Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • Hope_ Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 10:46

nick nieaktualny, sylwia1985 lubią tę wiadomość

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • Espera Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam płukanie herbatką z szałwii. Taka mocniejsza żeby była...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
  • Espera Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się dziś tak dobrze spało że przespałam przypomnienie o luteinie... Potem w pędzie trzeba było młodego zebrać i wyprawić do kościoła... W przyszłym roku komunia, a dziś święcenie różańców.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 09:52

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam chustę i nosidlo Tula i noszę i tak dzieci. Ale jednak wózek jest i tak nieunikniony. My dużo chodzimy, dużo podróżujemy i nasze dzieci dużo śpiąca wózkach :) chociaż w górach np to młodszy w tuli siedział.

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • Misia 69 Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strafberry dokładnie prenalen są to pastylki dla kobiet w ciazy

f2w33e3k5idkv34t.png
  • karola81 Ekspertka

Wysłany: 9 października 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strawberry juice wrote:
    Dziewczyny co na zapalenie gardla?
    Plucze solanka, pije wode z cytryna i miodem, w ogole duzo pije. Co jeszcze moge zrobic?
    Pocieszę Cię , że nie jesteś sama. Mnie męczy od dwóch dni. Kupił mi M prenalen ale w saszetkach do picia, szczerze mówiąc na mnie nie działa.Pije też mleko z czosnkiem i miodem, bleee....

09.2005 Kaja <3
    08.2010 Aleksander <3
    pvjs3eeabzl5kbr6.png
  • Uska Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z Wami:-) mnie cos dzis brzucho boli. Jesli chodzi o wyprawke to musze kupic wozek lozeczko ale teraz takie zwykle drewniane bo przy synu mialam turystyczne ogolnie fajne sa ale jak dziecko podrosnie i nacisnie noga w "zlym" miejscu to pruja sie przy zamku tam gdzie dziecko moze wyjsc. Ale dla takiego malego dziecka sa swietne ja bylam zadowolona:-) ubranek mam duzo ale dla chlopca wiec jeali okazaloby sie ze bedzie dziewczynka to musze kupic. A wozek juz mam upatrzony od dawna albo coletto florino albo adamex barletta ale racej ten drugi bardzo mi sie podoba:-) a w florino znow sa zelowe koła i nie wiem jak by sie to spisywalo w praktyce procz tego ze nie da sie ich przebic:-) ale sie rozpisalam:-)

8p3o9n7341hz3y1v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola81 wrote:
    Pocieszę Cię , że nie jesteś sama. Mnie męczy od dwóch dni. Kupił mi M prenalen ale w saszetkach do picia, szczerze mówiąc na mnie nie działa.Pije też mleko z czosnkiem i miodem, bleee....

Zrobilam sobie jeszcze syrop z miodu i cebuli :( Jak bylam mala to ratowala mnie takim babcia. Ale nie wiem jak mi to wyjdzie

• Kofeina Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem dziś tak zmęczona że mogła bym przesłać cały dzień.
    Co do chusty to sama się nad nią zastanawiam . Jedyne co mnie zastanawia to jestem zwolenniczką nie kolysania dziecka podczas snu itp. I czy nosząc maluszka w chuscie dziecko później normalnie zasypia w łóżeczku bez kolysania ?

8p3odqk3vkpa5ho3.png
    iv09krhm842d4967.png
    uiklje9g90mcnvau.png
  • blubka Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WOW ale tu się twarzowo zrobiło :-) ładne buziunie macie dziewczyny :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No toz sie poplakalam przez bol gardla :( ah te hormony :(

Hope sliczne zdjecie ! :)

• Arielka Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope mozna tantum verde w ciazy? mnie tez gardlo boli :/

