Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • Evil89 Ekspertka

Wysłany: 10 października 2016, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Majóweczki 2017 :) Jestem Majówką 2016 i sprzedaje rzeczy po synku i nie tylko także rozmiary do pór roku powinny się zgadzać :) Jakbyście były zainteresowane to wrzucam link:
    https://www.facebook.com/groups/316772778697732/

P.S. Zazdroszczę Wam! :) Też bym już chciała być znowu w ciąży (a jak byłam to narzekałam hehe).

Rośnijcie zdrowo!!

f2wlh371tr1ba2by.png
  • Madu1611 Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, ja tak tylko na chwilke dzis (czytam na biezaco tylko z pisaniem sie za dnia nie wyrabiam :)).

Widze, ze grypsko i inne chorobska zbieraja zniwo wsrod ciezarnych :( Trzymajcie sie mocno i wracajcie do zdrowia!
    Ps. Jutro sprobuje pobyc z Wami troche wiecej :)
    Ps2. Toska, Ty to jestes chyba nie do zajechania, normalnie kobieta ze stali!
    Qasha brakuje mi lektury o PYTONGACH, snij dziewczyno snij!

Dobrej nocy wszystkim i do jutra <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 23:15

nick nieaktualny, Arwi lubią tę wiadomość

gannskjoqlc3hmdm.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem nagle wraz z chorób śmiem odpuściła wszystkie objawy ciążowe i się martwię :(

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tośka, i to jest normalne, że tak boli i ten śluz leci? U mnie to pierwsza ciąża i kompletnie zielona jestem. Ja przez te 9 miesiecy chyba zawału dostane, tak się wszystkim boję. Już się nie dziwię tym spanikowanym matkom;p

oar8yx8d9fawxkqt.png
  • Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc drogie panie :)

PS.
    Polecacie jakieś miejsce w Polsce, w którym mogę spędzić kilka dni z moim L?
    Z góry dzięki:*

• Demsik Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra spa karpacz;)

Moniqaaa lubi tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • missdiss Przyjaciółka

Wysłany: 11 października 2016, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ciezarowki :)
    Ja dzisiaj wybieram sie na spontaniczna wizyte u gina bo zmniejszyly mi sie wszystkie objawy ciazowe i chyba zeswiruje z niepokoju. Wiec licze ze moze uda sie dzisiaj podejrzec fasole. Trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze....

Mabelle, WreszcieMama, Misia 69, Moniqaaa, Maniuś, sylwucha89, nick nieaktualny, Madu1611, Kleopatra lubią tę wiadomość

cykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy

0d1yskjoed1yxen7.png
  • karola81 Ekspertka

Wysłany: 11 października 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    wstawać! nie spać! :)
    Nie spać, nie spać. Nadrabiać lekturę. Dziatwa w szkołach i przedszkolach, w domu błoga cisza to można spokojnie poczytać.

Espera lubi tę wiadomość

09.2005 Kaja <3
    08.2010 Aleksander <3
    pvjs3eeabzl5kbr6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mamuśki ja wróciłam z pobierania krwi niemiła pani pobrała mi krew jakby za kare tam siedziała :/ głodna jak cholera bo byłam naczczo , nie moge się najeść :D

• dewa Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    missdiss wrote:
    Dzien dobry ciezarowki :)
    Ja dzisiaj wybieram sie na spontaniczna wizyte u gina bo zmniejszyly mi sie wszystkie objawy ciazowe i chyba zeswiruje z niepokoju. Wiec licze ze moze uda sie dzisiaj podejrzec fasole. Trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze....
    Trzymamy! Daj znać, bo u mnie też objawów brak, nawet ból brzucha zniknął i się wkręcam.

