MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa każdego dnia większą bez kitu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c96eb2b1b47b.jpgMabelle, Moniqaaa, blubka, Demsik, WreszcieMama, susi8, Uszczesliwiona, sylwucha89, Hope_, Camilia, Madu1611, monika_89, Uska, Kleopatra, Maniuś, rybka33, zastrzeŻona, Rudzik, Breezee lubią tę wiadomość
-
MEGI81 wrote:Dziewczyny czy Wam również czasami nie aktualizują się suwaczki?
Megi zmień na inny suwak, z innej strony bo te mi się ciągle zacinalyMEGI81 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 11:34
Mabelle, Demsik, WreszcieMama, susi8, sylwucha89, Hope_, Camilia, Madu1611, toska_88, blubka, monika_89, Kleopatra, Uska, Maniuś, rybka33, zastrzeŻona, Breezee lubią tę wiadomość
-
Uska wrote:Leirion to co to za lekarka? Kazda z nas czeka z utęsknieniem na wizyte by zibaczyc maluszka i uslyszec ze wszystko w porządku a lekarze tylko chca odbebnic swoje. Ja do tej pory nie wiem ile moj maluch ma uderzen na min serca nawet nie sluchalam jeszcze.
Ja bylam dzis wizyta dodatkową, bo nie wiedzialam, ze mogę się rejestrować 2 miesiące do przodu (i nie ma wtedy problemu z terminami, bo lekarka rozchwytywana). Najbliższa wizyta u niej w luxmedzie to początek grudnia, więc masakra. Może si ejej dlatego spieszylo...
Ja tętna też jeszcze nie słuchałam, ani razu nie powiedziala też jakie tętno jest. z tego wszystkiego zapomnialam o co miałam ją jeszcze dziś zapytać (czy w szpitalu na pomorzanach w szczecinie nadal przyjmuje). Pewnie gdybym nie siedziala na forum to bym nie wiedziala, ze warto w ogole wiedziec jakie tętno jest.
Mój maż i tak wyszedl uszczęśiwiony z badania, przytulił mnie i w ogole. Więc mu rzut oka na bałanka wystarczył. -
Witam dziewczyny
Piękne dzieciaczki!Gratuluje udanych wizyt!
Toska, Qasha super brzuchy już się bałam, że tylko mój taki duży
W poprzedniej ciąży taki miałam dopiero w ok. 22 tc.
Do porodu to będą mnie chyba toczyć
Pozdrawiam serdecznie i życzę już tylko radosnych dni:-)Moniqaaa, Arwi, toska_88, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
Ja się zastanawiam czy moj dzidziol nie będzie za mały na prenatalnych. Ostatnio miał(a) 2,49 wizyta w piątek więc równe dwa tygodnie.
WreszcieMama trochę się pocieszyłam Twoim wpisem, może jest szansa że moje też dobije do 5cm i będzie można pomierzyć wszytko.
WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
susi8 wrote:Ja się zastanawiam czy moj dzidziol nie będzie za mały na prenatalnych. Ostatnio miał(a) 2,49 wizyta w piątek więc równe dwa tygodnie.
WreszcieMama trochę się pocieszyłam Twoim wpisem, może jest szansa że moje też dobije do 5cm i będzie można pomierzyć wszytko.
Mój maluch w 10 dni skoczył z 3,87 na 6cm :d
Więc spokojnie urośnie tyle ile trzebaWreszcieMama, susi8 lubią tę wiadomość
-
Hej hej, mam nadzieję że moje dziecko urodzi się normalne
repertuar mamusi na 1 trymestr to: kości, zabójcze umysły, dr. House
może poprostu będzie geniuszem?
WreszcieMama, Arwi, marie_marie22, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Hej ja już po wizycie
maluszek ma się świetnie ma dwie ręce i dwie nogi którymi chętnie wymachuje
ma już 29.89 mm serducho bije jak dzwon a ja jestem cholernie szczęśliwa!!! Później napiszę więcej trzymam kciuki za resztę wizytujących!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 20:36
WreszcieMama, Arwi, Moniqaaa, susi8, Hope_, Forbidden, marie_marie22, Espera, Camilia, Mabelle, Madu1611, toska_88, blubka, Uszczesliwiona, monika_89, GoNia1979, Kleopatra, Uska, Kamilutek, Demsik, Maniuś, zastrzeŻona, gonia13, Rudzik, ag194, Klaudia N., Breezee, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
sylwucha89 wrote:Hej ja już po wizycie
maluszek ma się świetnie ma dwie ręce i dwie nogi którymi chętnie wymachuje
ma już 28.89 mm serducho bije jak dzwon a ja jestem cholernie szczęśliwa!!! Później napiszę więcej trzymam kciuki za resztę wizytujących!!
Cudniesylwucha89 lubi tę wiadomość