MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwucha dla młodej kupujemy spacerówkę, wózka rok po roku nie planujemy. Przy spacerach albo dokupię dostawkę taką do stania albo będę motać w chustę jedno lub drugie
Karotka jak nie dasz rady to zjedz coś lekkiego np pieczywo z maslem i zaznacz w labo że jesteś po lekkim posiłkusylwucha89 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyBlubka trzymam kciuki napewno będzie wszystko dobrze i mały bakłażan do ciebie pomacha na usg.
Do mnie dziś oddzwonil ginekolog bo dzwoniłam do położnej jaka sprawa i jakie leki mogę brać i kazał mi iść w trybie natychmiastowym do ortopedy zrobić usg bo jemu się w głowie nie mieści że zapakowali nogę w gips robiąc rentgen oczami bo miał mnóstwo pacjentek które w trakcie ciaxy przechodziły operacje nóg lub woreczka. Mówił że jak to coś poważnego to nie można czekać do porodu bo można zostać inwalida . Na straszył mnie bardzo. Na 16 idę prywatnie do ortopedy z duszą na ramieniu żeby usłyszeć wyrok co się tak naprawdę stało. Najgorsze ze z tego bólu podbrzusze cały czas napięte i twarde. Nadal noce nie przespane z bólu. Chudne bo brak apetytu ale jem na siłę. Ból nadal okropny jak sobie pomyślę że muszę zejść po schodach wsiąść do auta i iść do przychodni to mnie mdli .Rudzik, blubka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Przespałam całą noc i melduję się w 11 tygodniu!
http://i1179.photobucket.com/albums/x400/hikarixmitsuki/lucky%20star/luckystar03.gifKarotka, Nieśmiała, sylwucha89, Demsik, monika_89, marie_marie22, Rudzik, Madu1611, strawberry juice, Camilia, Kleopatra, Maniuś, Espera, Klaudia N. lubią tę wiadomość
-
Cześć
Zgłaszam się, bo mam dzisiaj na 19:30 usg genetyczne (chyba jako pierwsza?).
Będzie to 11t2dz, mam nadzieję że dzidziuś już będzie dostatecznie duży i będzie można wszystko zbadać Strasznie się denerwuję, ale już się nie mogę doczekać.
Dam Wam znać jutro jak byłosylwucha89, monika_89, WreszcieMama, Rudzik, toska_88, Madu1611, strawberry juice lubią tę wiadomość
-
Karotka wrote:Monika nie mogę nic zjeść bo wcześniej muszę wziąć euthyrox, a ponoć tabletkę przyjmuje się po badaniu (mam też do zbadania tsh).
Nie ma to znaczenia, czy wezmiesz tabletke czy nie ja raz biore przed, a raz po i wynik zawsze 1,7
Wybaczcie brak pl znakow, ale jestem na tablecie od ojca, bo moj telefon sie laduje, a ten tablet nie ma ani autokorekty ani pl znakowsylwucha89 lubi tę wiadomość
-
Blubka powodzenia kochana
Quasha super,ja cie jutro dogonie;)))
Toska moze wozkiem niech cie maz powiezie zebys nie obciazala nogi i brzuszka?Arwi lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Współczuję wam kochane z tymi wymiotami. Ja na szczęście nie miałam takich objawów. Były i są mdłości,dwa razy byłam nad wc, zapachy mnie dobijają, ale nie przeżywałam takich horrorów
Ja nie mam siły i motywacji do działania, jestem jakaś ospała, przemęczona i każdego dnia wstaję z myślą, że dzisiaj zrobię miliard rzeczy a później okazuje się, że jestem dalej w piżamie a połowa dnia za mną...
Czy ktoś z was też ma taki problem z nadmiernym owłosieniem? wiem, że to pewnie przez burzę hormonów, do tego jestem brunetką, ale faktycznie mam sporo włosków na całym brzuchu i biuście.. będzie jeszcze gorzej? -
Ten wozek peg perego nie w moim guscie:-D ale u mnie w miescie duzo razy go juz widywalam. wmusilam w siebie kabanosa pol zjadlam a jak pomysle o obiedzie mam dość... A musze jesc teraz porzadne posilki zeby te wyniki krwi sie poprawily. Maz mi wczoraj wycisnal sok z marchewki i jablka ale nie dalam rady wypic...
