MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Qasha wrote:Uhhh, u mnie znów ból głowy :x
Zmierzyłam ciśnienie jak radziłyście i jest 90/60. Chyba troszku niskie, nie?
Ja mam przeważnie takie 100 /60 i niższe.Taki mój urok.Może jesteś niskocisnieniowcem jak ja
Mi skutecznie dzieci podnoszą ciśnienie, lepiej niż kawa która na mnie nie działaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 21:18
blubka lubi tę wiadomość
-
Mabelle wrote:Ja mam przeważnie takie 100 /60 i niższe.Taki mój urok.Może jesteś niskocisnieniowcem jak ja
Jestem, ale z reguły miałam ok 100/70 A to zabawne, bo wszyscy w rodzinie, oprócz mnie i mamy, mają nadciśnienieMabelle lubi tę wiadomość
-
blubka wrote:ja tak miałam po odstawieniu a nawet zmniejszeniu dawki w poprzednich ciążach, mówiłam o tym lekarzowi to on potwierdził, ze już kilka pacjentek mu o tym mówiło i stwierdził, że niektóre kobiety tak mają bo to mózg się przyzwyczaił do brania i pojawia się strach, że coś może być nie tak. Dodał,że gdybym się źle czuła to żebym jednak brała chociaż po 1 tabl. i tak robiłam, bo jak całkiem przestałam to czułam się jak na narkotykowym głodzie-choć nigdy nie dawałam sobie w żyły jak będziesz się źle czuła to zapytaj lekarza co masz robić, my kobiety wolimy mieć ten komfort psychiczny, że z naszej strony wszystko jest dopilnowane jak trzeba
Dzięki Właśnie wahałam się cały dzień, czy dzwonić do niego z pytaniem, co zrobić, ale nie chcę wyjść na histeryczkę Nie był nawet zbyt przekonany, czy w ogóle dawać mi tę luteinę, bo tylko moje subiektywne odczucia bólowe za tym przemawiały, żadnych plamień, wcześniejszych problemów z cyklami. Przepisał mi chyba profilaktycznie. Ale jednak przed luteiną i teraz przy 100, czuję się inaczej niż gdy brałam. Nie wiem, czy to może zależeć od mózgu Ale na pewno wolałabym wiedzieć, że zrobiłam wszystko, co mogłam. -
julita wrote:na ból głowy słyszałam, że można podgrzać sól na patelni, zawinąć np. w pieluchę tetrową i przyłożyć do czoła
Qasha jak plamienia?
Hope przykto mi z powodu znajomych
julita ja też nie daję rady przebierać kup, zawsze robiłam to bez problemu teraz nie mogę, na szczęście wyręcza mnie mąż
guścia a ktory tc? ja biorę ostatni listek i też odstawiam, chociaż ja dziennie brałam tylko 100mg13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Hej Dziewczyny produkujecie jak nakręcone. Nadrabiałam was 1,5 godziny!
Ja dziś opiekowałam się dziećmi sąsiadki, bo miała nagłą sytuację i musiała na parę godzin wyjechać, więc jestem wymęczona. Ale przy okazji nie wytrzymałam i wygadałam się o ciąży i.... mam już obiecane łóżeczko, wózek, nosidełko, jakieś zabawki i ciuszki i stertę książek o ciąży! Musiałam uciekać,żeby mi tego od razu nie wcisnęła, ale obiecałam,że po następnym podglądnięciu fasolinki zabiorę cały majdan, który jej zalega. Cudownie mieć takich znajomych
Qasha co do ciśnienia- tak, jest niskie,ale ja mam takie zawsze, czasem nawet niższe, więc spoko, będziesz żyła Plus podobno w ciąży czasem się ma niskie. Ja przynajmniej mam teraz niższe niż zwykle.
A co do kulinariów to zrobiłam w niedzielę lazanię i była tak pyszna,że do teraz mi się odbija
Dobranoc, życzę pięknych snów....erotycznych
-
Dziewczyny macie może jakieś sposoby na swędzącą myszkę i sporo białych upławów.Mam tak od kilku tygodni.Nie wiem może jakąś infekcje złapałam czy co? I jakoś tak brak ochoty na seks a jeśli już to zero przyjemności,tak jakbym się zablokowała na odczuwanie.
-
Qasha wrote:Uhhh, u mnie znów ból głowy :x
Zmierzyłam ciśnienie jak radziłyście i jest 90/60. Chyba troszku niskie, nie?
Qasha, nie rozpieszcza Cię Dzidzia -
nick nieaktualny
-
guśca hmm szybko Ci odstawia luteinę, no ale zobaczysz jak będzie. Jak dalej będą pojawiać się bóle to bym zadzwoniła do gin
mama_marie ale biały to nie różowy więc spokojnie, na pewno jest ok
u mnie zawsze ciśnienie książkowe 120 na coś tam, nie pamiętam ale gin mówił że idealnie13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Ktoś tam pytał jak u mnie plamienia - tak troszku brudzę, taka rozwodniona kawa z mlekiem. Ale odzyskałam luz w dupie i nie panikuję Ból głowy na razie odpuścił, uff. Może prześpię całą noc. Nawet zaparcia odpuściły, ale za to po dzisiejszych łazankach biegam często do wc, bo Jakupy jakieś takie wolne, haha. Tzn w sumie szybkie, bo trzeba prędko zajmować tron xD
-
nick nieaktualny