MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny podczytuje Was czasem bo ciezko mi stad odejsc.
Camilia przeczytałąm ze masz przepisany Macmiror,mi tez gin przepisał na bakterie w moczu ale nie zdazyłam tego uzyc,zaplaciłam w aptece 45 zł,jakbys chciała to odezwij sie na priv.
Toska przykro mi ze Cie to spotkało2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, po dzisiejszej kolacji (domowa pizza z patelni, bez piekarnika, bez drozdzy, sztuk 3) spokojnie moge zmienić grupę na listopadöwki, bo bębol mi wywaliło jak w ósmym miesiącu...xD
Dzisiaj też doszedł nowy objaw ciąży, wszystko zaczęło śmierdzieć. Ulubiony proszek, fuj. Ulubiony zapach, bleeeh. W lodówce wylęgarnia smrodków. I to nie jest fajne, bo ja lubię zapachy!
I jeszcze jedno...kiedy zaczniecie kompletować wyprawkę? Ciuszki i inne akcesoria? Ja chyba poczekam do 7-8 miesiąca, nie chcę kusić losu.
Miłej nocki! Tobie Tośka...bezbólowej, o ile to możliwe Bidko :*
-
Ja znowu plamie.nie wiem czy to nie efekt dzisiejszej wizyty i naciskania przy badaniu na brzuch i wyplywa to co jeszcze zalegalo.zobaczymy co bedzie jutro.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Uska wrote:Ja juz po kolacji, naszla mnie ochota na parowki i dotego miseczka pomidora z cebula:-) a w ogole to naciagnelam meza na sokowirowke i pije takie soczki, na razie z marchwi i jablka bo na buraka sie nie moge przelamac:-)
-
Demsik wrote:Ja znowu plamie.nie wiem czy to nie efekt dzisiejszej wizyty i naciskania przy badaniu na brzuch i wyplywa to co jeszcze zalegalo.zobaczymy co bedzie jutro.Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
mon!ta^ wrote:W pierwszej ciąży zaczęłam powoli w 17 tyg żeby rozłożyć koszty. Jeśli jest to twoje pierwsze dziecko to powiem tobie ze na wyprawkę ok 5tys z nowym wózkiem fotelikiem itd a tak to mocno nie było odczuwalne plus czym wyższa ciaza tym ciężej. Aktualnie teraz u mnie mam wszystko więc nic nie kupuję oprócz lozeczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 22:24
Arwi, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
Wspominal dzis ze jak krwiak znajdzie ujscie to moze sie pojawic plamienie a ponaciskal mnie troche.wiec czekam spokojnie.jutro leze plackiem.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
I tak trzymaj. Znasz przyczynę, więc spokojnie... spójrz sobie na zdjęcia z USG i pogadaj z dzidziolem... Ja codziennie z nim/nią rozmawiam, zapewniam o naszej milosci i o tym że czekamy... To mnie uspokaja...
strawberry juice, WreszcieMama, Madu1611, Maniuś, bezimienna lubią tę wiadomość
-
mon!ta^ wrote:Wiesz ja kupiłam nowy wózek bo wiedziałam że zaraz będzie drugie dziecko no i gwarancja a dużo rzeczy kupowałam w ciuchu itd nawet lozeczko kupiłam używane kwestia jak do tego podejdzie u nas razem z remontem pokoju małego taki koszt. Dlatego piszę jeśli będziesz miała siłę latać po sklepach ale to już kwestia indywidualna