-
julita wrote:i to jest dobre pytanie!!
przez myśl przeszło mi nawet aby kupić podwójny wózek ale czy ja wiem...
ja sprzedalam swoj wozek ulubiony wozek 3 w 1 i kupilam spacerowke,a kilka dni pozniej okazalo sie ze jestem w ciazy,ale bylam zla na siebie..no ale tamten byl wielki do auta i do rozkladania ciezko,ale widzialam ze mozna dostawke taka boczka kupic ,ja jednak mysle o podwojnym wozku,takim rok po roku,jeden za drugim,bo obok siebie to troche szeroko i nie wszedzie sie wjedzie,tez duzo spacerujemy dlatego to dla nas chyba najlepsze wyjscie.ale poszukam takiego co mozna uzywac jako pojedynczytakze,bo niewiem czy moja Olivka za rok bedzie jeszcze chciala jezdzic w wozku,wiec w razie czego mozna rozlozyc i bedzie pojedynczy tylko dla malucha,ale ceny sa kosmicznesylwucha89, julita lubią tę wiadomość
-
sylwucha89 wrote:Blubka trzymam kciuki daj koniecznie znać po wizycie!
Dziewczyny które już macie ok roczne maluchy co robicie z wózkiem? Macie możliwość dokupienia dostawki czy zmieniacie wózek na rok po roku bo na dwa wózki to raczej komfortowo nie będzie ? Ja ogólnie bardzo dużo spaceruję i nie mam pojęcia jak to będzie wyglądało z dwójką..[/QUOTE
Cześć dziewczyny.
Właśnie tez mam tu zgryzotę co robić? Wolałabym uniknąć kupowania trzeciego wózka i to w dodatku podwójnego. Póki co mam małą spacerówkę, z której korzystam non stop i głęboki wózek w odstawce (kółko do wymiany). Też dużo czasu spędzam na spacerach, codziennie jakieś trzy, cztery godziny poza domem. Jeszcze nie wiem jak to rozwiążemy.sylwucha89 lubi tę wiadomość
-
Chyba jednak markami bo kazda firma robi inne stelaze do wózków z innych tworzyw itd.musisz sie zorientowacDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
dziewczyny byłam sobie w Pepco, bo musiałam kupic patyczki do szaszłyków i stałam w kolejce do kasy, a w moim Pepco akurat przy kasie są ciuszki dla noworodków... Jezuuuuuuu jak mnie korciło jakie te ciuszki malutkie, słodziutkie, piękne wzięłam te patyczki, zapłaciłam i wyszłam z bananem na ustach
nie mogę się doczekać zakupów
co do wózka to ja się nie zastanawiałam jeszcze, prawdopodobnie odziedziczę w spadku od rodziny, ale gdyby się okazała że jednak muszę kupić, to naprawdę nie wiem jaki. Napewno będzie musiał mieć lekki stelaż, bo mieszkam na drugim piętrze bez windy, i będę musiała go jakośc codziennie znosić i wnosić, bo nie mam możliwości zostawić na dole na klatce niestetyggonia, WreszcieMama, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTemat wózków się rozwinął , mój ulubiony
Z racji tego że mieszkamy na 4 piętrze wózek chciała bym możliwie lżejszy żebym wrazie wuu mogła jakoś go stoczyć na dół sama i amortyzacja była by świetna , jakiś pomysł ?bezimienna lubi tę wiadomość
-
ggonia wrote:Temat wózków się rozwinął , mój ulubiony
Z racji tego że mieszkamy na 4 piętrze wózek chciała bym możliwie lżejszy żebym wrazie wuu mogła jakoś go stoczyć na dół sama i amortyzacja była by świetna , jakiś pomysł ?
poza tym ggonia, ja Ciebie znamggonia lubi tę wiadomość