MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUska wrote:Ooo a ostatnio pisalas ze dziewczynka;-)
megi strzelam tylko u tych które już mmiej więcej poznałam z charakteru tutaj albo widziałam foto. Także u Ciebie nie czuję jeszcze nic""-( po powrocie wrzucisz fote. Zapisze sobie a co a nóż się i niektórych sprawdzi .
U nas przelom! Są imiona
Wspólnie ustalone ze Lilka lub Alanek
Ja mam wizytę 2.11 o 17 30. Mój chciał iść ze mną ale jak mu powiedziałam że może być dowcipnie to nie chce i pójdzie na następneWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 11:11
blubka, Breezee, Rudzik, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Wpadlam sie przywitać. Dziś zaczynamy 14tc i 2 trymestr
Miłego dnia, ja znikam bo mam sporo pracy na dziśag194, Misia 69, Arwi, Demsik, toska_88, Breezee, bezimienna, Maniuś lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny kilka dni mnie nie było , ale czytałam relacje z wizyt i podziwiałam wasze maluszki . Ja niestety walcze z zaparciami i hemoroidami cóż tą ciąże odczuwam podwójnie
Wizyte mam 15.11 więc do zobaczenia swojego maleństwa jeszcze wieeeki
Pozdrawiam cieplutko
-
blubka wrote:Toska jednak Lilka
super zobaczysz, że we dwie będziemy miały Lilianki, ewentualnie pozostaną w marzeniach, ale ja jak urodze to zamykam warsztat, bo mi metrów w domu braknie na te wszystkie graty, zabawki i ubrania. Muszę pomyśleć o nowej szafie do pokoju dziecięcego takiej pakownej widziałam w brw białą śliczną jest i chyba niebawem się na nią skuszę
Nieee, we trzy bedziemy mialy Lilianki;-)blubka, toska_88, bezimienna lubią tę wiadomość
-
Ja z kolei od kilku dni mam poranne biegunki... Tzn nie boli mnie brzuch ale goni mnie tak że jak by nie było kibelka w pobliżu to by byla draka... I tak z rana 2 razy potem spokój... Myślałam że to tarczyca wariuje ale wczoraj robiłam badania i jest bez zmian... Z dwojga złego chyba wolę takie "luźne" niż kamienie i zaparcia bo wtedy na bank by hemoroidy się odezwały....
-
Hej dziewczyny . Ja wykończona po wczorajszym bo moja córeczka cały dzień na zabawie Halloween była. Wycinanie dyni i przebieranie. Fajnie było ale ja już padalam na pysk wczoraj . Dziś za to dobre samopoczucie i aż chce się żyć.
Widzę że na forum wróżenie co będzie ha ha . Ja przeczucia co do siebie wogole nie mam . Jakoś w poprzednich ciazach było ono wyrazniejsze .
TOSKA za to jak widzę ma mega przeczucia . Ja takie miałam jak byłam w ciąży z synkiem. Każdej której wróżyłam z przeczuc wszystko się sprawdziło. Może i dla mnie będziesz miała jakieś dobre wieści co do płci jeśli przeczucie da ci jakiś znak .
A tak z innej beczki. Dziś córeczka idzie do babci na nockę spać i ja chyba mam zamiar się lenic ile będę w stanie . Trochę odpoczynku chyba każdemu się przyda . -
Maniuś wrote:To gdzie mieszkasz?
Maniuś lubi tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
nick nieaktualny
-
toska_88 wrote:Hello!!! Zaczynamy 13 tc jupiiii!
Uszczesliwiona do ciebie mi córka pasuje jakoś nie wyobrażam sobie inaczej:-) tak jak u Qashy nie wyobrażam sobie żeby nie był syn tak mi to poprostu do osobowości tutaj pasuje:-) u Sylwi np też widzę syna. Hope i Kleopatra będą miały córki bo pasuje mi do nich parka:-) Spirit śmiem przypuszczać że również chłop:-)Mabelle u ciebie też by mi pasowała kobietka.
Tośka a mi a mi co wywrozysz??