MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
strawberry juice wrote:To ja też się pochwalę - zdjęcie z 5.10
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d76f76494f64.jpg
Moja Groszunia jest z 7.10 a twoja Fasolinka slicznusia jest starsza widzę o ponad tydzień..az sie wierzyć nie chce ze pare dni różnicy a jednak..ja juz byla chciała poczuć ruchy dzidzi ale na to sobie jeszcze troszkę poczekam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 17:14
strawberry juice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGoNia1979 wrote:Moja Groszunia jest z 7.10 a twoja Fasolinka slicznusia jest starsza widzę o ponad tydzień..az sie wierzyć nie chce ze pare dni różnicy a jednak..ja juz byla chciała poczuć ruchy dzidzi ale na to sobie jeszcze troszkę poczekam
Miałam usg 28.10 to dzidzia miała 8,1 mm i to był wg OM 6t4d wg usg 6t5d
A teraz 5.10 czyli tydzień później było już 16,3mm wg OM 7t4d wg usg 8t0d
w tydzień urosła 8mm czyli podwoiła swoją długość. Też byłam pod wrażeniem że taka różnica. Szybko te nasze dzieciaki rosną Od ziarenka do bobasa Oj też bym już chciała mieć duży brzuch i czuć ruchy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 17:19
-
Super zdjęcia ja idę w czwartek Ale na NFZ zobaczymy
U mnie też leniwy dzień, tzn rano mąż wziął chłopców na spacer a ja się byczylam, potem mąż robił obiad a ja grałam z dziećmi na PS4. A teraz oglądamy Sezon na misia i zajadamy słodycze a jeszcze pomiędzy poczytałam książkę Ciasto bym zjadła, zwłaszcza marchewkoweWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 17:19
-
wiadomo każdy robi jak uważa z tym noszeniem. ja od noszenia nie stroniłam a i tak mały zasypia sam w lozeczku lub jak siedze to sie kładzie przytula i zasypia wiec chyba nie ma zaleznosci.
Co do wozka to ja mam bugaboo cameleon i jestem bardzo zadowolona -
Gonia i strawberry śliczne kruszynki;)
Ja leze w betach cala niedziele.nawet rosolek jadlam w lozku.i quasha masz racje nic w tej tv nie ma ciekawego;)strawberry juice, Arwi, Rudzik lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Camilia mam Macmiror complex 500,globulki dopochwowe 12 sztuk,to miala byc taka cala kuracja ,przez 6 dni 1X na noc i pozniej 1 na tydzien na noc,ja nic nie wzialam ,jakbys chciała to napisz
U mnie jest jeszcze wielki smutek,ale mam nadzieję ze z jakis czas bedzie lepiej,jutro ide do szpitala.
Az wASZYCH serduszek sie ciesze:*Mabelle, Demsik, GoNia1979, mon!ta^, Arwi, Rudzik, sylwucha89, bezimienna, Camilia lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Promyczek duzo sil ci zycze i szybkiego powrotu do domu;)mam nadzieje ze masz wsparcie w mezu bo to teraz wazne.
promyczek 39 lubi tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
sylwia1985 wrote:śliczne zdjęcia fasolinek - może i ja zobaczę też w piątek
Czy wy też macie tak ze kladziecie sie spać wieczorkiem wcześnie a potem w nocy sie budzicie i nie możecie zasnąć??ggonia lubi tę wiadomość
-
Tak mam w nim wielkie ogromne wsparcie,własciwie tylko w Nim,bo jeszcze nikomu nie zdazylismy powiedziec,i teraz nawet lepiej ze nikt nie wiedzial.W kazdym razie sama chyba bym tego nie przeszla..2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
promyczek 39 wrote:Camilia mam Macmiror complex 500,globulki dopochwowe 12 sztuk,to miala byc taka cala kuracja ,przez 6 dni 1X na noc i pozniej 1 na tydzien na noc,ja nic nie wzialam ,jakbys chciała to napisz
U mnie jest jeszcze wielki smutek,ale mam nadzieję ze z jakis czas bedzie lepiej,jutro ide do szpitala.
Az wASZYCH serduszek sie ciesze:*
promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
Tak mam to samo.zasne stosunkowo wczesnie a potem sie przebudzam i lipa.
GoNia1979 lubi tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
Ja jestem po tym badaniu pod wielkim wrażeniem gdyż 14 lat temu jak bylam w pierwszej ciąży nie bylo takich bajerów..fotka z ust na której jest dziecko..lekarz nawet mi nie pokazywał niczego na monitorze..a tu? Teraz? Piękny widok widzieć dzidzie i jej szybko bijace serduszko..obledni lży szczęścia..gdy mężowi opowiadałam o tym ti strasznie zalowal ze łzami w oczach ze nie mogl być przy mnie....
A ze spaniem to masakra w tamtej ciąży tak nie miałam.ani mdlosci ani kłopotów ze snem..a tu zupelna odwrotność tylko piersi tak samo bola..