MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry;-) milego dnia zycze wszystkim:-)
Tak sie zastanawiam czy isc prywatnie do swojego lekarza przed prenatalnymi. Jak dzwoniłam sie rejestrować na prenatalne to babka powiedziala ze rejestruje sie na wlasne ryzyko bo termin jest dopiero 19.11 i moze byc za pozno. Niby dzidzia ma dopiero 3,5cm ale nie wiem czy przez te 3tyg nie urosnie tak duzo zeby nie dalo sie wykonać badania. Chyba sie umowie sprawdzic kolo 10.11 bede spokojniejsza:-) -
Witam się w 13tc:) mdłości jak były, tak są, czyli już nie liczę na cud:)
Toska a mi wróżysz faceta czy babkę?bo ja to nie wiem sama:) wypryszczyło mnie, włosy mi wypadają, jestem blada, ciągle wymiotuję. Co to może robić takie spustoszenie we mnie:)?
Uska lepiej na 10.11 bo sama widzisz, jak dzieciaki szybko rosnąbędzie miało napewno 5cm już tego 10.11
toska_88, Maniuś, Espera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBreezee ty mi też pasujesz na córkę zaś uska na chłopca. Maniuś też 2 syn jak nic:-) ag194 też będzie mała księżniczka:-) a macie a co a nóż się uda
pobawić się można:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 09:37
ag194, Kleopatra, Uska, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Uska wrote:Dzien dobry;-) milego dnia zycze wszystkim:-)
Tak sie zastanawiam czy isc prywatnie do swojego lekarza przed prenatalnymi. Jak dzwoniłam sie rejestrować na prenatalne to babka powiedziala ze rejestruje sie na wlasne ryzyko bo termin jest dopiero 19.11 i moze byc za pozno. Niby dzidzia ma dopiero 3,5cm ale nie wiem czy przez te 3tyg nie urosnie tak duzo zeby nie dalo sie wykonać badania. Chyba sie umowie sprawdzic kolo 10.11 bede spokojniejsza:-)
Móje dziecię w 25 dni urosło 4,77cm .
MNie wiem czy nie będzie za dużo jak pójdziesz 19.11.
Lepiej idź wcześniej sprawdzić -
nick nieaktualnyU mnie dziecko całkiem się rozłożyło katar kaszel. Mnie też już bierze .obudziłam się z bólem gardła. Miałam jechać dziś do taty na cmentarz ale chyba będę musiała przełożyć za tydzień żeby się nie dobić. Na wszystkich świętych nie jadę bo na mszy nie ustoje na cmentarzu a bez mszy nie warto pchać się w korki także pojadę na spokojnie po. Tymbardziej ze 22 listopada kolejna rocznica śmierci.
Ag194 a ty że mną wizytujesz 2.11? -
Ag194 a ty że mną wizytujesz 2.11?
[/QUOTE]
Wizytuję Toska i nie mogę się doczekać!idę na usg genetyczne. Prenatalnych nie robię..Wierzę, że będą super wieści u wszystkich:)
Ja mam na 12.10, tylko ja coś napiszę dopiero o 18, bo muszę na zajęcia pędzić po badaniach:) czyli ja po Forbidden, a Tosia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 10:06
-
toska_88 wrote:Breezee ty mi też pasujesz na córkę zaś uska na chłopca. Maniuś też 2 syn jak nic:-) ag194 też będzie mała księżniczka:-) a macie a co a nóż się uda
pobawić się można:-)
Toska miszczu
Edit. Ja też wizytuję 2 listopada o 12.30* to będzie szczęśliwy dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 10:24
ag194, Forbidden lubią tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Breezee ty mi też pasujesz na córkę)
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
Ja coś źle spałam... Boli mnie kręgosłup... A poza tym coś lewy jajnik ciągnie i zapodałam sobie nospe... Mąż cały dzień w pracy, młody pewnie na głowę dostanie z nudów w domu... Chyba zadzwonię mu po jakiegoś kolegę...