MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
karola81 wrote:Ja z imieniem mam wielki problem. Podoba mi się dużo i M na większość raczej nie marudzi. Moje typy na dziś to Iga, Laura, Ignaś, Olaf i Tymek. No i cały czas miota mi się w głowie Zoja dla dziewczynki ale chyba za bardzo nietypowe.
-
To moja dzidzia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/283eb098f917.jpg
Może jednak wywróżycie chłopaka. Mam już córę w domu to syneczkiem nie pogardzęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 22:08
blubka, sylwia1985, toska_88, Demsik, Moniqaaa, sylwucha89, Breezee, Kleopatra, ag194, Maniuś lubią tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Dziewczęta zapraszam na kawkę i oponki:-)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f0174329870.jpg
Sylwia no figura marzenie! Tak patrzę na twoje zdj3cue i wyobrażam sobie jak ja bym tak wyglądala ale ciężko to sobie wyobrazić mając 10 oponka w gębie:-) he he . Kompleksy? Czyli było kiedyś dużo za dużo? Masz jakieś zdjęcie z kiedyś zanim zaczęłaś ćwiczenia?
WreszcieMama uwierz w syna bo raczej pitol nie odpadnie:-) zazwyczaj mylą się w drugą stronę. Fajnie ze wszystko wporzadku podsumowując więc krwiak nas już nie rusza a plamienia nie będą wywoływać ataków serca. Ktoś tam jeszcze miał dziś wizytowac? Najadlam się jak świnia poprostu i jak tu nie tyc?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 22:14
-
Toska ja tez jestem ania:)ty normalnie jestes czarownica:)
:)ale taka kochana:)
toska_88 lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Dobranoc dziewczyny
Jutro może mnie nie być, bo rano mam parę spraw so załatwienia, a po południu impreza urodzinowa. Ciekawe, co dostanę od Marcina :p Chciałam książkę, ale powiedział mi, że wybrał coś innego.
Oczywiście gdzieś tam po cichu mam nadzieję na pierścionek, ale zdrowy rozsądek mówi "w co ty wierzysz"Więc mam nadzieję, że chociaż nie będą to kolejne kolczyki, bo mam od niego już 4 pary
Moniqaaa, Demsik, toska_88, Maniuś, Madu1611, bezimienna lubią tę wiadomość
-
Część dziewczyny, wyobraźcie sobie ze wczoraj padlam o 21 z młodszym
I obudził mnie o 7.30 ale dalej leżę
Toska no proszę, jaki ukryty talentto dawaj co u mnie będzie bo już nawet mąż nie daje nadzieji. Mówi że wyladnialam I będzie trzeci siusior ;p
Qasha miłej imprezy.
Ja dzisiaj chyba do rodziców skocze. Tata znowu w szpitalu -
Przykro mi z powodu taty kleopatra.
Ja od szostej rano mialam biegunke,koszmar jakis,ale przeszlo:)
Synek ogladal zdjecia z usg i cieszyl sie bardzo.wogole dr dal nam ich z 9 wczoraj.duphaston mam zmniejszonydo 2x1.i mam brac witaminy pregna a odstawic kwas foliowy.zeszlo mi cisnienie i jestem przeszczesliwa:)
Zycze wam udanej soboty.u mnie od rana ruch jak w Rzymie ale to dlatego ze mieszkam przy samym cmentarzu to wiecie co sie dzieje.harcerze juz sa od wczoraj pomagaja parkowac ustawiaja itd pilnuja wszystkiego,zmiana organizacji ruchu a jak musisz wyskoczyc do sklepu to zajmuje ci to dwa razy wiecej czasu.ale przywyklismy.Kleopatra lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Witam i ja
U mnie piękne słońce,az się żyć chce
Wczoraj też padlam bardzo szybko ,ale to przez ten stresujacy dzien.Dzis imprezka u teściów,jutro imieniny u mamuni.Pojem troszkę
Tosia to może i mi wywróżysz,kto tam u mnie pomieszkuje
Udanego weekendu kochane i duuuuuzo słonka :*
-
nick nieaktualnyHello!!! Zaczynamy 13 tc jupiiii!
Uszczesliwiona do ciebie mi córka pasuje jakoś nie wyobrażam sobie inaczej:-) tak jak u Qashy nie wyobrażam sobie żeby nie był syn tak mi to poprostu do osobowości tutaj pasuje:-) u Sylwi np też widzę syna. Hope i Kleopatra będą miały córki bo pasuje mi do nich parka:-) Spirit śmiem przypuszczać że również chłop:-)Mabelle u ciebie też by mi pasowała kobietka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 09:07
Mabelle, Kleopatra, ag194, Maniuś, Espera, Misia 69, Arwi, Uszczesliwiona, kamyla112, GoNia1979, bezimienna, rybka33 lubią tę wiadomość