MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Majóweczki 2017 Jestem Majówką 2016 i sprzedaje rzeczy po synku i nie tylko także rozmiary do pór roku powinny się zgadzać Jakbyście były zainteresowane to wrzucam link:
https://www.facebook.com/groups/316772778697732/
P.S. Zazdroszczę Wam! Też bym już chciała być znowu w ciąży (a jak byłam to narzekałam hehe).
Rośnijcie zdrowo!! -
hej, ja tak tylko na chwilke dzis (czytam na biezaco tylko z pisaniem sie za dnia nie wyrabiam ).
Widze, ze grypsko i inne chorobska zbieraja zniwo wsrod ciezarnych Trzymajcie sie mocno i wracajcie do zdrowia!
Ps. Jutro sprobuje pobyc z Wami troche wiecej
Ps2. Toska, Ty to jestes chyba nie do zajechania, normalnie kobieta ze stali!
Qasha brakuje mi lektury o PYTONGACH, snij dziewczyno snij!
Dobrej nocy wszystkim i do jutra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 23:15
toska_88, Arwi lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry ciezarowki
Ja dzisiaj wybieram sie na spontaniczna wizyte u gina bo zmniejszyly mi sie wszystkie objawy ciazowe i chyba zeswiruje z niepokoju. Wiec licze ze moze uda sie dzisiaj podejrzec fasole. Trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze....Mabelle, WreszcieMama, Misia 69, Moniqaaa, Maniuś, sylwucha89, toska_88, Madu1611, Kleopatra lubią tę wiadomość
cykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy
-
nick nieaktualny
-
missdiss wrote:Dzien dobry ciezarowki
Ja dzisiaj wybieram sie na spontaniczna wizyte u gina bo zmniejszyly mi sie wszystkie objawy ciazowe i chyba zeswiruje z niepokoju. Wiec licze ze moze uda sie dzisiaj podejrzec fasole. Trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze....
Miłego dnia Dziewczynki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 08:47
-
ggonia wrote:Cześć mamuśki ja wróciłam z pobierania krwi niemiła pani pobrała mi krew jakby za kare tam siedziała głodna jak cholera bo byłam naczczo , nie moge się najeść
ggonia lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Misdis powodzenia;)
Gonia szamaj ile zoladek przyjmie;)
Ja nadal plamie na brazowo,mam nadzieje ze to krwiaczek mnie opuszcza...stresuje sie tym ciagle..
ggonia lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
witam się. Noc średnia, sporo pobudek ale czego się spodziewać po wychodzącym zębie. Czas brać się za ogarnięcie domu
Arielka będzie dobrze :*
mama_marie u mnie często upławy, nie ruszam sie bez wkładki
moniqua my teraz byliśmy w grand stasindzie w bialce, bardzo fajny hotel, do zakopanego bliziutko13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
guścia wrote:Dzięki Właśnie wahałam się cały dzień, czy dzwonić do niego z pytaniem, co zrobić, ale nie chcę wyjść na histeryczkę Nie był nawet zbyt przekonany, czy w ogóle dawać mi tę luteinę, bo tylko moje subiektywne odczucia bólowe za tym przemawiały, żadnych plamień, wcześniejszych problemów z cyklami. Przepisał mi chyba profilaktycznie. Ale jednak przed luteiną i teraz przy 100, czuję się inaczej niż gdy brałam. Nie wiem, czy to może zależeć od mózgu Ale na pewno wolałabym wiedzieć, że zrobiłam wszystko, co mogłam.
-
rybka33 wrote:Dziewczyny macie może jakieś sposoby na swędzącą myszkę i sporo białych upławów.Mam tak od kilku tygodni.Nie wiem może jakąś infekcje złapałam czy co? I jakoś tak brak ochoty na seks a jeśli już to zero przyjemności,tak jakbym się zablokowała na odczuwanie.
rybka33 lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Dzien dobry:-) dziewczyny jaki dzisiaj mialam sen... Snilo mi sie se zaczelam krwawic i pisalam do Was ze jade do szpitala. Oby tylko nie okazal sie proroczy. Mi mdlosci minely od jakiegos tygodniava od wczoraj wrocily i jest jeszcze gorzej... Wczesniej czulam tylko takie mulenie a dzis jakbym jelitowke dorwala...cos okropnego... Pocieszam sie tym ze nie wymiotoje i oby tak zostało. Zazdroszczę tym, ktorym przeszly objawy:-)
-
to ja jestem jakaś dziwna.... W dzień czuje sie względnie, a na wieczór mam mdłości i ledwo żyję. Idę spać o 20-21, żeby nie wymiotować. Jutro wizyta - już się boje, czy dzidzia rośnie.
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
w normalnym stanie moje ciśnienie to 130/90, puls 60, a już druga ciąża i jest 100/70 i puls 75 czyli wzrasta. Ciśnienie takie małe nawet jak się denerwuje a wizycie
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina