MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To ja też się pochwalę. Trochę nie planowana dzisiaj wizyt u gina wyszła (źle się czuje i poszłam po L4), a tu robimy USG i serducho widać i słychać !
sylwucha89, Nieśmiała, mon!ta^, Uszczesliwiona, toska_88, monika_89, susi8, WreszcieMama, Camilia, Forbidden, blubka, Kleopatra, julita, Demsik, lilou, Hope_, Rudzik, Mabelle, Karotka, Maniuś, sylwia1985, Agus26m, Klaudia N., ag194, marie_marie22 lubią tę wiadomość
⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
nick nieaktualnyNieśmiała nic nie biorę oprócz jednej kapsułki dziennie pregna. Ona ma w sobie kwas. No teraz muszę dodatkowo aspargin bo mam skurcze w nogach. Monika ja również się przepisałam na środek 12 tc bo nie chciałam iść za wcześnie zresztą mój gin mówił żeby iść 2 listopada a idę 3 więc będzie dobrze. Jak dziecko teraz ma niecałe 2 cm to za 4 tygodnie raczej nie będzie miało 9 cm
Co do dzi3ci to dzidzia będzie spała raczej z nami w sypialni żeby nie budziła syna a poza tym on ma bardzo mały pokoik później pewnie zrobimy im większy wsp9lny .
Susiec witaj ! Ja też jak najszybciej poszła bym do innego lekarza by zrobił usg i uspokoił że wszystko gra.
Mnie wzięło na rogaliki drożdżowe z narmolada więc działam teraz "-)Camilia, susi8 lubią tę wiadomość
-
Ja sie dlugo zastanawiakam czy i jakie witaminy brac. Stwuerdzilam ze nie chcem tabletek ze wszystkimi witaminami swiata bo to bez sensu. Zdecydowalam sie na pregna plus bo ma w sobie tylko te kilka najwazniejszych.
A pytakam toski o kwas foliowy bo pregna ma w sobie metafolik a nie kwas foliowy, i tak sie chcialam upewnic czy mam brac go dodatkowo czy nie -
Dziewczyny nie grzebcie w tablelce w excelu bo kolejny raz wszystko jest poprzestawiane, potem siedzę i poprawiam komendy.
Wy się tylko wpisujcie ja Was poprzerzucam wg TpArwi, Moniqaaa, Demsik lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/72a8b6f9b36f.jpg
Jak postanowiłam tak zrobiłam! Kolacja mega
Blubka jaka tabelka co i gdzie mam wpisać?
Nieśmiała na opakowaniu mojej pregna w składzie jest normalnie kwas foliowy 400 jednostek i do tego metyfolian wapnia 208 .
Misia u mnie prenatalne nieinwazyjne czyli usg genetyczne plus test z krwi na choroby genetyczne 400 zł amniopunkcja 2000 zł. Ja idę tylko na usg narazie za 200 zł aby ocenił po karku nosie i tych podstawowych czy wszystko ok .Moniqaaa, blubka, Mabelle, Demsik, Misia 69, Hope_, mon!ta^ lubią tę wiadomość
-
Zieziulka wrote:To ja też się pochwalę. Trochę nie planowana dzisiaj wizyt u gina wyszła (źle się czuje i poszłam po L4), a tu robimy USG i serducho widać i słychać !
Zeziulka, czyli brak objawów to jednak nie koniec świata?
Super! bardzo się cieszę!
Toska!!! Aaaaaale bym zeżarła takiego rogala!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 20:39
-
Rudzik wrote:Zeziulka, czyli brak objawów to jednak nie koniec świata?
Nie kochana! Jak powiedziałam lekarzowi, że mniej mnie bolą piersi i się martwię to powiedział "No już bez przesady" ;p⚡ PCOS, Celiakia, Oligozoospermia⚡
🤱 Marta 30.04.2017 r. 💜 36+1 tc
🤱 Antosia 24.05.2020 r. 💜 38+1 tc
-
nick nieaktualnyRudzik wrote:Zeziulka, czyli brak objawów to jednak nie koniec świata?
Toska!!! Aaaaaale bym zeżarła takiego rogala!Camilia, Rudzik, Demsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny