MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
strawberry juice wrote:To ja też się pochwalę - zdjęcie z 5.10
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d76f76494f64.jpg
Moja Groszunia jest z 7.10 a twoja Fasolinka slicznusia jest starsza widzę o ponad tydzień..az sie wierzyć nie chce ze pare dni różnicy a jednak..ja juz byla chciała poczuć ruchy dzidzi ale na to sobie jeszcze troszkę poczekam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 17:14
strawberry juice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGoNia1979 wrote:Moja Groszunia jest z 7.10 a twoja Fasolinka slicznusia jest starsza widzę o ponad tydzień..az sie wierzyć nie chce ze pare dni różnicy a jednak..ja juz byla chciała poczuć ruchy dzidzi ale na to sobie jeszcze troszkę poczekam
Miałam usg 28.10 to dzidzia miała 8,1 mm i to był wg OM 6t4d wg usg 6t5d
A teraz 5.10 czyli tydzień później było już 16,3mm wg OM 7t4d wg usg 8t0d
w tydzień urosła 8mm czyli podwoiła swoją długość. Też byłam pod wrażeniem że taka różnica. Szybko te nasze dzieciaki rosnąOd ziarenka do bobasa
Oj też bym już chciała mieć duży brzuch i czuć ruchy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 17:19
-
Super zdjęcia
ja idę w czwartek Ale na NFZ zobaczymy
U mnie też leniwy dzień, tzn rano mąż wziął chłopców na spacer a ja się byczylam, potem mąż robił obiad a ja grałam z dziećmi na PS4. A teraz oglądamy Sezon na misia i zajadamy słodyczea jeszcze pomiędzy poczytałam książkę
Ciasto bym zjadła, zwłaszcza marchewkowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 17:19
-
wiadomo każdy robi jak uważa z tym noszeniem. ja od noszenia nie stroniłam a i tak mały zasypia sam w lozeczku lub jak siedze to sie kładzie przytula i zasypia wiec chyba nie ma zaleznosci.
Co do wozka to ja mam bugaboo cameleon i jestem bardzo zadowolona -
Gonia i strawberry śliczne kruszynki;)
Ja leze w betach cala niedziele.nawet rosolek jadlam w lozku.i quasha masz racje nic w tej tv nie ma ciekawego;)strawberry juice, Arwi, Rudzik lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Camilia mam Macmiror complex 500,globulki dopochwowe 12 sztuk,to miala byc taka cala kuracja ,przez 6 dni 1X na noc i pozniej 1 na tydzien na noc,ja nic nie wzialam ,jakbys chciała to napisz
U mnie jest jeszcze wielki smutek,ale mam nadzieję ze z jakis czas bedzie lepiej,jutro ide do szpitala.
Az wASZYCH serduszek sie ciesze:*Mabelle, Demsik, GoNia1979, mon!ta^, Arwi, Rudzik, sylwucha89, bezimienna, Camilia lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Promyczek duzo sil ci zycze i szybkiego powrotu do domu;)mam nadzieje ze masz wsparcie w mezu bo to teraz wazne.
promyczek 39 lubi tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
sylwia1985 wrote:śliczne zdjęcia fasolinek - może i ja zobaczę też w piątek
Czy wy też macie tak ze kladziecie sie spać wieczorkiem wcześnie a potem w nocy sie budzicie i nie możecie zasnąć??ggonia lubi tę wiadomość
-
Tak mam w nim wielkie ogromne wsparcie,własciwie tylko w Nim,bo jeszcze nikomu nie zdazylismy powiedziec,i teraz nawet lepiej ze nikt nie wiedzial.W kazdym razie sama chyba bym tego nie przeszla..2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
promyczek 39 wrote:Camilia mam Macmiror complex 500,globulki dopochwowe 12 sztuk,to miala byc taka cala kuracja ,przez 6 dni 1X na noc i pozniej 1 na tydzien na noc,ja nic nie wzialam ,jakbys chciała to napisz
U mnie jest jeszcze wielki smutek,ale mam nadzieję ze z jakis czas bedzie lepiej,jutro ide do szpitala.
Az wASZYCH serduszek sie ciesze:*
promyczek 39 lubi tę wiadomość
-
Tak mam to samo.zasne stosunkowo wczesnie a potem sie przebudzam i lipa.
GoNia1979 lubi tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
Ja jestem po tym badaniu pod wielkim wrażeniem gdyż 14 lat temu jak bylam w pierwszej ciąży nie bylo takich bajerów..fotka z ust na której jest dziecko..lekarz nawet mi nie pokazywał niczego na monitorze..a tu? Teraz? Piękny widok widzieć dzidzie i jej szybko bijace serduszko..obledni lży szczęścia..gdy mężowi opowiadałam o tym ti strasznie zalowal ze łzami w oczach ze nie mogl być przy mnie....
A ze spaniem to masakra w tamtej ciąży tak nie miałam.ani mdlosci ani kłopotów ze snem..a tu zupelna odwrotność tylko piersi tak samo bola..