Miłego dnia Dziewczynki! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 08:47

qb3canlimmmj6sap.png
  • dewa Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle to coś ten kalendarz świruje, pokazuje że zaczęłam dzisiaj 8 tydzień, ale tak naprawde 9, czyli w sumie 3 miesiąc. Trochę do przodu wyrywa, zaraz będzie, że do porodu trzeba lecieć ;)

Madu1611 lubi tę wiadomość

qb3canlimmmj6sap.png
  • Spirit Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggonia wrote:
    Cześć mamuśki ja wróciłam z pobierania krwi niemiła pani pobrała mi krew jakby za kare tam siedziała :/ głodna jak cholera bo byłam naczczo , nie moge się najeść :D
    Niektóre to czasem wrażenie sprawiają jakby specjalnie działy nie tak jak powinny :p

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

2017 #1
    2019 #2
    :D
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misdis powodzenia;)
    Gonia szamaj ile zoladek przyjmie;)
    Ja nadal plamie na brazowo,mam nadzieje ze to krwiaczek mnie opuszcza...stresuje sie tym ciagle..

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • monika_89 Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się. Noc średnia, sporo pobudek ale czego się spodziewać po wychodzącym zębie. Czas brać się za ogarnięcie domu

Arielka będzie dobrze :*

mama_marie u mnie często upławy, nie ruszam sie bez wkładki

moniqua my teraz byliśmy w grand stasindzie w bialce, bardzo fajny hotel, do zakopanego bliziutko  

• Espera Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    guścia wrote:
    Dzięki :) Właśnie wahałam się cały dzień, czy dzwonić do niego z pytaniem, co zrobić, ale nie chcę wyjść na histeryczkę ;) Nie był nawet zbyt przekonany, czy w ogóle dawać mi tę luteinę, bo tylko moje subiektywne odczucia bólowe za tym przemawiały, żadnych plamień, wcześniejszych problemów z cyklami. Przepisał mi chyba profilaktycznie. Ale jednak przed luteiną i teraz przy 100, czuję się inaczej niż gdy brałam. Nie wiem, czy to może zależeć od mózgu :) Ale na pewno wolałabym wiedzieć, że zrobiłam wszystko, co mogłam.
    Guscia tu chodzi o Ciebie i Twoje dziecko. Absolutnie nie wyjdziesz na histetyczkę. Najważniejszy jest Twój spokój i komfort psychiczny.

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
  • Hope_ Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 10:46

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • mon!ta^ Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka33 wrote:
    Dziewczyny macie może jakieś sposoby na swędzącą myszkę i sporo białych upławów.Mam tak od kilku tygodni.Nie wiem może jakąś infekcje złapałam czy co? I jakoś tak brak ochoty na seks a jeśli już to zero przyjemności,tak jakbym się zablokowała na odczuwanie.
    Najlepiej do gina po globulki

rybka33 lubi tę wiadomość

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • Uska Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:-) dziewczyny jaki dzisiaj mialam sen... Snilo mi sie se zaczelam krwawic i pisalam do Was ze jade do szpitala. Oby tylko nie okazal sie proroczy. Mi mdlosci minely od jakiegos tygodniava od wczoraj wrocily i jest jeszcze gorzej... Wczesniej czulam tylko takie mulenie a dzis jakbym jelitowke dorwala...cos okropnego... Pocieszam sie tym ze nie wymiotoje i oby tak zostało. Zazdroszczę tym, ktorym przeszly objawy:-)

8p3o9n7341hz3y1v.png
  • Breezee Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja jestem jakaś dziwna.... W dzień czuje sie względnie, a na wieczór mam mdłości i ledwo żyję. Idę spać o 20-21, żeby nie wymiotować. Jutro wizyta - już się boje, czy dzidzia rośnie.

h4zprjjg9y5bpb0n.png
    h4zprjjgv6g3t57c.png

06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
    21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
    Będzie Aleksandra Karolina
  • Breezee Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w normalnym stanie moje ciśnienie to 130/90, puls 60, a już druga ciąża i jest 100/70 i puls 75 czyli wzrasta. Ciśnienie takie małe nawet jak się denerwuje a wizycie

h4zprjjg9y5bpb0n.png
    h4zprjjgv6g3t57c.png

06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
    21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
    Będzie Aleksandra Karolina
‹‹ 284 285 286 287 288 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