MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
To tak dla porównania dziewczyny zobaczcie. Na tym zdjęciu do góry ( 2 górne zdjęcia) to moja córeczka. Nic poza mała kreseczka tam nie widać. A poniżej zdjęcie w tym samym okresie mojego synka. Jak dla mnie siusiak jest tam widoczny ..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/962858ccfaaa.jpg
A tu mój 3 skarb . Porównuje i głupieje ha ha ;p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/36c0811af2d6.jpg -
nick nieaktualnyKofeina ja slyszalam teorie ze wlasnie ta kreseczka to sa narzady plciowe i jesli sa bardziej skierowane w gore to chlopiec jesli w dol to dziewczynka. I u Ciebie z corka by siw zgadzalo jest minimalnis w dol a na tym drugim nie widze wcale :ddd
-
Te zdjęcia córci są słabo widoczne ale moim zdaniem tutaj synek
Chociaż tak dokładnie nie widać konta czy jest w górę czy równolegle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 15:01
-
No może zdjęcie nie wyraźne bo na żywo lepiej wygląda. Jejku jak ja bym już chciała wiedzieć. Chciała bym mówić do dziecka ze względu na płeć. A tu jeszcze tyle czekania . Córka się mnie pyta o to czy to dziewczynka czy chłopiec a ja nie wiem co powiedzieć ha ha . No bo mama przecież wszystko wie ha ha . No cóż. Może na kolejnym usg maluszek więcej pokaże.
-
Kleopatra wrote:Te zdjęcia córci są słabo widoczne ale moim zdaniem tutaj synek
-
zyrcia wrote:Moniqa ta biala kreska przy girach to moim zdaniem pitok
Ktoras pisala o imieniu Leon. Potwierdzam ze Leony sa super ale niegrzeczne jak cholera
U nas ma byc Lilla a jak nie to Stas. Oczywiscie jakie imie nie zaproponujemy to tesc skwituje: Staski pija, Antki pija, Franki ooo jezu jak pija. Wszyscy pija oprocz Bogdanow bo on tak ma
Poki nie wymyslilismy Leona podobal nam sie Stachu wiec pewnie tak zosranie.
Chcialam cos tez na L ale co, Lucjan? Ludwik?przegiecie
Moj maz to Staszek:-) nie pije w ogole;-)
Mi sie jeszcze podoba Patrycja i teraz jest problem Patrycja czy Lilianna ale Raczej bedzie Lilianna;-) -
Uśka ja mam na imię Patrycja, piękne imię
a tak serio, to jeśli będzie u mnie córka to dam Lilianna Patrycja, bo taka u nas tradycja, że na drugie się daje po rodzicu
W moim roczniku to było bardzo popularne imię, miałam w klasie 4 inne Patrycjea teraz chyba takie mniej popularne się stało, Lilianki są na topie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 15:18
Leirion, Uska lubią tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Ja już po i jestem mega rozczarowana
Badanie trwało ze 30 sek -dowcipne). "Rośnie prawidłowo, wszytsko jest ok" . Pytam a serduszko ile uderzeń? TO lekarkę wryło, bo chyba nikt nie pytał o to do tej pory. Zobaczylam konsternację i pytam "czy dobrze bije?". "Tak, dobrze".
Nie wiem ile bobas ma cm, nie wiem co z tym serduchem. Wiem,że wygląda jak bałwanek (mam nadzieje, ze ma wszystkie łapki) ale nawet zdjęcia nie dostałam
Zauważyłam różnicę, jak lekarka ze mną rozmawia przy mężu a jak gdy jestem sama. Chyba nie lubi facetów w gabinecie, choć on jest mega miły.
Ona mówi, zę za 2 tyg bede meic dokladne badania, bo prenatalne. Może dlatego tak się nie wczuwała.. nie wiem.. No ważne, że wszystko jest ok.
No i mam zwolnienie. Siedziałam i biłam się z myslami jak o tym rozmawiałyśmy. Teraz musze sie tam zjawić i powiedziec "ze od dzis zegnam ten grajdolek, radźcie sobie sami"Mabelle lubi tę wiadomość
-
Leirion to co to za lekarka? Kazda z nas czeka z utęsknieniem na wizyte by zibaczyc maluszka i uslyszec ze wszystko w porządku a lekarze tylko chca odbebnic swoje. Ja do tej pory nie wiem ile moj maluch ma uderzen na min serca nawet nie sluchalam jeszcze.
-
Forbidden wrote:Uśka ja mam na imię Patrycja, piękne imię
a tak serio, to jeśli będzie u mnie córka to dam Lilianna Patrycja, bo taka u nas tradycja, że na drugie się daje po rodzicu
W moim roczniku to było bardzo popularne imię, miałam w klasie 4 inne Patrycjea teraz chyba takie mniej popularne się stało, Lilianki są na topie
Patrycja by mi nawet bardziej pasowalo do nazwiska ale jeszcze pol roku by sie zastanowić
Umowilam sie na te prenatalne i termin mam na 19.11:-) -
Mi tez nic sie nie chce a Jeszcze do 19 praca a potem ide na paznokcie jak bede miec sily.
Mam smaka na cos nie wien na co
Co do cukrzycy ja mialam wynik 96 czy 99 na czczo. Upsss. Czyzby cukrzyca.sie zapowiadała?
Edit juz wiem. Big mac fryty cola i mcflurry. BuuuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 16:11
-
Kleopatra wrote:A jeszcze chciałam zapytać czy któraś miała tak że łuszczyła Wam się skóra na dłoni? Tzn na palcach jakby. Tak mi schodzi naskórek. Nigdy tak nie miałam i zastanawiam się od czego to może być.
Ja tak mam, zaczyna mnie to wkurzać powoli, ale żadne kremy nie pomagają (może by pomogły, gdybym je regularnie stosowała). Zapytam dzisiaj gina, może coś doradzi.
I jeszcze strasznie swędzi mnie skóra deloltu i pod pachami. A brzuch mam tak wielki, że zaraz zacznie wystawać za piersi, a te też małe nie są. A to dopiero koniec 10 tygodnia!
Do wizyty tak daleko! Jak ja wytrzymam do 20:30!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 16:20
Moniqaaa lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Kamilutek wytrzymasz, pomyśl że ja muszę czekać jeszcze 7 dni!! Buu.
Co do dłoni to chyba spróbuje jakimś emolientem smarować.
Mam toxoplazomoza Igg 27,8 ale Igm 0,26 czyli niereaktywne to znaczy że chorowałam ale wcześniej?
Glukoza 85 to chyba ok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 16:27