MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduje sie po wizycie:-) dzidzia ma 3cm:-) machala pieknie rączkami przyjmujac ze to dziewczynka:-) dostalam skierowanie na prenatalne wiec musze odmowic wizyte 8.11. Niestety nie dostalam zdjecia ale widok dzieciatka zostanie w pamieci;-)
toska_88, sylwia1985, Demsik, WreszcieMama, Kleopatra, Uszczesliwiona, ag194, blubka, marie_marie22, Kofeina, Mabelle, Klaudia N., GoNia1979, monika_89, Arwi, Maniuś, sylwucha89, Madu1611, kamyla112, Rudzik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKofeina wrote:Moniqaa ale wielki człowiek. Masakra . Ja tam stawiam na dziewczynkę. I że. Zdjęcia i z wymiarów. U mnie było tak samo .
Ja tex nie mogr sie doczekac kiedy poznam plec .
Gratulacje ogromne i trzymam kciuki na inne wizytujace
Uska super ze wszystko dobrze. Mnie od tego tygodnia znowu męczą mdłości. Wszystko mi staje w gardle. W dodatku jak tak myślę o y7m imieniu dkatego chłopca tj ten Fabian do mnie nie przemawia:-( chciałabym Tymon ale mój staje murem że nie i koniec p9doba mi się też Tobiasz a mojemu mężowi Alan czyli powtórka z rozrywki. Problem z męskim imieniem to pe2nie będzie syn. -
nick nieaktualny
-
No to się nastawiam na chłopaka. Jak będzie dziewczynka to będzie na was
Chociaz Kofeina wróży inaczej... Zobaczymy
Uska super wieści. Aż chce się żyć, prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 13:30
Uska lubi tę wiadomość
-
Moniqaaa wrote:Wróżko Kleopatro, co mi przepowiadasz?
Mam nadzieje, że nie będę mieć 2m dziecka, bo sama mam 150cm w kapeluszu
Ja moze nie wróżka ale uważam ,że to dziewczynka -
Moniqaaa wrote:No to się nastawiam na chłopaka. Jak będzie dziewczynka to będzie na was
Chociaz Kofeina wróży inaczej... Zobaczymy
Uska super wieści. Aż chce się żyć, prawda?
Prawda,prawda:-) cos wspanialego:-)
Ale sprawa z wynikami krwi znow sie pokomplikowala bo znow biale krwinki spadly z 2,6 na 2,2 ale jutro wizyta u hematologa to bede wiedziala na czym stoje i czy dzidzia jest bezpieczna mimo tych fatalnych wynikow -
Moniqa coś czuję że chłopak ale z nuba nie widać
Gratuluję dziewczynyMoniqa i Madu ale macie już duże maluszki. Jak ja bym już chciała iść na wizytę
Uska super że maluch rośnie
Robię porządki w zdjęciach, kurcze jak moje chłopaki się zmieniają, nawet na przestrzeni roku -
toska_88 wrote:Po twoim usg stawiam na córeczkę ile też nauczę się wrozyc z tej metody:-)
Uska super ze wszystko dobrze. Mnie od tego tygodnia znowu męczą mdłości. Wszystko mi staje w gardle. W dodatku jak tak myślę o y7m imieniu dkatego chłopca tj ten Fabian do mnie nie przemawia:-( chciałabym Tymon ale mój staje murem że nie i koniec p9doba mi się też Tobiasz a mojemu mężowi Alan czyli powtórka z rozrywki. Problem z męskim imieniem to pe2nie będzie syn.
Mi się Fabian podobał do momentu jak zobaczyłam znaczenie imienia... u nas jak będzie chłopak to będzie Leon bo mojemu się strasznie podoba no i mi też się zawsze podobało chociaż wolałabym Borysa
ja wybieram za to imię dla dziewczynki bo mój wybiera same denne a ja od dziecka mam wybrane jedno jedyne
toska_88 lubi tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Uska wrote:Prawda,prawda:-) cos wspanialego:-)
Ale sprawa z wynikami krwi znow sie pokomplikowala bo znow biale krwinki spadly z 2,6 na 2,2 ale jutro wizyta u hematologa to bede wiedziala na czym stoje i czy dzidzia jest bezpieczna mimo tych fatalnych wynikow
Na pewno maluszek jest bezpieczny, nie marrw się na zapas. O której masz jutro wizytę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 14:01
-
MONIQA - DZIDZIA PRZECUDNA - GRATULUJĘ
DOŁĄCZAM DO TYCH OBSTAWIAJĄCYCH CHŁOPAKA
USKA - SUPER WIEŚCI
JA JESZCZE MUSZĘ POCZEKAĆ DWIE GODZINKI - OBY USŁYSZANE WIEŚCI BYŁY RÓWNIE DOBRE JAK U WAS
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 14:03
-
ilonsik wrote:MONIQA - DZIDZIA PRZECUDNA - GRATULUJĘ
USKA - SUPER WIEŚCI
JA JESZCZE MUSZĘ POCZEKAĆ DWIE GODZINKI - OBY USŁYSZANE WIEŚCI BYŁY RÓWNIE DOBRE JAK U WAS
Powodzenia:-) bedzie dobrze zobaczysz trzymam kciuki:-)ilonsik lubi tę wiadomość
-
ilonsik wrote:MONIQA - DZIDZIA PRZECUDNA - GRATULUJĘ
USKA - SUPER WIEŚCI
Też trzymam kciuki i jestem PEWNA, że wyjdziesz z wizyty z bananem na twarzyilonsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoniqa ta biala kreska przy girach to moim zdaniem pitok
Ktoras pisala o imieniu Leon. Potwierdzam ze Leony sa super ale niegrzeczne jak cholera
U nas ma byc Lilla a jak nie to Stas. Oczywiscie jakie imie nie zaproponujemy to tesc skwituje: Staski pija, Antki pija, Franki ooo jezu jak pija. Wszyscy pija oprocz Bogdanow bo on tak ma
Poki nie wymyslilismy Leona podobal nam sie Stachu wiec pewnie tak zosranie.
Chcialam cos tez na L ale co, Lucjan? Ludwik?przegiecie
Hope_, Misia 69, GoNia1979, zastrzeŻona, toska_88, Maniuś, Madu1611 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny miałyśmy już nie rozmawiać o szczepieniach więc tylko wstawię nowy artykuł: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114885,20838679,antyszczepionkowcy-sfinansowala-badanie-ktore-pokazalo-jak.html
Moja szwagierka ma Leona, mój mąż chciał żeby pierworodny tak miał na imię ale do mnie nie przemawiaWiktor ma na drugie Leon.
Kurcze dzisiaj na 19 mam jeszcze jakąś uroczystą kolację, taką zawodową. Blee, jak mi się nie chce