MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
jak tam Wasze brzuszki? Moj większy ale raczej od tłuszczu i wzdęć. Pod brzuchem mam jakby ciut zaokrąglone i twarde, ale może sobie wmawiam
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Breeze podziel się zdjęciem brzuszka. Ja już pokazałam i moze dzisiaj znowu zrobię.
Powiem wam, że ta Grand Stasinda wygląda ciekawie. Tylko tyle atrakcji przejdzie mi koło nosa... Baseny termalne, wspinaczki... Ale i tak chyba warto pojechać odpocząć.
Dzięki -
Uska wrote:Sylwucha najważniejsze pytanie czy jest lekki? Mieszkam na 2 pietrze i bede go musiala taszczyc na gore:-) a opini bylo duzo np ze padaja amortyzatory i dziecko "zjezdza" w dol, ze rama peka i spacerowka nie pomyslana bo palak jest nisko i nie ma regulacji, urywaja sie zapiecia i ogolnie ze spacerowka jest mala. No i trzeczszczy podobno:-)
Jeżeli nie masz windy to nie polecam bo jednak jest dość ciężki. Ja mieszkam w domu więc na wagę akurat nie patrzyłam. Co do innych negatywów to spacerowka rzeczywiście jest nieduża chociaż w porównaniu do innych wózków 3w1 nie wypada najgorzej. Nikos obecnie ma ok 86 cm i 12 kg i w kurtce się spokojnie mieści trochę zapięcia robią się ścisłe ale ogólnie miejsca ma tam jeszcze sporo. I faktycznie zapięcia są montowane do materiału więc może coś się z nimi dziać. U nas z awarii to tylko złapaliśmy gumę ale to przez meneli którzy rozwalaja butelki po piwie. I rzeczywiście trochę coś trzeszczalo ale mąż naoliwił co trzeba i jest dobrze także ogólnie jestem zadowolona
mon!ta^ lubi tę wiadomość
-
breezee mnie wywalio bebzol ale głownie to tłuszczyk wyglądam jak w 5mc
Moniqa no niestety z term nie pokorzystasz, ale w ich drugim hotelu obok "Stasinda" jest basne to chociaż z tego możesz skorzystacMoniqaaa lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
monika_89 wrote:breezee mnie wywalio bebzol ale głownie to tłuszczyk wyglądam jak w 5mc
Moniqa no niestety z term nie pokorzystasz, ale w ich drugim hotelu obok "Stasinda" jest basne to chociaż z tego możesz skorzystac
No to teraz muszę tylko kupić jednoczęściowy skafander zakrywający wszystko:P
Uska zrob zdjęcie i dodaj je np na fotosik.pl i tam ustaw link na forum. Potem wystarczy tu wkleić -
Cześć dziewczyny, czytam Was codziennie ale nie uczestniczę bo nawet nie mam siły wstać z łóżka, a jak już to do wc wymiotować. Masakra, podziwiam wszystkie ciężarne, które do tego zajmują się dzieckiem bo dla mnie to niewyobrażalne w tym momencie.
Niecierpliwie czekam na wizytę w czwartek, wtedy lekarz obejrzy wyniki badań i zrobi USG, boję się że coś wyjdzie z wyników bo ja zawsze raczej chorowita i problematyczna byłam.
A dzisiaj jeszcze nawiedza mnie ból podbrzusza identyczny jak na okres, a dokładnie teraz miałabym mieć miesiączkę gdyby nie ciąża, trochę się martwię. Co prawda nie plamię, co mnie troszkę pocieszaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 11:12
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Dzień dobry wszystkim.ja juz polatałam po mieście, bylam w lidlu po zakupy a tam juz są wyłożone mikołaje, pierniczki i wogóle wszystko świąteczne
Śniło mi się dzisiaj że osoby z pracy razem z Wami zbierały dla mnie kase na jakiś prezent, i że tym prezentem miała być poduszka za 30zl, ale okazalo się że nie da rady takiej kwoty uzbierać
Czy Wy też macie problemy z gotowaniem? Ja zazwyczaj robiłam nornalne obiady, jakieś zupy, gulasze,mielone, schabowe... a teraz w ciąży to wydziwiam, jakueś szaszłyki, roladki, same wynalazki..
Miłego dnia wsztstkim życzę, a wizytującym samych super wieści!!Arwi, marie_marie22, Rudzik lubią tę wiadomość
-
A miała może któraś z Was do czynienia z wózkami bebetto? Cena dość przystępną.
Forbidden ja podziwiam wszystkie mamy w 2 czy kolejnej ciazy i te pracujące. Ja 3 razy się czasem zastanawiam czy bardziej opłaca się wstać z łóżka do łazienki i mieć kołowrotek czy jeszcze trzymać :p2017 #1
2019 #2
-
blubka wrote:Czekam przed gabinetem powinnam już wyjść ale jest bagatela 2godzinne opóźnienie!to wizyta na nfz
Niestety plamie i nie wiem co z tego będzie... stres mnie zżera... i boję sięblubka lubi tę wiadomość
-
bulbka kciuki!
ja obiady gotuję, jakoś w tej ciąży daję radę, gorzej z jedzeniem. Najczęściej kończę na zupie a mięso zostawiam
_______________________________________________________________________________________
znaczek/przypinka "Jestem w drodze" może któraś chce. Wysyłają za darmo, jakaś tam fundacja.
http://jestemwdrodze.pl/blubka lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Blubka trzymam kciuki daj koniecznie znać po wizycie!
Dziewczyny które już macie ok roczne maluchy co robicie z wózkiem? Macie możliwość dokupienia dostawki czy zmieniacie wózek na rok po roku bo na dwa wózki to raczej komfortowo nie będzie ? Ja ogólnie bardzo dużo spaceruję i nie mam pojęcia jak to będzie wyglądało z dwójką..blubka lubi tę wiadomość
-
Spirit wrote:A miała może któraś z Was do czynienia z wózkami bebetto? Cena dość przystępną.
Forbidden ja podziwiam wszystkie mamy w 2 czy kolejnej ciazy i te pracujące. Ja 3 razy się czasem zastanawiam czy bardziej opłaca się wstać z łóżka do łazienki i mieć kołowrotek czy jeszcze trzymać :p
Moja sąsiadka ma ten wózek. Generalnie jest zadowolona ale czasem męczy się ze złożeniem.
Uska mam takie same dolegliwości żoładkowe.
Dalej mam mdłości, a wymiotować nie mogę. Czasem chce sobie ulżyć i wspomagam się palcami ale to też nic nie daje . Apetytu brak. Najlepiej wchodzą zupy.
Wymyśliłam sobie wczoraj frytki z piekarnika więc wysłałam męża do sklepu ale jak wrócił to już mi się odechciało... Najgorsze jest to, że nawet pić mi się nie chce. Póki co kilogram na minusie.
Muszę w tym tygodniu pójść na pobranie krwi i nie mam pojęcia jak to zrobię na czczo. Chyba zadzwonię i zapytam czy można przywieźć już pobraną krew. Może przyjaciółka by mi pobrała a mąż zawiózł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 11:52
Spirit lubi tę wiadomość