MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
O kurczę, na tym usg wszystko o mnie widać, wszystkie dane, hahaha
Brawo ja! Teraz możecie mnie namierzyć, tylko adresu brakuje, hahaha
Ed. Wyedytowałam zdjęcie i już nie widać, ale kto widział ten widziałWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 17:20
WreszcieMama, blubka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQasha wrote:O kurczę, na tym usg wszystko o mnie widać, wszystkie dane, hahaha
Brawo ja! Teraz możecie mnie namierzyć, tylko adresu brakuje, hahaha
Ed. Wyedytowałam zdjęcie i już nie widać, ale kto widział ten widział -
Rudzik wrote:Leirion tez mam włókniaka w piersi i tez wykryty przed ciążą. To był dla mnie mega dół, bo nie dość,że nie mogłam zajść w ciążę to jeszcze jak poszłam do gina to zamiast usłyszeć,ze jestem w ciąży usłyszałam: guz w piersi
Mój lekarz twierdzi,że przede wszystkim trzeba go obserwować czy nie rośnie i że mój jest za mały na zabieg bo ma 8mm a od 1,5 cm dopiero są operacyjne. Chciałam pochodzić po innych lekarzach i pokonsultować to,ale zaszłam w ciążę i teraz to jest najważniejsze. Ale po ciąży od razu się biorę za gnoja. Nie chcę go mieć nawet jak jest zupełnie niegroźny. Niech spie...la z mojego ładnego cycka i nie wraca!
No ja mam nadzieje ze pod wpływem hormonów guzek sie zmniejszył a może znikl, bo ostatnio nie mogłam go wymacac. Lekarka mówi ze i tak z tym nic nie zrobimy ale jak mam soe zamartwiać czy ni die rak nie robi przez 9 msc to wole to sprawdzić i obserwowac a nie siedziec na cyckowej tykajacej bombie -
Leirion wrote:No ja mam nadzieje ze pod wpływem hormonów guzek sie zmniejszył a może znikl, bo ostatnio nie mogłam go wymacac. Lekarka mówi ze i tak z tym nic nie zrobimy ale jak mam soe zamartwiać czy ni die rak nie robi przez 9 msc to wole to sprawdzić i obserwowac a nie siedziec na cyckowej tykajacej bombie
-
nick nieaktualny
-
Witam was. Ja dziś pojechałam na sor. Mam uczucie jakby miała mi macica wypaść. Ciągle czuje jak bym sobie tam piłeczkę włożyła. Niby wszystko jest ok ale to uczucie jest tragiczne. Pocieszcie mnie ze też tak macie. Możliwe ze to jest spowodowane ze nie chodzę siku od razu i jak mi się zachce hmm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 18:59
-
Dziewczyny a co myślicie o basenie w ciąży?
Od siedzenia w pracy/ gnicia w domu boli mnie kręgosłup. Plywak ze mnie średni (nie tonę) i wiem ze pomogłoby mi na plecy plywanie ale moja ostatnia wizyta na basenie to byla pomylka - komunikat z głośnika ze wszyscy maja opuścić basen, basen zamknięty na miesiąc bo wykryto paleczke ropy blekitnej (straszne dziadostwo). Z jednej strony Full osób poleca ta formę ruchu ale te syfy w wodzie mnie odstraszają. No i chlor to chyb tez nie najlepszy pomyśl, co? Moze w 2.,trymestrze bezpieczniej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 18:15
-
ag jak plamienia?
ilonsik na kiedy wpisać Cię na listę?
toska nie żartuj że się zeszli... ciekawe na jak dlugo, pewnie za jakiś czas znowu będzie jazda
Rudzik oj krzyż to była zmora mojej ciąży z córką, bolał i to mocno od samego początku, potem trochę przeszło, wróciło pod koniec
Leirion jak najbardziej, ja chodziłam (przy okazji z córką na pływanie, no ale teraz musiałam odpuścić). Jak sie martwisz o zarazki to są specjalne tampony probiotyczne własnie na takie wypady
WreszcieMama czekamy!
co do bóli to ja ostatnio mam częste takie miesiączkowe, nie pamiętam zebym przy Pauli miała podobnie13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Toska ale masakra z tesciami!
Wreszciamama trzymam kciuki.
Uważam że basen w ciąży super sprawa.
Mnie w tej ciąży bardzo brzuch boli, ale tak dziwnie ze nawet nie jestem pewna czy to od ciąży. Jest taki wzdety i bolesny, ale tak na wysokości żołądka. Sama nie wiem. -
Monika plamien na szczęście nie mam, wiec dzę w domu, może niedługo skocze na USG jak do 2.11 cos takiego jeszcze się pojawi. Na szczęście mam znowu mdłości i tonę ciazowych dolegliwości, wiec raczej ok. Trzymam kciuki wreszcie mama. Ja będę miała USG po miesiącu pierwsze 2.11..
Arwi, Demsik lubią tę wiadomość
-
głupia ja. Boli mnie brzuch jak a jestem w terminie @. Chyba znalazlam przyczynę
ag odpoczywaj w takim razie i nie martw sie, może to tylko jakieś uszkodzone naczynkoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 18:49
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
monika_89 wrote:głupia ja. Boli mnie brzuch jak a jestem w terminie @. Chyba znalazlam przyczynę
ag odpoczywaj w takim razie i nie martw sie, może to tylko jakieś uszkodzone naczynko
heh to u mnie to samo z migrenami jest.. właśnie w terminie @ je mam i przed każdą @ miała migrene.. teraz w sobote tez zaliczona wstretna migrena z potwornymi wymiotami cały dzień do d.py -
ag194 wrote:Odpoczywam, nawet na wykładzie lezalam na 2 krzeslach:) dziewczyny naprawdę cieszę się, ze juz lada moment 2 trymestrze. Wreszcie będzie trochę mniej stresu i dolegliwości. Monia Ty tez odpoczywaj jak brzuch boli
a co do odpoczywania to z 9mc żywiołowym dzieckiem to ciężko, staram się ile mogę i korzystam ale dziś mąż wraca do pracy więc opiekę muszę przejąć ja
Zyrcia jak tam u Ciebie?ag194, Arwi lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Hej hej
Ja się chyba znowu przeziębiłam (nie wiem jak ale spoko). Byliśmy dziś ze świnką morską u weterynarza, ale wszystko jest ok.
Qasha, SUPER!!!!! Bardzo się cieszę, że jest wszyściutko w porządkuAle Ci dobrze, że dostałaś aż 12 zdjęć swojej Oleńki / Kubusia.
Właśnie też się zastanawiam co ze strawberry i neczką. Z neczką pisałam czasem, ale właśnie nie mam od niej odpowiedzi od kilku dni. Też się martwię
Witam nowe Majóweczki