MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kofeina..przykro mi ale pamiętaj ze twój synek czuwa nad tobą i twoim dzidziuśkiem..
Moja bratowa przezyla taka sama tragedia dwa lata temu strasznie to przezylam (zaniedbanie lekarza) wakacje byly ważniejsze dla niego a dziecko nie żyli..Bratowa szybko się podniosła psychicznie to silna babka ja gorzej bonwiem jak czekali na to dziecko..i wyobraźcie sobie ze teraz cieszą się 9miesieczna córeczką..to moje oczko w glowie..
W każdym bądź razie kochana pamiętaj bedzie wszystko dobrze zobaczysz..malutki czuwaKofeina, Arwi lubią tę wiadomość
-
Widzę, że dużo nas idzie 2.11, to będzie dobry dzień - liczę że same dobre wieści przyniesiemy
Milicia ale śliczny dzidziol, wygląda jak mały miś
Miałam dzisiaj taki miły sen, śniło mi się że już ustawiam w pokoju łóżeczko, kupuję ciuszki i mam taki ogromny brzuchol, końcówka ciążyag194, GoNia1979, Maniuś, WreszcieMama, Millciaa lubią tę wiadomość
28.12 - 289g
06.03 - 1498g
-
Jeszcze dwa tygodnie i będzie poza okresem największego zagrożenia. Nie wiem, jak je przetrwam! Chciałabym zasnąć i obudzić się 11 listopada.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 09:43
GoNia1979, Hope_, Maniuś, Rudzik, WreszcieMama, Moniqaaa, Kleopatra lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Wreszciemama będzie dobrze i nie dokładaj sobie nerwów myślami . Bo nasze dobre myslenie/nastawienie też duzo daje :*
Qasha Wszystkiego Najlepszego !i zazdroszcze już tego 2 trymestru
WreszcieMama lubi tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
nick nieaktualnyQasha życzę Ci wszystkiego dobrego żebyś w maju byka najszxzesliwsza osoba na świecie i żeby obyło się bez jakichkolwiek życiowych komplikacji. A do kompletu niech Ci Marcin dostarczy kwiaty w takiej formie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99c52cfaa6a6.png
Ps może być ktoś inny jak chcesz "
WreszcieMama niech to j7z się skończy i nie straszy Ciebie i innych . biedna musisz to przetrwac i napewno będzie dobrze. Kofeina współczuję bardzo ale co nie zabija to wzmacnia więc musisz być silna dla pozostałej dwójki:-)
Ja mam nawrót mdłości w tym tygodniu jest gorzej jak na początku chyba że to przez stresArwi, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamilutek wrote:Takiego rozrabiakę mam:
https://zapodaj.net/1bf9405276105.jpg.html
Malutki, 30 mm, ale machał rączką
Jeszcze dwa tygodnie i będzie poza okresem największego zagrożenia. Nie wiem, jak je przetrwam! Chciałabym zasnąć i obudzić się 11 listopada.marie_marie22 lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Kamilutek wrote:Takiego rozrabiakę mam:
https://zapodaj.net/1bf9405276105.jpg.html
Malutki, 30 mm, ale machał rączką
Jeszcze dwa tygodnie i będzie poza okresem największego zagrożenia. Nie wiem, jak je przetrwam! Chciałabym zasnąć i obudzić się 11 listopada.
Kamilutek...cudo dzidziol..czekam z utęsknieniem na spotkanie z moim..w ktorym jesteś Tc?Kamilutek lubi tę wiadomość
-
u mnie dzisiaj zaczął się 13tc, już niedługo polówka ciąży
Byłam u gina, dzidziol wygląda jak bałwanek
Mocno ruszał rekami i nogami. Serducho bilo 170/min Niestety nie wiem jak duży, bo lekarz powiedział tylko ze dobre wymiary. W tamtym tygodniu miał 4,4cm, to pewne kolo 5,5-6cm ma bo już takie dużo większe było. Powiedział ze cukrzycy nie mam i nie kazał powtarzać badan jak tak jest na pograniczu. Sama sobie powtórzę jak pójdę tarczycowe robić. Powiedział, ze moje kamienie ne maja wpływu na dziecko, tak ze się ciesze. Za tydzień prenatalne. Brzuszki typowo ciążowe macie. Toska, ważysz coś więcej czy tylko brzusio rośnie? Moj to tylko tłuszczyk na razie, tylko twardszy i od tygodnia waga w dol - pewnie od kamieni. Wiecie ze gin mówił ze ma pacjentki które przytyły w ciąży po 40kg, a nawet rekordzistkę 51? SZOK.
marie_marie22, toska_88, Maniuś, GoNia1979, sylwucha89, WreszcieMama, Madu1611, Moniqaaa, bezimienna, Kleopatra, monika_89 lubią tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina