X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • Madu1611 Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy Leirion, trzymamy. Melduj się po wizycie.:)

gannskjoqlc3hmdm.png
  • Kofeina Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniqaa ale wielki człowiek. Masakra . Ja tam stawiam na dziewczynkę. I że. Zdjęcia i z wymiarów. U mnie było tak samo .

Ja tex nie mogr sie doczekac kiedy poznam plec .
    Gratulacje ogromne i trzymam kciuki na inne wizytujace

8p3odqk3vkpa5ho3.png
    iv09krhm842d4967.png
    uiklje9g90mcnvau.png
  • Uska Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie po wizycie:-) dzidzia ma 3cm:-) machala pieknie rączkami przyjmujac ze to dziewczynka:-) dostalam skierowanie na prenatalne wiec musze odmowic wizyte 8.11. Niestety nie dostalam zdjecia ale widok dzieciatka zostanie w pamieci;-)

toska_88, sylwia1985, Demsik, WreszcieMama, Kleopatra, Uszczesliwiona, ag194, blubka, marie_marie22, Kofeina, Mabelle, Klaudia N., GoNia1979, monika_89, Arwi, Maniuś, sylwucha89, Madu1611, kamyla112, Rudzik lubią tę wiadomość

8p3o9n7341hz3y1v.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uska - super gratki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 13:20

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leirion wrote:
    Hej dziewczyny. Właśnie wyszłam z pracy i jadę na wizytę. Jeszcze nie prenatalne a zwykla wizyta ale trzymajcie kciuki
    trzymam

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kofeina wrote:
    Moniqaa ale wielki człowiek. Masakra . Ja tam stawiam na dziewczynkę. I że. Zdjęcia i z wymiarów. U mnie było tak samo .

Ja tex nie mogr sie doczekac kiedy poznam plec .
    Gratulacje ogromne i trzymam kciuki na inne wizytujace
    Po twoim usg stawiam na córeczkę ile też nauczę się wrozyc z tej metody:-)
    Uska super ze wszystko dobrze. Mnie od tego tygodnia znowu męczą mdłości. Wszystko mi staje w gardle. W dodatku jak tak myślę o y7m imieniu dkatego chłopca tj ten Fabian do mnie nie przemawia:-( chciałabym Tymon ale mój staje murem że nie i koniec p9doba mi się też Tobiasz a mojemu mężowi Alan czyli powtórka z rozrywki. Problem z męskim imieniem to pe2nie będzie syn.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie by było jakby ta teoria nuba z tymi zdjęciami się sprawdzała. Ja jeszcze 7 dni....

• Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to się nastawiam na chłopaka. Jak będzie dziewczynka to będzie na was ;)

Chociaz Kofeina wróży inaczej... Zobaczymy :)

Uska super wieści. Aż chce się żyć, prawda? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 13:30

Uska lubi tę wiadomość

• Espera Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, Madu, Uska super wiadomości. Leiron trzymamy kciuki!

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
  • Mabelle Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniqaaa wrote:
    Wróżko Kleopatro, co mi przepowiadasz?

Mam nadzieje, że nie będę mieć 2m dziecka, bo sama mam 150cm w kapeluszu :O

Ja moze nie wróżka ale uważam ,że to dziewczynka :)

961l9vvj0jdvtr0r.png
    10.04.17-2600g <3 <3 <3
    13.02.17-1225g <3 <3 <3
    25.01.17- 891g Szczęścia <3 <3 <3
    28.10 ---6,95 cm. Mój mały wielki człowiek♡♡♡
  • Uska Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniqaaa wrote:
    No to się nastawiam na chłopaka. Jak będzie dziewczynka to będzie na was ;)

Chociaz Kofeina wróży inaczej... Zobaczymy :)

Uska super wieści. Aż chce się żyć, prawda? :)

Prawda,prawda:-) cos wspanialego:-)
    Ale sprawa z wynikami krwi znow sie pokomplikowala bo znow biale krwinki spadly z 2,6 na 2,2 ale jutro wizyta u hematologa to bede wiedziala na czym stoje i czy dzidzia jest bezpieczna mimo tych fatalnych wynikow

8p3o9n7341hz3y1v.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniqa coś czuję że chłopak ale z nuba nie widać :)
    Gratuluję dziewczyny :) Moniqa i Madu ale macie już duże maluszki. Jak ja bym już chciała iść na wizytę :) Uska super że maluch rośnie :)
    Robię porządki w zdjęciach, kurcze jak moje chłopaki się zmieniają, nawet na przestrzeni roku :)

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toska_88 wrote:
    Po twoim usg stawiam na córeczkę ile też nauczę się wrozyc z tej metody:-)
    Uska super ze wszystko dobrze. Mnie od tego tygodnia znowu męczą mdłości. Wszystko mi staje w gardle. W dodatku jak tak myślę o y7m imieniu dkatego chłopca tj ten Fabian do mnie nie przemawia:-( chciałabym Tymon ale mój staje murem że nie i koniec p9doba mi się też Tobiasz a mojemu mężowi Alan czyli powtórka z rozrywki. Problem z męskim imieniem to pe2nie będzie syn.

