MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwucha89 wrote:Hej ja już po wizycie
maluszek ma się świetnie ma dwie ręce i dwie nogi którymi chętnie wymachuje
ma już 28.89 mm serducho bije jak dzwon a ja jestem cholernie szczęśliwa!!! Później napiszę więcej trzymam kciuki za resztę wizytujących!!
Super, czekamy na dokladne sprawozdaniesylwucha89 lubi tę wiadomość
-
Sylwucha super
Dziękuje za pocieszenie, czyli jest szansa
Szkoda, że nie mam za wiele czasu by z Wami tu popisać ale czytam regularnie. Czasami w biurze jak nikogo niema albo jak w korkach stoje i jak czekam na młodą aż się zwlecze ze świetlicy
sylwucha89 lubi tę wiadomość
-
Moniqaaa wrote:Super, czekamy na dokladne sprawozdanie
Dziś dotrzymuję słowa hihi. Oto Ciuszek, który kupiłam dla dzidzi:)
https://megawrzuta.pl/download/c86f91c369b6e617e173d50934ab29a8.jpg
Byłam dziś u endokrynolog, wyniki dobre, dostałam gratulacje, że takie dobre;pNastępna wizyta za ok 6-7 tyg.
Od kilku dni nie piszę tu dużo (ale czytam), ponieważ z rana jeszcze póki się dobrze czuję, to staram się coś porobić, np poczytać książkę, ok południa już mi jakoś słabo, dziwnie, to idę spać. Z kolei tak ok godz 19 jest mi już tak okropnie niedobrze, że wczoraj się zastanawiałam czy nie jechać do szpitala, ale krew mi nie leciała, więc nie jechałam. Po prostu jakoś wtedy bardzo mi się chce wymitoować (dziś się zmuszałam do wymiotów, bo czasem po nich mi lepiej) no i bardzo mnie bolał brzuch. Wczoraj to tak jak na miesiączkę i takie ciągnięcie czułam. Dziś już trochę lżej było.
Gratuluję Wam udanych wizyt, Dzidzie są przepiękne!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2016, 20:44
Mabelle, monika_89, sylwucha89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHope_ wrote:Gratuluje wizyt!!!
Macie piękne brzuszki dziewczyny!!! Ja to mam chyba jeszcze większy wieczoremw pierwszej ciąży też miałam szybko, wydawało mi się, że byłam ogromna (jak szłam do szpitala miałam 120 w pasie), ale moja kumpela to 120 osiągnęła w 7 miesiącu
(a startowałyśmy podobnych gabarytów, teraz jest za to laseczka, że hoho
). To nie ma reguły każda kobieta indywidualnie rośnie i mega dużo czynników się na to składa
Pozazdrościć tym, które po porodzie wyglądają, jakby w ciąży nie były, ale duże brzuchole też są fajne, tylko kurka, czemu takie ciężkie i nieporęczne? No i trzeba je później zgubić?
Sylwucha gratuluję pozytywnych emocji obu więcej takich:-)
Qasha ty to masz cudowny ten brzuszek taki 109% ciaxy bo mój to wzdety przez ciążę tluszcz:-) już mam w brzuchu 112... a jeszcze 6 m:-)sylwucha89, Hope_ lubią tę wiadomość
-
marie_marie22 wrote:Moniqaaa, obicalam ok tydzień temu, że wrzucę. Codziennie przed zaśnieciem przypominało mi się i mnie to gnębiło, że jeszcze nie wrzuciłam
Dziś dotrzymuję słowa hihi. Oto Ciuszek, który kupiłam dla dzidzi:)
https://megawrzuta.pl/download/c86f91c369b6e617e173d50934ab29a8.jpg
Byłam dziś u endokrynolog, wyniki dobre, dostałam gratulacje, że takie dobre;pNastępna wizyta za ok 6-7 tyg.
