraniu. W porównaniu do poprzednich krwawień to to plamienie jest bardzo leciutkie, no ale jest... Jak nie przejdzie totalnie całkowicie i nie zniknie bez śladu to mam się jutro pokazać u gin.
Chyba dzisiaj nie zasnę... Jeszcze coś mnie po lewej stronie podbrzusza jakby pika, ciągnie.
Nie no, ja potrzebuję tej wizyty wcześniej, nie wytrzymam do 14ego. Może jestem psychiczna, ale mam złe przeczucia. Albo niech mnie ktoś uspokoi albo dobije, bo przez ten stan "pomiędzy" to ja jeszcze chwilę i zwariuję. -
strawberry juice wrote:Ja juz po. Dzidzia ma 1,63cm. Serduszko bije. Widac bylo raczke nowy lekarz spoko, polubiłam go. Jutro rano jade na badania A i mam juz karte ciazy!!
I kazal mi sie cieszyc ze nie wymiotuje i dobrze sie czuje i duzo odpoczywac kolejna wizyta z wynikami 20.10.
Świetne nowiny Kochana. No i dzięki tobie, ja się już mniej martwię brakiem objawów;)
Powodzenia na jutrzejszych badaniach
Qasha postaraj się odprężyć. Może weź jakieś ziołowe tabletki na sen. Stresem nic nie zdziałasz, a spać musisz. Dla dzidzi!
Jeśli masz złe przeczucia, to może idz do gin jutro, bo do 14go osiwiejesz. Wszystko będzie dobrze, pamietaj postaraj się teraz zasnąć, jutro jest nowy dzien
dobranoc wszystkim :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 23:37
strawberry juice lubi tę wiadomość
-
Witam Was kobietki
Jak się spało?
U mnie dobrze, tylko znow glupie sny mnie nawiedziły.
Niestety po obudzeniu odkrylam cos niemilego. Wyskoczylo mi zimno na ustach macie jakies sprawdzone i dozwolone sposoby na to dziadostwo? A tak wogole to czy nie szkodzi to dziecku?