MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHalo halo ja zyje
Mialam weekend urodzinowy, Leona dziadkowie zabrali az na dwie noce !! Cala sobote gnilam brudna na kanapie przed tvwieczorem myslalam ze odlezyn dostane
Z samopoczuciem nadal kiepsko, ale dzis sie zmartwilam...
Pojechalam rano na badania wreszcie, te wszystkie od gina morfo siki hivy hcvy grupa krwi przeciwviala i reszta.
Dostalam od kibitki numerek zeby po 17 sprawdzic sobie wyniki, tak jak zwykle. Wchodze najpierw nie bylo a pozniej tylko informacja ze wyniki musze odebrac osobiscie...
Juz panikuje bo robilam tam badania miliard razy, bete odtatnio tez a dzis taka akcja. Czy ti znaczy ze wyniki sa na tyle zle ze mam je odebra osobiscie od lekarza?? Przeciez to badania dla mojego gina... -
nick nieaktualny
-
madu kciuki jutro, na pwno będzie dobrze!
nieśmiała zawsze warto zrobićja też robiłam po poronieniu no ale nic mi nie dały. Szczerze to Tobie życzę tego samego, mam nadzieję, u Ciebie strata spowodowana nie choroba a zwykłym złym połączeniem genów
zyrcia to się poleniłaśa jak samopoczucie i mdłości? co do wyników ja myślę że przrz ten hiv kazały Ci osobiście, nie pomyślały że nie wyślą go na maila ot tyle
nieświadoma ja liczę wg usg (owu) wg OM ciążę mam tydzień starsząWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 20:49
Madu1611 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Nieświadoma, ja bym brała pod uwagę termin z usg jako dokładniejszy. Owu mogła się przesunąć. U mnie było podobnie, jak poszłam potwierdzić ciążę to z om wychodziłt termin 28.04 a z usg 06.05 i tego sie póki co trzymam. Ciekawe, który termin mi się jutro po usg potwierdzi.
-
nick nieaktualny
-
zyrcia wrote:Halo halo ja zyje
Mialam weekend urodzinowy, Leona dziadkowie zabrali az na dwie noce !! Cala sobote gnilam brudna na kanapie przed tvwieczorem myslalam ze odlezyn dostane
Pojechalam rano na badania wreszcie, te wszystkie od gina morfo siki hivy hcvy grupa krwi przeciwviala i reszta.
Dostalam od kibitki numerek zeby po 17 sprawdzic sobie wyniki, tak jak zwykle. Wchodze najpierw nie bylo a pozniej tylko informacja ze wyniki musze odebrac osobiscie...
Juz panikuje bo robilam tam badania miliard razy, bete odtatnio tez a dzis taka akcja. Czy ti znaczy ze wyniki sa na tyle zle ze mam je odebra osobiscie od lekarza?? Przeciez to badania dla mojego gina...
U mnie badania na hiv i kiłę trzeba było odebrać osobiście, a jako że są na tej samej kartce, co inne, to nie mieli jak zrobić skanuTeż byłam przejęta, a tu wynik hiv ujemny
Reszta też ok
-
nick nieaktualnynieświadoma wrote:Część dziewczyny mój maluch jest młodszy wg usg tp mam na 30.05 a wg Om 27.05 to który termin brać pod uwage ? Jak liczyć ?
Dziś mam 9+2 Om a Usg 8+6 już zgłupiałam
Ja liczę wg Usg chociaż mój gin mówi że maluch podgoni i Tp wg Usg może być o +- 2 dni rozbieżny bo cykle miałam 31 dnioweAle zobaczymy na prenatalnych 15.11
-
nick nieaktualnyMonika mdlosci to tam na luzie najgorsze to rzyganie. Ostatnio bylam w Auchan i rzygalam do reklamowki
dobrze ze juz trochu brzuch widac to moze ludzie skumaja ze to ciazs a nie patologia po piwku na przyklad
monika_89, toska_88 lubią tę wiadomość
-
Zyrcia, ja też tak miałam z wynikami. Jak poszłam odebrać i zapytałam czemu tak, to powiedzieli mi, że przez grupę krwi.. że to musi być podpisane trzema podpisami ważnych laborantów czy coś.. i że nie mogą tego dawać na neta. A że inne wyniki były na jednym zleceniu z grupą krwi, to czyli całe zlecenie jest do odebrania osobiście.
