MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Eeech, bidki! Kurujcie się! A propos Świąt, to w tamtym roku pracowałam, łącznie z sylwestrem i Nowym Rokiem W tym roku z przyjemnością wezmę wolne, a jak mie to walnę L4 na dwa tygodnie, o! Miłego i zdrowego dnia!
strawberry juice lubi tę wiadomość
-
Moja fotka, też już aktualna. Już nie jestem taka bezimienna.
Mnie przeziębienie bierze przygotuję sobie herbatkę z cytryna i miodem, mam nadzieję że mnie na dobre nie dopadnie. Miłego tygodnia dla wszystkich!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 11:03
-
Hope_ wrote:neczka - jak będziesz na wizycie to pogadaj o tym z lekarzem, my np mamy nakaz abstynencji.
Dzis rano było ok, przy zakładaniu dopochwowej luteiny na tym patyczaku było jeszcze leciutko ciemniejsze. Może jakoś mnie po prostu mój zadrapał w środku tak sobie myślę..;/ bo dzisiaj już wszystko spoczko. -
WreszcieMama wrote:Blubka, po wielorazowych też maluchy miały uczulenie? To jestem w szoku, myślałam że one takie naturalne i nie uczulają właśnie...
Chusteczek nawilżanych mam plan nie używać... Woda się nada, jakoś nie mam przekonania do tej chemii... Malutkie ciałko i to jeszcze okolice intymne, nie chciałabym narażać chyba... No ale jak wyjdzie to się okażeWreszcieMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblubka wrote:wielorazowych nie stosowałam bo jak się okazało, że jest uczulenie to nie chciałam już próbować. Mam znajomą, która stosowała tetrowe, ja pierd.... to było dopiero wyzwanie ale szacun dla niej bo pół dnia namaczania, wyrzymania kup a potem frania i heja, pociągnęła tak 2 tyg i odpuściła i powiedziała, że nigdy więcej.
Znam pare ktora na wielorazowych dwojke dzieci wychowala. Ale szczerze mowiac to czuje ze to nie dla mnie Za duzo prania, wymaczania itd.neczka90 lubi tę wiadomość
-
neczka90 wrote:Dzis rano było ok, przy zakładaniu dopochwowej luteiny na tym patyczaku było jeszcze leciutko ciemniejsze. Może jakoś mnie po prostu mój zadrapał w środku tak sobie myślę..;/ bo dzisiaj już wszystko spoczko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 12:00
-
Witam sie i ja. My od rana na pełnych obrotach latamy po mieście. Właśnie wróciliśmy, położylam młodą i biorę się za obiad a potem chyba na chwilę poskoczymy do teściów
strawberry ja i z córką i teraz mam grypę, taki senzon i trzeba przetrwać na łagodnych specyfikach
WreszcieMama ja chciałam spróbowac ale szczerze to byłam za leniwa a teraz już się zwyczajnie nie opłaca. Przy pierwszym dziecku (i kolejnym w planach) koszta na dłuższą metę na pewno niższe
bulbka a próbowalaś chusteczek z rosmana albo tesco? wg sroki (analiz chem.) mają duzo mniej chemii niż dada w składzie
co do pieluch my na noc zakładamy pampersy premium care, w ciągu dnia z teso, dady, z lidla na co akurat jest promocja
18.10 badanie prenatalne!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 12:17
WreszcieMama, Kleopatra lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Espera wrote:Neczka luteinie zakładamy palcem, w ciąży nie należy używać aplikatora. Ja też na początku nie wiedziałam ale dziewczyny z forum mnie uświadomiły.
NAPRAWDĘ?!?!?! Ja już tyle czasu używam aplikatora;/ Nikt mi nic nie powiedział... a dlaczego palcem lepiej?? -
Masakra... kolejne chyba niedoinformowanie;/ Mam zrobić badanie WR, Hbs, HCV, HIV. Ja już jak widać jestem 10t3d, na jakiejś stronie znalazłam, że trzeba te badania zrobić do 10ego tyg. czy jest już za późno? Wyniki wyjdą jakieś nieprawidłowe??? a co z różyczką? lekarz mi jeszcze nie zlecał;/
-
Witajcie dziewczynki ja dzis zero powera masakra.. mdłości bez wymiotów ciąg dalszy i ten chole..rny kwasny posmak w ustach..bleeeeeeee ///
macie jakies sposoby na to??
U mnie epidemia przeziębienia ciąg dalszy najmłodszy z rodzinki znów smarka masakra brak mi sił w tej upragnionej ciąży... -
monika_89 wrote:bulbka a próbowalaś chusteczek z rosmana albo tesco? wg sroki (analiz chem.) mają duzo mniej chemii niż dada w składzie
co do pieluch my na noc zakładamy pampersy premium care, w ciągu dnia z teso, dady, z lidla na co akurat jest promocja
18.10 badanie prenatalne!
tak z tesco podeszły nam kindii są super mokre i tanie 3pak za dychę -
neczka90 wrote:NAPRAWDĘ?!?!?! Ja już tyle czasu używam aplikatora;/ Nikt mi nic nie powiedział... a dlaczego palcem lepiej??
chodzi o to, że aplikator może uszkodzić ścianki w pochwie bo wszystko wrażliwe i ukrwione i przez to mogą pojawić się krwawienia, plamienia no i co za tym idzie zawał serca. Przerzuć się na palec i będzie ok
co do badań to z córką hiv robiłam na sam koniec ciąży, hbs też będę robić później także spokojnie. Jedynie może warto już teraz zrobić WR. Mi rożyczki gin też nie kazał robić, robiłam przed ciążą na własną rękę13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.