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • dewa Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofeina wrote:
    A ja jestem dziś tak zmęczona że mogła bym przesłać cały dzień.
    Co do chusty to sama się nad nią zastanawiam . Jedyne co mnie zastanawia to jestem zwolenniczką nie kolysania dziecka podczas snu itp. I czy nosząc maluszka w chuscie dziecko później normalnie zasypia w łóżeczku bez kolysania ?
    Wydaje mi się, że maluch w chuście nie jest jakoś specjalnie kołysany. Tak jak rusza się Mama, rusza się i on, czyli zupełnie jak w brzuchu, to ogromna zaleta :) Nasłuchałam się wiele dobrego o chustach, bardzo chciałabym spróbować. Bliskość z dzieckiem i dwie wolne ręce, to jest to :) Trzeba tylko znaleźć kogoś, kto pokaże jak to robić prawidłowo. Konsultacje online czy poradniki to nie to samo :)

qb3canlimmmj6sap.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofeina a czemu nie kołysać? dziecko w brzuchu się przyzwyczaja do kołysania a nie potem wiec jesli nie chcesz przyzwyczajac do kołysania to bys musiała leżec całą ciąże :D Poza tym kołysanie pozytywnie wpływa na rozwój dziecka- to udowodnione naukowo ;)
    Co do chusty to polecam z całego serca! maluszek noszony od początku bardzo szybko sie w chuscie uspokaja a mama tez ma korzysci- wolne ręce i możliwośc zrobienia wielu rzeczy, których by nie zrobiła z maluchem na rękach :)

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • Rudzik Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale skrobiecie Dziewczyny! Ja coś od wczoraj poleguje, chyba zapadam w sen zimowy jak borsuk! Nie wiem co się dzieje,ale chce mi się tylko spać, jeść i sikać. Nic więcej mogłabym nie robić.

Co do wyprawki, to ja nie mam na razie nic i nic nie kupuje dopóki nie będzie widać brzucha. Tak postanowiłam. Ale mamy wokół tyle małych dzieciaków wśród znajomych i rodziny,że spodziewamy się dostać sporo rzeczy w spadku. Moja siostra też tak miała,że jak brzuch się pojawił to wszyscy zaczęli przynosić rzeczy po swoich dzieciach i ona tylko wybierała, co chce, a co posłać dalej. Cośtam pewnie zakupię dla przyjemności, ale nie za dużo bo nie widzę potrzeby wydawania kasy na rzeczy, które posłużą parę chwil,więc kupimy tylko to co niezbędne.

A chusta mnie kusi bardzo!

Dobra kładę się, kocham spać, jak się okazało.

dewa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

7.10.2016 Groszuś 0,83 cm <3 4.11.2016- Dzidziuś 4,56 cm <3 2.12.2016 Dziewczynka!!! <3 30.12.2016 - 286g 27.01.2017- 570g 24.02.2017 -1150g 20.03.2017 -1600g 14.04.2017 - 2150g
    lardnkr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ten syrop cebulowo miodowy wyszedl super :) Taki jak mojej najukochanszej babci <3 Od razu mi lepiej :)

Madu1611 lubi tę wiadomość

• Uska Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja takiej husty nawet w rekach nie mialam:-) moze teraz wyprobuje skoro tak polecacie:-)

8p3o9n7341hz3y1v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale żeście się rozpisały huhuuu ;)
    co do wyprawki , u nas wszystko od podstaw czyli spory wydatek jedak planujemy zacząć zakupy dopiero po połówkowym a jak wyjdzie w praktyce to się zobaczy :D

Czekam na spaghetti a co do zęba , wczoraj bolało a dziś podeszło ropą ehh więc dupa :/

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Facebookowaja współczuję :(

mnie od rana bleee męczą mdłości - wczoraj miałam jakiegoś dołka wieczorem i płakać mi się chciało - bardziej z tego powodu jak teściowa zareaguje na drugie dziecko - pewnie szczęsliwa nie będzie bo ciężka baba z niej no i niestety mieszkamy razem my na gorze , teściowie na dole - więc zawsze musi mnie wkurzyć i oczywiście wie wszystko najlepiej

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Arwi Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój nastrój od wczoraj zmienił się o 180° :( Jakiegoś takiego doła załapałam. Chyba pójdę sobie przespać cały dzień.

17u9anlislh8btc4.png

Aniołek 9.09.2015r.
‹‹ 271 272 273 274 275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