MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Majóweczki 2017
Jestem Majówką 2016 i sprzedaje rzeczy po synku i nie tylko także rozmiary do pór roku powinny się zgadzać
Jakbyście były zainteresowane to wrzucam link:
https://www.facebook.com/groups/316772778697732/
P.S. Zazdroszczę Wam!
Też bym już chciała być znowu w ciąży (a jak byłam to narzekałam hehe).
Rośnijcie zdrowo!! -
hej, ja tak tylko na chwilke dzis (czytam na biezaco tylko z pisaniem sie za dnia nie wyrabiam
).
Widze, ze grypsko i inne chorobska zbieraja zniwo wsrod ciezarnych
Trzymajcie sie mocno i wracajcie do zdrowia!
Ps. Jutro sprobuje pobyc z Wami troche wiecej
Ps2. Toska, Ty to jestes chyba nie do zajechania, normalnie kobieta ze stali!
Qasha brakuje mi lektury o PYTONGACH, snij dziewczyno snij!
Dobrej nocy wszystkim i do jutra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 23:15
nick nieaktualny, Arwi lubią tę wiadomość

-
Dzien dobry ciezarowki

Ja dzisiaj wybieram sie na spontaniczna wizyte u gina bo zmniejszyly mi sie wszystkie objawy ciazowe i chyba zeswiruje z niepokoju. Wiec licze ze moze uda sie dzisiaj podejrzec fasole. Trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze....
Mabelle, WreszcieMama, Misia 69, Moniqaaa, Maniuś, sylwucha89, nick nieaktualny, Madu1611, Kleopatra lubią tę wiadomość
cykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy

-
nick nieaktualny
-
Trzymamy! Daj znać, bo u mnie też objawów brak, nawet ból brzucha zniknął i się wkręcam.missdiss wrote:Dzien dobry ciezarowki

Ja dzisiaj wybieram sie na spontaniczna wizyte u gina bo zmniejszyly mi sie wszystkie objawy ciazowe i chyba zeswiruje z niepokoju. Wiec licze ze moze uda sie dzisiaj podejrzec fasole. Trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze....
Miłego dnia Dziewczynki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 08:47

-
Niektóre to czasem wrażenie sprawiają jakby specjalnie działy nie tak jak powinny :pggonia wrote:Cześć mamuśki ja wróciłam z pobierania krwi niemiła pani pobrała mi krew jakby za kare tam siedziała
głodna jak cholera bo byłam naczczo , nie moge się najeść 
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2

-
Misdis powodzenia;)
Gonia szamaj ile zoladek przyjmie;)
Ja nadal plamie na brazowo,mam nadzieje ze to krwiaczek mnie opuszcza...stresuje sie tym ciagle..
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Demsik

synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
witam się. Noc średnia, sporo pobudek ale czego się spodziewać po wychodzącym zębie. Czas brać się za ogarnięcie domu
Arielka będzie dobrze :*
mama_marie u mnie często upławy, nie ruszam sie bez wkładki
moniqua my teraz byliśmy w grand stasindzie w bialce, bardzo fajny hotel, do zakopanego bliziutko -
Guscia tu chodzi o Ciebie i Twoje dziecko. Absolutnie nie wyjdziesz na histetyczkę. Najważniejszy jest Twój spokój i komfort psychiczny.guścia wrote:Dzięki
Właśnie wahałam się cały dzień, czy dzwonić do niego z pytaniem, co zrobić, ale nie chcę wyjść na histeryczkę
Nie był nawet zbyt przekonany, czy w ogóle dawać mi tę luteinę, bo tylko moje subiektywne odczucia bólowe za tym przemawiały, żadnych plamień, wcześniejszych problemów z cyklami. Przepisał mi chyba profilaktycznie. Ale jednak przed luteiną i teraz przy 100, czuję się inaczej niż gdy brałam. Nie wiem, czy to może zależeć od mózgu
Ale na pewno wolałabym wiedzieć, że zrobiłam wszystko, co mogłam. -
Najlepiej do gina po globulkirybka33 wrote:Dziewczyny macie może jakieś sposoby na swędzącą myszkę i sporo białych upławów.Mam tak od kilku tygodni.Nie wiem może jakąś infekcje złapałam czy co? I jakoś tak brak ochoty na seks a jeśli już to zero przyjemności,tak jakbym się zablokowała na odczuwanie.
rybka33 lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami

-
Dzien dobry:-) dziewczyny jaki dzisiaj mialam sen... Snilo mi sie se zaczelam krwawic i pisalam do Was ze jade do szpitala. Oby tylko nie okazal sie proroczy. Mi mdlosci minely od jakiegos tygodniava od wczoraj wrocily i jest jeszcze gorzej... Wczesniej czulam tylko takie mulenie a dzis jakbym jelitowke dorwala...cos okropnego... Pocieszam sie tym ze nie wymiotoje i oby tak zostało. Zazdroszczę tym, ktorym przeszly objawy:-)

-
to ja jestem jakaś dziwna.... W dzień czuje sie względnie, a na wieczór mam mdłości i ledwo żyję. Idę spać o 20-21, żeby nie wymiotować. Jutro wizyta - już się boje, czy dzidzia rośnie.

06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
w normalnym stanie moje ciśnienie to 130/90, puls 60, a już druga ciąża i jest 100/70 i puls 75 czyli wzrasta. Ciśnienie takie małe nawet jak się denerwuje a wizycie

06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina