MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sprawdzilam wykres strawberry, zaznaczala ostatni raz objawy tydzien temu, a 20 miala miec wizyte u lekarza. Kurde no, tez sie martwie o nia, tym bardziej, ze mam z nia troche wspolnego- obie. Z tej samej uczelni. Ale mam nadzieje, ze jej sie nie chce pisac i tyle
-
nick nieaktualny
-
Toska ty to masz przebojr z tymi swoimi treściami, współczuję. Normalnie szaleją na stare lata, a tobie przyprawiają tylko zmartwień
Qasha jaki fajny szkrab, bardzo się cieszę, ze rośnie zdrowo.
Ide na USG w środę, ostatni raz 6 tygodni temu więc sie trochę martwię.
Staram się jednak myśleć pozytywnie, zadnego plamienia nie ma, przypadków poronień w rodzinie też nie więc bedzie dobrze
Miłego dnia dziewczyny, za zaraz zaczynam pracę i kończę o 23..toska_88 lubi tę wiadomość
-
MEGI81 wrote:Dziewczyny chciałabym do Was dołączyć
Termin mam na 12 maja 2017
Mam już 8,5 letniego Synka, a w marcu straciłam Aniołka w 10 tc (serduszko przestało bić)Mam 35 lat i jestem z Wielkopolski.
Quasha super ze prenatalne wyszly bardzo dobrze i gratuluje ślicznej dzidziolki hihi..juz nie moge sie doczekać 4.11 kiedy pójdę do mojego giną na wizytę a potem będziemy żyć w napięciu do 24.11 wtedy prenatalne
-
Leirion wrote:Ja w środę idę na kontrolę do giną wiec i pewnie zajrzymy do dzidzki. A prenatalne mam 7.11 ( z pappa o usg) i 09.11 (samo usg). Idę do 2 lekarzy po tym jak pewnej znajomej lekarz nie powiedzial o rozszczepie kręgosłupa i wodogłowiu u dziecka. Chcieli ciaze usunąć ale bylo juz za późno. Fakt faktem dziewczynka żyje i poza tym ze jest na wózku i ma tez inne problemy rozwija sie dobrze i jest oczkiem w głowie rodziców. Jakby nawet cos wyszlo nie tak na badaniach to uważam ze lepiej wiedzieć szybciej na czym sie stoi i miec możliwość decydować a nie polegać na kimś innym.
A 8.11 badanie piersi bo przed ciaza bylo nieciekawe (cyt. "widoczny guzek (wlokniak?)")
Leirion tez mam włókniaka w piersi i tez wykryty przed ciążą. To był dla mnie mega dół, bo nie dość,że nie mogłam zajść w ciążę to jeszcze jak poszłam do gina to zamiast usłyszeć,ze jestem w ciąży usłyszałam: guz w piersiMój lekarz twierdzi,że przede wszystkim trzeba go obserwować czy nie rośnie i że mój jest za mały na zabieg bo ma 8mm a od 1,5 cm dopiero są operacyjne. Chciałam pochodzić po innych lekarzach i pokonsultować to,ale zaszłam w ciążę i teraz to jest najważniejsze. Ale po ciąży od razu się biorę za gnoja. Nie chcę go mieć nawet jak jest zupełnie niegroźny. Niech spie...la z mojego ładnego cycka i nie wraca!
Qasha, Oleńka jest śliczna!
A co do objawów to moja cera lepsza niż przed ciążą (to na chłopaka tak wróżą?) za to zaostrzyło się atopowe zapalenie skóry a leków nie wolno,więc trochę cierpię. No a włosy rzeczywiście - w niepożądanych miejscach busz a z głowy wypadają... dziwactwo. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Qasha super wieści
A ja właśnie wróciłam od dentysty, 4h w poczekalni... Ale warto, najlepszy dentysta na świeciePoszłam z lekkim bólem (tak mi się wydawało) czwórki, a okazało się że mam martwą jedynkę i zgorzel się robi i ból do czwórki dochodzi, mogło się skończyć bardzo źle. Kanałówka bez znieczulenia, na szczęście nie bolało jakoś specjalnie, no i niestety bez zdjęcia RTG ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok bo z moimi zębami różnie bywa i nawet zaleczone potrafią boleć
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moniqaaa wrote:Aaaa Qasha i jak tam Marcin na wizycie? Przeżywał?
Ale najważniejsze pytanie u niego to "A widać, czy to dziewczynka?"
No widać co dla faceta jest najważniejsze xD
Uska wrote:Qasha bardzo sie ciesze:-) dobrZe widzialam ze Twoj maluch juz ma 12cm?? Czy cos pomylilam?
Nieee, maluch ma 6cmMoniqaaa lubi tę wiadomość
-
ggonia wrote:Rośniemy szybko
ja też mam taki lekki ból jak na miesiączke ale nie codziennie za to praktycznie co drugi dzień ból krzyża mnie dopada
No właśnie o co chodzi z tymi bólami krzyża we wczesnej ciąży? Myślałam,że plecy będą mnie boleć jak będę miała wielki bęben, a tymczasem bolą już teraz. Od czego to, ktoś wie?