MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sto lat Qasha. Spokojnego roku bez nerwów tylko z pięknym dziecięciem
WreszcieMama jedziesz dzisiaj zobaczyć dlaczego plamisz? Biedna ty moja, tyle zmartwień. Na pewno to nic, ale lepiej sprawdzić.
Miłego dnia dziewczyny. Ja już w drodze do pracy...WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Qasha wrote:Już po północy, więc oficjalnie mam 24 lata i jestem w drugim trymestrze ciąży!!
Wreszciemama kiedy wizytujesz?
Ja odliczm dni do magicznego drugiego trymestru... I do wizyty oczywiście...WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
po wczorajszej wizycie jestem bardzo zniesmaczona - lekarz mnie zbył, nic nie powiedział tylko że wszystko ok, nawet mi maleństwa nie pokazał na ekranie... ehh... coś mi się wydaję że czeka mnie zmiana lekarza bo nie tego spodziewałam się po tego typu wizycie... mój mąż wyciąga mnie do znajomego lekarza ginekologa jutro bo widzi że cały czas się martwię i że mnie to zżera że w zasadzie nic niewiem i chyba się zdecyduję. Kurcze... a tak czekałam na tą wczorajszą wizytę...
-
Heloł!
Znowu mnie nie było pól dnia wczoraj i tyyyyle do nadrabiania!
ZastrzeŻona, mój guzek ma 8mm i lekarz powiedział,że to za mało żeby usuwać. Ale na nast. wizycie spytam go o biopsję, bo chciałabym mieć 100% pewności,że to nie jest nic groźnego.
Espera, dzięki za info o biopsji. Naprawdę nie bolało, jak wbijali igłę w pierś? Bo dla mnie to przerażające nieco.
Tośka, śliczny brzuchol i bardzo ładna tunika pasiasta, lubię takie! Quasha równie piękna kula i tunika
Qasha STO LAT! STO LAT! NIECH ROŚNIE, ROŚNIE BRZUCH!
Sylwucha89 ale super,że już taki duzy bobas! Jesteśmy na tym samym etapie, wiec czuję jakby to były moje wyniki. I od razu powiedziałam mężowi,że nasze bobo ma prawdopodobnie juz 3 cm! Ale na pewno dowiem się za tydzień i jeden dzień!
A Monika89 Twój brzuch tez imponujący! Szkoda,że mój przy waszych taki marny,ale spoko co nie urośnie od ciąży, to pozajadam smakołykami i Was dogonię!
sylwucha89, toska_88, zastrzeŻona lubią tę wiadomość
-
WreszcieMama nie doczytałam o Twoim plamieniu. Przykro mi. Kiedy masz jakąś wizyte? Będziesz jechała to sprawdzić?
WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Kamilutek wrote:Na 17.20
To i tak mega wcześnie, bo z reguły chodzę do gina na 20. Przynajmniej stresować się będę krócej
Quasha sto lat.spełnienia marzeń i spokoju do końca ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 09:24