MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKofeinka ty jesteś dla mnie temat rzeka.. pkt zdjęciu usg według tej teorii nuba wyglądało mi to na córeczkę ale patrząc na twoją osobowość widzę u ciebie syna. Ggonia też Syn a GoNia cora. Kurcze tyle się naczytalam t3z o tych usg i tej teorii e mam nadzieję że dostanę takie wyraźne zdjęcie bo wątpię by mój lekarz odważył się tak wcześnie na teorie co do płci.
Arielka żurawina. Normalnie możesz kupić sobie tabletki w aptece uro coś tak na zapalenie pęcherza no w ciaxy można.
Forbidden nic z tego- ty będziesz mieć synaGoNia1979, Forbidden, blubka, ggonia, Arielka lubią tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Kofeinka ty jesteś dla mnie temat rzeka.. pkt zdjęciu usg według tej teorii nuba wyglądało mi to na córeczkę ale patrząc na twoją osobowość widzę u ciebie syna. Ggonia też Syn a GoNia cora. Kurcze tyle się naczytalam t3z o tych usg i tej teorii e mam nadzieję że dostanę takie wyraźne zdjęcie bo wątpię by mój lekarz odważył się tak wcześnie na teorie co do płci.
Arielka żurawina. Normalnie możesz kupić sobie tabletki w aptece uro coś tak na zapalenie pęcherza no w ciaxy można.
Forbidden nic z tego- ty będziesz mieć synatoska_88 lubi tę wiadomość
-
Hehe dziekuje Tośka..i zobaczymy co się ukula se mnie hihi..robie i synkoqi życzę dużo zdrówka..odpoczywaj sobie...
Tak apropo juz pare osób mi mówiło ze core będę miec..w pierwszej ciąży te same osoby mowily ze nosze pod sercem chłopca i sie sprawdzilo..wiec kto wie..
Ale mnie mdli w czasie tej jazdy autem a jeszcze 30min musze wytrzymać..bleee -
A ja tam liczę że się myślisz Tosia
mogę być ta jedna co się jej nie zgadza
właśnie wróciłam z przychodni, pojechałam kolezanke wesprzeć- trzymajcie kciuki czekamy na wynik bHcg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 13:31
Maniuś lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/af574911f30d.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c256b6b7e26f.jpg
ProszeNo powiedzcie, że dziewczyna, ktorą czułam od początku
Kofeina, Demsik, blubka, Uska, marie_marie22, GoNia1979, Kleopatra, Maniuś lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualny
-
Spirit, no Siuras jak malowany!!!
Wiecie, dzisiaj mi się śniło że urodziłam Synka. Znaczy się nie ja urodziłam, bo ja się za bardzo bałam, więc urodziła go...moja kotka yyyy.
Ale ja go potem piersią karmiłam, dosłownie mleko leciało na wszystkie strony.
PYTANIE DO MAMUŚ:czy przed porodem miałyście taki ogromny strach? Że nie dacie rady, że nie wytrzymacie bólu i przez to zaszkodzicie dziecku? Ja tak właśnie mam. Boję się, że po prostu nie wytrzymam, zemdleję czy co. A przecież przy porodzie trzeba współpracować z położną, jakoś wypchać tego maluszka, przecież on się męczy.
Nie chcę od razu cc, ale może zzo? Nie wiem...abstrakcja jakaśSpirit lubi tę wiadomość
-
Dewa zemdlejesz czy nie to i tak urodzisz
z pomocą lekarzy położnych. nie ma co się bac bo to i tak nas czeka
a czy znieczulenie czy nie to też będzie zależeć czy anestezjolog będzie mógł podejść czy nie będzie za późno bo tylko do 7mc dają. a może nie będziesz miała ciężkiego porodu tylko przyjedziesz godzina i juz
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Pierwszego porodu sie nie balam wcale.wiedzialam ze jestem jedna z wielu kobiet ktora rodzi swoje dziecko.najgorsze jest to jak chcesz urodzic sn a tu figuel i na koniec cc jak u mnie bo porod stanal w miejscu.i tak ja rodzilam ponad 13h i skonczylo sie cieciem a szwagierka corke wypchnela sn w 15minut.takze ten...nie ma co czytac nakrecac sie itd.kazda z nas przechodzi to zypelnie inaczejDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Toska zapomniałam o tym.zdjeciu usg . To zdjęcie dała mi lekarka bo tamte co wcześniej wysłałam były robione z filmiku już po mierzeniu .
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d4529193c11.jpg
Trochę inaczej od poprzednich wygląda. Nie prawda ? Kleopatra co myślisz o tymtoska_88 lubi tę wiadomość