Spokojnie -
Juz panikuje bo robilam tam badania miliard razy, bete odtatnio tez a dzis taka akcja. Czy ti znaczy ze wyniki sa na tyle zle ze mam je odebra osobiscie od lekarza?? Przeciez to badania dla mojego gina...
Zyrcia to przez grupę krwi :* nie martw sięjeśli to diagnostyka to trzeba odebrać osobiście napewno
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Juz panikuje bo robilam tam badania miliard razy, bete odtatnio tez a dzis taka akcja. Czy ti znaczy ze wyniki sa na tyle zle ze mam je odebra osobiscie od lekarza?? Przeciez to badania dla mojego gina...2017 #1
2019 #2
-
zyrcia wrote:No ale ja nawet w tym punkcie podpisywalam dodatkowa zgode na hiv no to by mi nie powiedziala ze przez neta sie nue da ? Ona daje numerek tylko jak sie poprosi. Poza tym chyba reszte wynikow mogliby podac ?
a rzyganiem w markecie poprawiłaś mi humor
WRESZCIEMAMA?Mabelle lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Nieśmiała:) cudownie że się odezwalas ,miło cię znów poczytać.Ciesze się,ze u Ciebie lepiej
Taka pozytywna energia bije z twoich wpisów
Mam nadzieję,ze szczęście i do Ciebie się niebawem uśmiechnie :-*
Qasha super wieści,dzidziol to już kawał człowieka:)
Gratuluję z całego serca
Wreszciemama,jak tam Twoja córunia po badaniach ,pochwal no sięWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 21:19
Nieśmiała, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hope_ wrote:Toska - bo to tak spontanicznie wyszło - dzwonie,żeby się umówić na czwarte/piątek a lekarz mówi, że tylko przed poludniem jest a jeśli popołudniu to może dziś więc pojechałam.
Krwiak mówi, że nieduży 21mm x 4mm zwiększył mi duphaston do 3x dziennie, ale już mi wszytsko podchodzi na samą myśl1x dziennie brałam go na wieczór i potem mi było niedobrze, ale co zrobić
powiedział, że chodzić mogę tylko mam się oszczędzać no i nakaz abstynencji
jutro muszę się zapisać na prenatalne.
jeny jak mi dziś nie dobrze - każdego dnia myślę sobie, że już gorzej być nie może, a jednak...
a nie myslalas o zmianie z dupka na luteine moze bedziesz sie lepiej czuła
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Megi witaj kochana,milo cie i tu widziec:)))ja tez jestem z wlkp krotoszyn.w kaliszu bylam na 3d/4d w 1 ciazy u dr jakubka.
Strawberry skoro aktualizowala ostatnio wykres to moze ma cos z netem po prostu?
Toska tesciowa do wariatkowa odwiez bo nie wytrzymasz.moze to podstep?rozchodza sie kupicie jej mieszkanie i sie zejda.mie wiem co o tym myslec ale nie zazdroszcze wam a co twój malz na to wszystko?
Wreszciemama powodzenia na wizycie,juz pewnie po wiec czekamy na wiesci.
Misia69 wszystko bedzie ok!
Ag zatem teraz duzo odpoczywaj:)
Hope lubie za dzidzie,nie za krwiaka.krwiakom mowimy NIE!!!
Niesmiala powodzenia na obronie:)
Ja dzis na kolacje zaserwowalam malemu nalesniki z dzemem z truskawek i jablek wlasnej roboty.pycha.a teraz zjedlismy jeszcze po jablku i dupka pelna:)))u mnie pada...Misia 69 lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;