MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hope - dzięki, przeraża mnie ten wybór. Bo chciałabym na prawdę dobry i leciutki z amortyzatorami, nie jakiś totalny chłam.
Promyczku - trzymaj się, dobrze że mąż jest przy Tobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 10:27
promyczek 39, Camilia lubią tę wiadomość
-
co do wymiotów to ja w pierwszej ciąży wymiotowałam do ok 5 mca - potem gin dał mi tabletki bo nie przytyłam ani kilograma - tabletki pomogły a ja przytyłam ok 6 kg w całej ciąży - ale mordowałam się prawie 5 mcy - miałam tak podrażnione gardło i przełyk że szok - mam nadzieję że w tej tak nie będzie bo już się boję choć od 3 dni mdli mnie okropnie ale na razie nie siedziałam z głową w kibelku
zmykam zaraz spać bo jestem wymordowana - miłej nockiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 21:51
-
Kleopatra wrote:To jest dziwne z tymi wymiotami. Moja trzecia ciąża i nigdy nawet jednego razu nie zwymiotowałam. Ciekawe od czego to zależy. Współczuję Wam dziewczyny. Ja zawsze mówię że mogę ciągle w ciąży chodzić byleby ktoś za mnie rodził, haha ;p Chociaż w tej się stosunkowo najgorzej czuję bo jestem taka zmęczona, pozbawiona energii, nerwowa itp.
Zjadłam już dwie miski kapuśniaka i trzecia za mną chodzi a to chyba słaby pomysł na noc ;p -
Cześć dziewczyny. Nie bylo mnie w weekend próbuje nadrobić ale ciężko.
Facebookowa strasznie mi przykro
Toska ałaaaa wracaj szybko do zdrowia
Gratuluję udanych wizyt
Co do zdjęć w avatarach to moze i ja sobie ustawie
Postaram się jutro dokończyć czyta nie bo na dzisiaj mam dosc
Dobrej nocy -
Ja w tym roku nie mogę doczekać się świąt. Ale nie lubię jak bombarduja reklamami świątecznymi już we wrześniu i październiku. Po wszystkich świętych już się przyzwyczaiłam.
Co do spędzania, to ja mam rewelacyjnie. Teście od moich rodziców mieszkają w odległości około 1 km. Więc zawsze mamy dwie wigilie. ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 22:30
Arwi lubi tę wiadomość
-
monika_89 wrote:Cześć i czołem, my już w domu, trochę pochorowani niestety.
Maniuś daj znać co komu uzupelnić w tabelce
Arielka doczytałaś co pisałam o badaniach prenatalnych?
zeiziulka ściskam kciuki
facebookowa ogromnie mi przykro
tosia ała! współczuję bardzo, nie doczytałam na szybko czy masz kogoś do opieki ale może mąż dosanie wolne. Trzymaj sie dzielnie
nieświadoma
Millciaa TP 28.05
karola81
Majcia
nadia 1
Rudzik
GoNia1979 TP 29.05
Demsik
facebookowaja strata
Tyle wylapalam...
A jak belly? Odpisali na drugą wiadomość?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 22:50
monika_89, Millciaa lubią tę wiadomość
-
Kleopatra znośnie ale jako że to była wycieczka pracownicza mój mąz jeden dzień odchorował w dodatku Paula zaraziła nas grypskiem więc jesteśmy pociągającą rodziną akurat trafił nam zimny weekend, w kolejny znowu w górach ma być znosnie i jeszcze ciepło także za bardzo nie poszaleliśmy ani na krupówkach ani na basenie (nie bardzo z chorym dzieckiem). Szybko minęło, wracamy do rzeczywistości
co do wigilii to na razie spędzamy ją z moimi rodzicami bo z nimi mieszkamy, ale w przyszłym roku planujemy spędzić ją w wąskim 4oosobowym gronie. Po kolacji pojedziemy do jednych i drugich rodziców przełamać się opłatkiem (wyprowadzamy się 10 km od mojego rodzinnego domu, dom męza ze 2km od mojego )
jutro choroba nie choroba od rana latanie. Jedziemy do stolarza ustalić ostateczny kolor schodów, wypadałoby zamówić parapety, musimy podskoczyc do banku w sprawie kredytu, do apteki i zadzwonić umówić się na prenatalne. Ostatnie najważniejsze
Poszłabym spać, ale cierpliwe czekam na męża po wyszedł ze szwagrem, jakieś ważne męskie sprawy do obgadania. Także umialm sobie czas czytaniem Was13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Hej dziewczyny. Widze, że powoli wszystkie się przełamujecie i zmieniacie swoje zdjęcia profilowe więc i ja to robię
Jeśli chodzi o wyprawkę dla malucha to zaczynamy od 0, bo to nasze pierwsze dziecko. Także pewnie będę truła wam tyłki gdy nadejdzie czas zakupów żebyście doradziły
Jestem tydzień u teściów, a przytyłam już 2 kilo Został jeszcze tydzień... Co robić????
My juz ze wszystkimi podzieliliśmy się nowinami tzn. powiedzieliśmy babci, a ona oczywiście obdzwoniła wszystkich. Bez naszej zgody, ale się w pełni tego spodziewaliśmy
Idę spać. Kolorowych pytongowych snów
Moze jutro wkleję nowe i aktualne zdjęcie mojego bębna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 00:18
-
nick nieaktualny