MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam nadzieję, że po prostu znudziło jej się albo już nie chciała tu być, a nie że tfu tfu...coś się stało i usunęła konto, żeby nie musieć sobie przypominać o tym. Eeech, bardzo ją polubiłam, mam nadzieję że wszystko ok.
Ilonsik witamyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 13:01
toska_88 lubi tę wiadomość
-
okroiłam trochę listę z 4 strony w nicki ktore wpadły sie przywitać i zniknęły. Parę osób bywa rzadko ale są z nami, części nie kojarzę ale może tylko ja więc na razie zostawiłam. Gdyby coś się Wam nie zgadzało dajcie znać.
QASHA daj zanać!13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Klaudia N. wrote:Ciezarowki mamuski synusiow. Powiedzcie mi czy bedac w ciazy rosly Wam bardziej wlosy? W sensie nogi bikini pachy? Bo moja siostra mi mówiła ze tak miała z synem a z corka nie i zastanawiam sie nad tym wlasnie, na początku myslalam ze gada glupoty ale tak.mi wlosy rosna ze az dziwne heh
Ja chcę coreczke zawsze chcialam ale moze byc jakos drugie dziecko więc niby obojetnie ale Gdzieś tak zawsze o tej corce myslalam. Z reszta u nas babcia ma 7prawnukow i tylko 1 prawnusie więc przydalaby sue kolejna heh tesciowa bardzo chce Wnuczke mówi ze bedzie ja Rozpieszczac.az się boje.
W ciąży z synem w ciazy mialam piekne, geste i na glowie rosly jak szalone. W innych miejscach normalnie
Ja np teraz w tej ciąży mam straszą cerę... Fatalną... Z synem miałam wręcz idealną.
Jezeli chodzi o klucie jajnikow to od 2 dni mnie pobolewaja..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 14:06
-
Ja w tym tygodniu bede chodzic od lekarza do lekarza jak te stare naby w przychodniach:-) dzis bylam z synem na badaniach, w srode mam wizyte u gin juz sie doczekac nie moge:-) w czwartek wyjazd do Krakowa do hematologa a w piatek z synem na bilans 4latka takze ciekawy tydz sie szykuje:-D
-
nick nieaktualnyCzęść dziewczyny
Ja przez te nocne sny mam dziś mega dzień bez humoru , do tego cera straszna , pryszcz na pryszczu totalnie jakbym dopiero dojrzewała masakra , włosy rośną szybciej wszedzie !
W poprzedniej ciąży tak nie miałam , do tego głowa boli mnie bardzo często .. atrakcyjność na poziomie zero .. Drugą ciąże będę przechodzić gorzej już to wiem -
Ja z synami też miałam ładna cerę,wlosy mi nie wypadały wcale,za to rzygalam jak kot.
Teraz gęba masakra jak zniknie jeden pryszcz ,pojawiają się kolejne i tak w kółko.Wlosy wypadały masakryczne odkąd dowiedziałam się o ciąży.Z zamiast rzygania mdłości.
Teraz bliżej drugiego trymestru włosy mniej wypadają,cera się poprawia i mniej mdłości -
Uska to rzeczywiscie,masz tydzień z medycyna;)
strawberyy zniknela?kurcze no...
Ja w ciazy z synkiem mialam ladna buzie wlosy tez.teraz buzia duzo brzydsza,wokol ust mam sucha skore i zaczerwieniona...,bogini poekna po prostu;)
Quasha jak tam po usg?
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
U MNIE TEŻ WŁOSY WYPADAJĄ JAK NA POTĘGE - ZACZYNAM SIE MARTWIĆ ŻE COŚ NIE TAK, MOŻE MAŁO WITAMIN... EHH... W ŚRODĘ MAM WIZYTĘ U GINA - JUŻ NIE MOGĘ SIE DOCZEKAĆ I UFAM ŻE USŁYSZĘ ŻE WSZYSTKO ZGODNIE Z PLANEM
I TEŻ CO CHWILA BIEGAM DO TOALETY SPRAWDZIĆ CZY NIE MAM JAKIŚ NIEPOKOJĄCYCH UPŁAWÓW... CHYBA ZA BARDZO SIĘ NAKRĘCAM...
-
Ja nie mam porównania, ale teraz poza wypryskami na ramionach i nad cycuchami nic się nie dzieje. Noo, może włosy szybciej się przetłuszczają. I dziąsła są bardziej wrażliwe. Poza tym, już naprawdę nic
Dzisiaj z kolei, po siusianiu, zobaczyłam na papierze taki mały, zielonkawy glucikNie mam upławów, ale szyjka jest wyżej i bardziej rozpulchniona. I w środku mam więcej takich białych glucików. Poza tym żadnego swędzenia, pieczenia czy zaczerwienienia. Nie gmerałam w Bożenie, taki szybki wpad i wypad
Miałyście coś podobnego?
Qasha, czekamyyy!!!