MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja czytam kryminały i oglądam horrory od zawsze i mam dwóch ,,normalnych'' synów, haha Uszy do góry.
Kolacja ok. Był krem z dyni z pieczonym słonecznikiem, kaczka z kapustą na słodko w winie + takie kluski i na deser lody ;p Całkiem sympatycznie
Gratuluje wizyt i zdrowych maluszków.
Super już brzuszki, musze też wstawić,
A jeszcze anegdotka: byłam na tej kolacji i tam był taki wójt sympatyczny i wymykam się do domu i mówię że małe dzieci i ciąża, a on pyta co mam w domu, mówię że dwóch synów, a on mówi: buzia ładna będzie trzeci ;p hehe. Zobaczymy czy dobrze wróży ;pMadu1611, Maniuś, toska_88, sylwucha89, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Ustka, Sylvucha nasze dzieciaki są dokładnie tak samo duże
Właśnie wróciłam od lekarza - dzieć ma 30 mm, pięknie machał do nas prawą rączką, serducho biło równo! Jak ja się denerwowałam! Mam zdjęcie, ale nie mam jak go wrzucić, bo zostawiłam telefon w pracy.
Prenatalne mam na 14 listopada, oby do tego czasu wszystko było dobrze!
Leirion, ja też ze Szczecina jestem. Może się spotkamy na porodówce?Uska, Demsik, Kleopatra, Maniuś, zastrzeŻona, kamyla112, Mabelle, Arwi, sylwucha89, ag194 lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Toz wrozbita sie znalazl:)
Kochane moje sliczne brzuszki.musze wstawic swoj brzuszek.to niebawem.
Jutro lece upuscic krwi na tsh i ft4.trzymajta kciuki:)))
A i mam okna pomyte:))))tesciowa przyszla i mi umyla:)))))Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Uska dzięki
pewnie słabe usg, ja mam parę kg za dużo i w szpitalu robili mi dowcipne bo na ich sprzęcie nie było dużo widać
Demsik o fajna teściowa, ja muszę męża zagodnić do mycia okienDemsik lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Kamilutek wrote:Ustka, Sylvucha nasze dzieciaki są dokładnie tak samo duże
Właśnie wróciłam od lekarza - dzieć ma 30 mm, pięknie machał do nas prawą rączką, serducho biło równo! Jak ja się denerwowałam! Mam zdjęcie, ale nie mam jak go wrzucić, bo zostawiłam telefon w pracy.
Prenatalne mam na 14 listopada, oby do tego czasu wszystko było dobrze!
Leirion, ja też ze Szczecina jestem. Może się spotkamy na porodówce?Kamilutek lubi tę wiadomość
-
MEGI81 wrote:Czytam Wasze wiadomości z badań prenatalnych i już z wielką niecierpliwością czekam na swoje badanie, a do poniedziałku jeszcze dużo czasu
Leirion, Kamilutek, moj maz ze Szczecina jest i mialam tam okazje pomieszkac przez rok w 2013r. Uwielbiam Szczecin, zawsze jak wpadamy tam na kilka dni w odwiedziny do rodziny i znajomych to jestem podjarana jak dziecko na wycieczce. Takie radosne ciarki po mnie wtedy przechodza jak wjezdzamy do miasta bo widoki takie ladne
.
-
nick nieaktualny
-
Monika89, Zyrcia, powodzenia
.
Temat plci maluszkow caly czas na tapecie. Ja jakos specjalnych preferencji nie mam, oczywiscie najwazniejsze aby bylo zdrowe. Jesli okaze sie, ze bedzie dziewczynka to super a jesli bedzie drugi chlopiec to bede ryczala...ze szczescia oczywiscie. Wrozby odpuszczam, zabobony tez, nie pozostaje mi nic innego jak czekac na usg polowkowe i liczyc na to, ze dziec rozlozy nozki i sie ujawni kim jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 22:34
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,ja jeszcze 8 dni do wizyty.Według kalendarza chińskiego i według wróżby z obrączki to ma być dziewczynka a ja mam przeczucie na chłopca.Według ph moczu to dziewczynka,jeszcze sprawdzę chyba sposób z sodą.Pozdrawiam wszystkie majóweczki i czekam na kolejne wieści z wizyt i usg
-
nick nieaktualnyUska wrote:Po czym wnoskujesz?
oby Ci sie udalo przepowiedziec;-)
Monika też już ciążowo wyglądasz:-) nie jestem samażyczę tobie i zyrci owocowych wizyt. Ja oglądam do końca milczenie owiec i idę spać.
Ps młoda para wróciła i zachowują się jak gdyby nigdy nic się nie stało:-)Moniqaaa, Demsik lubią tę wiadomość
-
zyrcia wrote:No nie ja bede musiala przez chwile przetrawic fakt ze mam miec trzech chlopow w domu :d wiec wolalabym sobie oszczedzic i miec corke haha
No to oby Twoja wola stala sie faktem i zeby byla dziewczynka tak dla rownowagi plci w rodzinie i dla Twojego zdrowia psychicznegoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 23:37
-
Już po północy, więc oficjalnie mam 24 lata i jestem w drugim trymestrze ciąży!!
Mabelle, Madu1611, Uszczesliwiona, WreszcieMama, Spirit, Moniqaaa, sylwucha89, Espera, Hope_, Uska, toska_88, Rudzik, Kleopatra, Demsik, kamyla112, MEGI81, Breezee, marie_marie22, gonia13, Maniuś, Klaudia N., monika_89 lubią tę wiadomość
-
Qasha wrote:Już po północy, więc oficjalnie mam 24 lata i jestem w drugim trymestrze ciąży!!
Gratuluję i wszystkiego naj,naj,naj lepszego :*
Spełnienia marzeńArwi lubi tę wiadomość