MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja większość mam. Wózek kupiłam przy pierwszym i chyba trzecie pociągnie ;p Łóżeczko, kołyskę, bujaczki, nianie itp. podstawy mam Poczekam na płec i wtedy podokupuję drobiazgi.
Promyczku myślę o Tobie :*promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
mon!ta^ wrote:Oczywiście ze może być po tym. Dziewczyny ale pamiętajcie że re soczki są niepasteryzowane chyba że je poddajecie obróbce termicznej.
-
Rzeczy dla pierwszego dziecia kupowałam tak po szóstym miesiącu. Żałuję, że kupiłam łóżeczko ( póki co służy mi jako magazyn na zabawki albo na ubrania ). Bardziej praktyczna byłaby dostawka do naszego łóżka. Troche mało mamy miejsca w domu więc staram sie akcesoria typu kołyska itp zredukować do minimum. Ubranek oczywiście miałam zbyt dużo, czasem naprawdę trudno sie pohamować od kupna. Wszystko takie tyci tyci i takie urocze . Wózek kupiliśmy używany. Wychodzi na to, że raczej wszystko mam. Oczywiście jeśli okaże się, że będzie dziewczynka to trzeba będzie jakieś kobiece ciuszki nabyć
Aleksandra lubi tę wiadomość
-
WreszcieMama wrote:Promyczku nasz kochany, jak dobrze ze sie odezwalas! Mam nadzieje ze powoli dochodzisz do siebie... Mocno sciskam i duzo pozytywnej energii Ci przekazuje, zebys znalazla w sobie duzo sily :*
Toska no to Ci powiem... Dowalilas sobie niezle... Wspolczuje ;/ No moment na takie przygody nienajlepszy sobie wybralas, nie ma co! Oby jakos w miarę bezboleśnie to wszystko się goilo...
Dewa ja z wyprawką to w końcu nie wiem jak zrobię. Na początku wydawało mi się logiczne zeby zaczekac do tego 30 tygodnia przynajmniej, żeby potem nie plakac jakby co... Ale zaczyna mnie mocno kusic zeby cos tam powoli kupować. No i nie wiadomo jak w III trymestrze bede sie czula, a nie chcialabym sobie odbierac tej przyjemnosci z kupowania rzeczy dla maluszka. Tak naprawde to glownym wydatkiem bedzie wozek i fotelik... Wstepnie mamy juz nawet wybrane modele. Ominie nas remont pokoju, bo nie mamy chwilowo warunkow zeby maluch mial swoj pokoj i bedzie po prostu lozeczko u nas stalo. Zadnych mebelkow nie przewiduję nowych bo i tak nie będzie ich gdzie wcisnac. Zostana wiec do kupienia ubranka, te wszystkie posciele, kocyki i male akcesoria.
No i chyba w laktator z Medeli zainwestuje, bo pewnie czeka mnie to nieszczesne ciecie cesarskie, a na karmieniu mi zalezy... W takiej bardzo oszczednej wersji zmiescilibysmy sie pewnie w 3 tysiacach, ale licze że wydamy wiecej, pewnie cos kolo 4...WreszcieMama, Mabelle lubią tę wiadomość
-
Madu1611 wrote:Piję od razu po przygotowaniu (warzywa i owoce oczywiście są dokładnie umyte). Kurczę, trochę się teraz zaniepokoiłam . Może faktycznie to trochę ryzykowne
Ale dlaczego ryzykowne jest picie soków wyciskanych?? Jak pijesz od razu po przygotowaniu to nie ma chyba problemu.Ja tez takie piję
To tak samo jakby się zjadło surowe jabłko cz marchewkę.Takie jest moje zdanie.
Toska to naszalałaś,bardzo Ci współczuję.
Chociaż się uśmiechnęłam jak czytałam twój wpis ,bo zamiast lekotka przeczytałam łechtaczka, hehehee
Promyczku miło Cię znów przeczytać
Ściskam mocno ♡
Miłej nocy kochaneRudzik lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny ja tak szybciutko! Co prawda termin mam na 28.04.2017, ale wiadomo moze się przedłużyć i bede Majoweczka!! :*
Trzymam kciuki Za Was i wasze sliczne babelki. Badzcie dumnymi mamusiami, brzuszki do gory!!
P. S. Bede Was czasem podgladac
Kwietniowka, 2017.strawberry juice, Demsik, Kleopatra, Madu1611, Maniuś, Camilia, marie_marie22, mon!ta^, Uszczesliwiona lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
nick nieaktualny
-
Ja leze i spac nie moge juz.od wczoraj cisza w plamieniu.na razie nic nie ma jedynie przy podcieraniu jakis tam slad a tak czysto.
Milej niedzieli wam zycze;)Mabelle, Arwi lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Witam!!
Ja wczoraj odwiedziłam rodziców, zrobiłam chrusty, jednak suę okazało ze juz nie mam na nie ochoty..
Dziś mi się śniło, że próbowałam się przespać z....... dr Housem!
Co do wyprawki, to mnie tak bardzo korci żeby chociaż skarpetki kupic, ale się trzymam. Nie chcem zapeszyć. Myslę zaczącć kolekcję powoli w 5mcu. Ale zobaczę jak to wyjdzie w praktyce.
W sumie ja nie kupuje zeby nie zapeszyc, a tesciowa juz uzbierala dla mnie caly wielki karton ciuszkow jak tylko sie dowiedziala o ciąży
Miłej niedzieli!Mabelle, Demsik, Rudzik lubią tę wiadomość
-
Kup sobie wode morska do psikania i smaruj okolice nosa mascia majerankowa
Mabelle lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Nieśmiała wrote:Witam!!
Ja wczoraj odwiedziłam rodziców, zrobiłam chrusty, jednak suę okazało ze juz nie mam na nie ochoty..
Dziś mi się śniło, że próbowałam się przespać z....... dr Housem!
Co do wyprawki, to mnie tak bardzo korci żeby chociaż skarpetki kupic, ale się trzymam. Nie chcem zapeszyć. Myslę zaczącć kolekcję powoli w 5mcu. Ale zobaczę jak to wyjdzie w praktyce.
W sumie ja nie kupuje zeby nie zapeszyc, a tesciowa juz uzbierala dla mnie caly wielki karton ciuszkow jak tylko sie dowiedziala o ciąży
Miłej niedzieli!Nieśmiała, strawberry juice, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
Dzień dooobryyyy! Dziewczynki, a czy któraś z Was zamierza kupić chustę i Dzieciątko chustować, zamiast w wózku wozić? Co sądzicie??? Miłej niedzieli!!!
Strawberry ratuj się czosnkiem, cytryną, malinami!!! Setką z pieprzem...a nie! Tym nie wolno! Zdrowiej Kochana!strawberry juice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny