MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć Mamusie!!!
Dziewczyny, baaaardzo się cieszę z Waszych wizyt! Macie piękne brzuszki, piękne zdjęcie i przede wszystkim cudowne, małe ludziki w środku!!! Napatrzeć się nie mogę i aż mnie ściska, że ja na tym etapie będę dopiero 15 listopada
Widzę, że na naszym oddziale zmasowany atak Sisiorków! Poza tym wróżenie płci z fusów, pH moczu i fotek, na których ja widzę tylko miniaturowe ludki xD
U mnie ostatnio więcej pracy i większe zmęczenie, więc tylko wieczorem nadrabiam nowe wpisy. Skaczecie z tematu na temat, co chwilę coś nowego, nie ogarniam
Ale baaaaardzo się cieszę z nas, ot co.
Buziam!
Aaaa! Pochwalę się, dzisiaj zaliczyłam poerwsze mdłości! W pracy otworzyłam nowe opakowanie pięknie pachnącej kawy i odrzuciło mnie na pół metraMała rzecz, a cieszy
Demsik lubi tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Ale mam dar ! Mówiłam że dziewczyny dzisiaj z córkami wroca:-) wczęściej innym synów wykrakala chyba muszę zacząć dorabiac:-)
toska_88, Espera, Arwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze trochę tu z wami jestem i blubka sorry ale do ciebie pasuje mi tylko syn
espera u Ciebie czuje córkę
i u dewy też
Muszę sobie pospisywac wszystkie ciekawe ile się sprawdzi))
Ja idę we wtorek i tu moje czucie się kończy ha hadewa, blubka, Espera, Demsik, Hope_ lubią tę wiadomość
-
Spróbuję tez dzidziolka z poniedziałku wam pokazać. TOSIA proszę o przepowiednię
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3cdc0ab5fcc.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 21:37
blubka, ag194, marie_marie22, Uszczesliwiona, Demsik, Spirit, Uska, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
toska_88 wrote:Kurcze trochę tu z wami jestem i blubka sorry ale do ciebie pasuje mi tylko syn
i u dewy też
Ja idę we wtorek i tu moje czucie się kończy ha ha -
toska_88 wrote:Kurcze trochę tu z wami jestem i blubka sorry ale do ciebie pasuje mi tylko syn
i u dewy też
Ja idę we wtorek i tu moje czucie się kończy ha hamój lekarz też ma ten certyfikat FMF i zobacze w pon czy wogole brac to skierowanie na prenatalne
toska_88 lubi tę wiadomość
-
Aaa! Jaram się!
Cały dzień, ja głupia, szukałam tętna dzidziola i nie mogłam znaleźć. Oczywiście czarna rozpacz, jak to ja. Narzeczony przyszedł, wziął ode mnie głowicę, przystawił ją na dół brzuszka i znalazł!! leżeliśmy i pół godziny słuchaliśmy bicia serca naszego dziecka:) ale skubany tak się ruszał, że co minutę trzeba było lekko przechodzić w bok. Tętno coś koło 160:) niesamowite uczucie. I takie bąbelki było słychać, ciekawe czy to ruchy tak są słyszalne czy moje jelita jakoś
Gratuluję wizyt i dzieciaczków! :*blubka, Espera, julita, Arwi, marie_marie22, Uszczesliwiona, GoNia1979, Demsik, Moniqaaa, sylwucha89, Hope_, Kleopatra, Uska, Maniuś, Rudzik, Klaudia N. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydewa wrote:Jak będzie córa, dam jej na drugie imię po Tobie! Tylko załatw mi to
Niektóre z was piszą że tej miłości musiały się nauczyć u nietak już było... kochałam tj dziecko już jak kopalo a jak się urodził to cała noc niespalam patrząc na niego . Kochałam go od pierwszej chwili mimo że marzylam o córce.Moniqaaa, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykarola81 wrote:Spróbuję tez dzidziolka z poniedziałku wam pokazać. TOSIA proszę o przepowiednię
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3cdc0ab5fcc.jpg
Przydałaby mi sie taka blubka na miejscu bo raczej zlapalybysmy wspólny język:-)blubka, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjulita wrote:Tośka w związku z tym, że już za 11 godz. mam wizytę powiedz proszę co mi wróżysz, syna czy córkę?
na USG lekarz nic nie dostrzeże bo to nawet nie są jeszcze prenatalne ale ty pewnie już wiesz nasza czarownicoi to pewnie już z 5 cm ma
dawaj znać jutro trzymam kciuki żeby wszystko było ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 21:43
julita, Moniqaaa lubią tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Tyle że toska to pseudo bo imię to Anka:-) chciałabym spełnić marzenia was wszystkich ale wiesz jaka jest takemnica szczęścia? Nastawić się na to i na to pół na pół i do końca ciaxy nie nastawiac się w żadnym kierunku! Tylko tak unikniemy rozpaczy depresji poporodiwych i w pełni można się cieszyć zdrowym dzueckiem:-) ja to zawsze optymistycznie patrzę tak jak blubka. Wyznaczam plusy i minusy każdego rozwiązania i jeśli chodzi o plec dziecka to wręcz przeważa mi na chłopca:-) ale nie nakręcam się bo widziałam na własne oczy jak wygląda depresja po porodzie gdy następuje rozpacz że z córki zrobił się syn... to jest coś okropnego i miałam ochotę współlokatorke gołymi rękami udusić za to co robiła ( a raczej czego nie robila) i co mówiła do dziecka.
Niektóre z was piszą że tej miłości musiały się nauczyć u nietak już było... kochałam tj dziecko już jak kopalo a jak się urodził to cała noc niespalam patrząc na niego . Kochałam go od pierwszej chwili mimo że marzylam o córce.
Nastawiam się na zdrowe DzieciątkoBędzie dziewczynka, cudownie. Będzie chłopiec, super! Pokocham z całego serduszka! Po prostu u mnie i u mojego w rodzinie same chłopy, powiew delikatności wskazany
Chociaź paradoks jest taki, że nawet myśląc o dziewczynce, widzę wygadaną zadziorkę, którą będę wozić na karate i która zamiast różowych sukieneczek będzie śmigać w dresach z kolegami po drzewach, tak jak jej Mamusiatoska_88, Espera, rybka33, Moniqaaa lubią tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Przyjazna bo macha ze zdjęcia to pewnie kobieta:-) Szkoda że dołu nie widać
Przydałaby mi sie taka blubka na miejscu bo raczej zlapalybysmy wspólny język:-)
Ha..i tej wersji się trzymajmy. Chyba, że nie macha tylko stuka się w główkę i mówi: matka, dziewuchę wybij sobie z głowy!!blubka, toska_88 lubią tę wiadomość
-
Ja z imieniem mam wielki problem. Podoba mi się dużo i M na większość raczej nie marudzi. Moje typy na dziś to Iga, Laura, Ignaś, Olaf i Tymek. No i cały czas miota mi się w głowie Zoja dla dziewczynki ale chyba za bardzo nietypowe.