Od kilku dni nie piszę tu dużo (ale czytam), ponieważ z rana jeszcze póki się dobrze czuję, to staram się coś porobić, np poczytać książkę, ok południa już mi jakoś słabo, dziwnie, to idę spać. Z kolei tak ok godz 19 jest mi już tak okropnie niedobrze, że wczoraj się zastanawiałam czy nie jechać do szpitala, ale krew mi nie leciała, więc nie jechałam. Po prostu jakoś wtedy bardzo mi się chce wymitoować (dziś się zmuszałam do wymiotów, bo czasem po nich mi lepiej) no i bardzo mnie bolał brzuch. Wczoraj to tak jak na miesiączkę i takie ciągnięcie czułam. Dziś już trochę lżej było.
Gratuluję Wam udanych wizyt, Dzidzie są przepiękne!!!
Ale śliczne body. A tym czerwonym akcentem to się szykujesz na dziewczynkę?
Gratuluję dobrych wyników. Dobrze, że się już dzisiaj lepiej czujesz i dajesz radę pisać -
Moniqaaa wrote:Ale śliczne body. A tym czerwonym akcentem to się szykujesz na dziewczynkę?
)
Chociaż u mnie to się zmienia, bo kilka dni temu miałam przeczucie na chłopca
-
Hejka dziewczyny. Długo się nie odzywałam ale podczytywałam co jakiś czas. Goście mi się zwalili i zostali cały tydzień., Miło było ale już nigdy więcej. Przynajmniej dopóki nie urodzę!!!!!
Gratuluję pięknych dzieiaczków. Niektóre już takie wielkie, że matko jedyna...
Ja byłam na wizycie w poniedziałek. Wszystko jest ok
Dzidziol ma już 3,3cm i serduszko bije prawidłowo. Śmiesznie się ustawił bo wisi głową w dół
14.11 jadę na prenatalne do Rudy Śląskiej. Boję się masakrycznie bo w ostatniej ciąży miałam problemy, Robioną miałam amniopunkcję nawet ale wszystko skończyło się dobrze i synuś urodził się zdrowy jak ryba.Madu1611, monika_89, Mabelle, Kleopatra, Demsik, zastrzeŻona lubią tę wiadomość
-
karola81 wrote:Hejka dziewczyny. Długo się nie odzywałam ale podczytywałam co jakiś czas. Goście mi się zwalili i zostali cały tydzień., Miło było ale już nigdy więcej. Przynajmniej dopóki nie urodzę!!!!!
Gratuluję pięknych dzieiaczków. Niektóre już takie wielkie, że matko jedyna...
Ja byłam na wizycie w poniedziałek. Wszystko jest ok
Dzidziol ma już 3,3cm i serduszko bije prawidłowo. Śmiesznie się ustawił bo wisi głową w dół
14.11 jadę na prenatalne do Rudy Śląskiej. Boję się masakrycznie bo w ostatniej ciąży miałam problemy, Robioną miałam amniopunkcję nawet ale wszystko skończyło się dobrze i synuś urodził się zdrowy jak ryba.
Do Genomy w Rudzie Śląskiej? Ja tam robiłam ostatnio, na bardzo fajną Panią doktor trafiłam -
Uska ale kompletnie nic nic nie widać?
breeze źle doczytałam, no to nie pomogę, mam nadizieję, że nie będzie Cię to męczyć za bardzo
Qasha chudzielcu toć to Tobie tylko brzuch odstaje!
Uszczęśliwona uwielbiam Kości
sylwucha
toska ja miałam 116, ale ja miałam mały brzuch, teraz pewnie będzie spory
karola81 na pewno prenatalne wyjdą dobrze
mój brzuchz córką mialam taki 2 25tc dopiero
nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 22:48
julita, blubka, Kleopatra, Uska, Madu1611, Maniuś, Kofeina, toska_88, zastrzeŻona, Moniqaaa, sylwucha89, Hope_, bezimienna, Breezee, rybka33 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.