Mi się Fabian podobał do momentu jak zobaczyłam znaczenie imienia :D ... u nas jak będzie chłopak to będzie Leon bo mojemu się strasznie podoba no i mi też się zawsze podobało chociaż wolałabym Borysa :D ja wybieram za to imię dla dziewczynki bo mój wybiera same denne a ja od dziecka mam wybrane jedno jedyne :D

toska_88 lubi tę wiadomość

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
    20 lat . Łódź/Jelenia Góra
  • Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uska wrote:
    Prawda,prawda:-) cos wspanialego:-)
    Ale sprawa z wynikami krwi znow sie pokomplikowala bo znow biale krwinki spadly z 2,6 na 2,2 ale jutro wizyta u hematologa to bede wiedziala na czym stoje i czy dzidzia jest bezpieczna mimo tych fatalnych wynikow

Na pewno maluszek jest bezpieczny, nie marrw się na zapas. O której masz jutro wizytę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 14:01

• ilonsik Znajoma

Wysłany: 26 października 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MONIQA - DZIDZIA PRZECUDNA - GRATULUJĘ :) DOŁĄCZAM DO TYCH OBSTAWIAJĄCYCH CHŁOPAKA :) USKA - SUPER WIEŚCI :) JA JESZCZE MUSZĘ POCZEKAĆ DWIE GODZINKI - OBY USŁYSZANE WIEŚCI BYŁY RÓWNIE DOBRE JAK U WAS :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 14:03

• Uska Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniqaaa wrote:
    Na pewno maluszek jest bezpieczny, nie marrw się na zapas. O której masz jutro wizytę?

Wizyta na 11:-)

8p3o9n7341hz3y1v.png
  • Uska Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonsik wrote:
    MONIQA - DZIDZIA PRZECUDNA - GRATULUJĘ :) DOŁĄCZAM DO TYCH OBSTAWIAJĄCYCH CHŁOPAKA :) USKA - SUPER WIEŚCI :) JA JESZCZE MUSZĘ POCZEKAĆ DWIE GODZINKI - OBY USŁYSZANE WIEŚCI BYŁY RÓWNIE DOBRE JAK U WAS :)

Powodzenia:-) bedzie dobrze zobaczysz trzymam kciuki:-)

ilonsik lubi tę wiadomość

8p3o9n7341hz3y1v.png
  • Moniqaaa Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonsik wrote:

Też trzymam kciuki i jestem PEWNA, że wyjdziesz z wizyty z bananem na twarzy :)

ilonsik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniqa ta biala kreska przy girach to moim zdaniem pitok :D

Ktoras pisala o imieniu Leon. Potwierdzam ze Leony sa super ale niegrzeczne jak cholera :D

U nas ma byc Lilla a jak nie to Stas. Oczywiscie jakie imie nie zaproponujemy to tesc skwituje: Staski pija, Antki pija, Franki ooo jezu jak pija. Wszyscy pija oprocz Bogdanow bo on tak ma :D
    Poki nie wymyslilismy Leona podobal nam sie Stachu wiec pewnie tak zosranie.

Chcialam cos tez na L ale co, Lucjan? Ludwik? :D przegiecie :D

Hope_, Misia 69, GoNia1979, zastrzeŻona, toska_88, Maniuś, Madu1611 lubią tę wiadomość

• Kleopatra Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny miałyśmy już nie rozmawiać o szczepieniach więc tylko wstawię nowy artykuł: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114885,20838679,antyszczepionkowcy-sfinansowala-badanie-ktore-pokazalo-jak.html
    Moja szwagierka ma Leona, mój mąż chciał żeby pierworodny tak miał na imię ale do mnie nie przemawia :) Wiktor ma na drugie Leon.
    Kurcze dzisiaj na 19 mam jeszcze jakąś uroczystą kolację, taką zawodową. Blee, jak mi się nie chce :(

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
‹‹ 417 418 419 420 421 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