MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sylwia1985 wrote:zazdroszcze u mnie o odpoczynku nie ma mowy bo jest mały ancymon
Po miesiącu leżenia też byś miała dość i łapałabyś doła
Mnie to już wykańcza - szczególnie w weekendy, bo nawet nic w tv nie ma, same powtórki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2017, 21:44
-
Camilia wrote:Promyczku masz Globulki Macmiror (ile sztuk?) czy tabletki doustne? A mnie dalej meczy stan zapalny tam na dole i mam doła z tego powodu
Mi polozna mówiła, że jak się zrobi stan zapalny to trzeba wypić jogurt naturalny i tymi resztkami co pozostaną na dnie kubeczka wysmarowac sobie przy wejściu do pochwy i delikatnie pomiędzy
W ogóle jak się tam złapie TAM stan zapalny to pić dużo jogurtu naturalnegoCamilia lubi tę wiadomość
-
strawberry juice wrote:A ja siedze sama w domu od piatku niewiadomo do kiedy i modle sie żeby sie bardziej nie pochorowac Temperatura 37,1 i niech tak zostanie. Wyzszej nie chce !!Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
Qasha wrote:Po miesiącu leżenia też byś miała dość i łapałabyś doła
Mnie to już wykańcza - szczególnie w weekendy, bo nawet nic w tv nie ma, same powtórki
A wiecie, co robi Marcin? Gra. A na pytanie, czy może coś razem porobimy to się pyta "a co mamy robić?".
Gdyby nie to, że moi rodzice są na weselu i wrócą dopiero w poniedziałek i boję się trochę być sama to bym go wywaliła i niech spierdziela do Opola.
Nie mam już sił.
faceci tacy są oni nie czują tego co my czujemy - mój też był taki tylko że zamiast w gre wolał iść na basen lub na piwko z kolegą a ja sama bidulka w domu najpierw w ciazy a potem z dzieckiem - wkurzalo mnie to okropnie bo ja nigdzie nie wychodzilam - nie mam tutaj znajomych bo nie pochodze z tego miasta - czasem chciałabym mieć kogoś komu mogłabym się wyżalićWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 15:42
-
Witam Was kochane widzę że dyskusja w sprawie zakupów rozbrzmiewa..ja się jeszcze wstrzymuje tak do grudnia a potem powolutku będziemy kupować..
no i chwale wam sie nasze Grosiem
http://m.fotosik.pl/zdjecie/pelne/ac6e6fe2f515586fMabelle, strawberry juice, Demsik, Moniqaaa, Maniuś, Arwi, Kleopatra, Rudzik, sylwucha89, Klaudia N., toska_88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
GoNia1979 wrote:Witam Was kochane widzę że dyskusja w sprawie zakupów rozbrzmiewa..ja się jeszcze wstrzymuje tak do grudnia a potem powolutku będziemy kupować..
http://m.fotosik.pl/zdjecie/pelne/ac6e6fe2f515586f
GoNia piękny Groszek, gratulujęGoNia1979 lubi tę wiadomość
-
Mnie dziś naleciało na ciasto marchewkowe.Upieklam oczywiście i pojadlam, pyyyycha
Zaczynam się martwić, bo już ze 4 dni nie mam żadnych mdłości i juz czarny scenariusz w głowie,ze ciaza się nie rozwija albo serduszko nie bije.Normalnie zglupiec można
Jeżeli chodzi o wyprawkę,to jak Bozia pozwoli i wszystko będzie dobrze , mam zamiar zacząć kompletowac luty -marzec.Oczywiście wszystko od podstaw. Mam tylko łóżeczko od siostry.
-
nick nieaktualnyGoNia1979 wrote:Witam Was kochane widzę że dyskusja w sprawie zakupów rozbrzmiewa..ja się jeszcze wstrzymuje tak do grudnia a potem powolutku będziemy kupować..
http://m.fotosik.pl/zdjecie/pelne/ac6e6fe2f515586f
ooo jakie maleństwo
cudnie. gratulacje !Demsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja też się pochwalę - zdjęcie z 5.10
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d76f76494f64.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 16:31
bezimienna, ag194, Demsik, Mabelle, GoNia1979, Kleopatra, Forbidden, Maniuś, Arwi, Rudzik, sylwucha89, Camilia, Breezee, toska_88 lubią tę wiadomość
-
Aaaaaa piękne foteczki!!! Może też taką będę mogła się pochwalić w piątek, 14go A dzisiaj totalne lenistwo...totalne. Pogoda piękna, jesienna. A my w łóżku cały dzień. Mój wstał rano zrobić śniadanko, a ja zrobiłam kawę. Potem on ugotował przecudny rosół, a ja przyniosłam ciastka i włączyłam film. Teraz w ramach rekompensaty zrobiłam obiad i dalej gnijemy w wyrku...normalnie grzech, i to jeszcze w niedziele
W ogóle to przestał mnie beć brzuch, czyli to powód do zadowolenia, a ja durna zastanawiam się, czy wszystko ok. Że może bolało, bo Dziecko się rozwija, a teraz...głupotaMadu1611, Arwi, Rudzik lubią tę wiadomość