MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
julita wrote:u mnie nic, zero. wchodząc dzisiaj do gabinetu na USG, lekarz popatrzył na mnie i z uśmiechem na twarzy stwierdził że jakoś jest mnie mniej niż miesiąc temu i "kazał" przybrać na wadzę do następnej wizyty choć 0,5kg. także mimo mdłości zaliczyłam wieczorem z przyjaciółmi pizzę, sałatkę gyros i jakieś pyszne ciasto a teraz leżę i umieram
do tego pracuje przy jedzeniu
-
Hope mam angelsounds jumper. Minusem jest brak wyświetlacza i trzeba samemu liczyć, ale super słychać bicie serduszka i ruchy-wiadomo narazie takie,,plum''słychać i pływanie, ale generalnie polecam, mnie uspokaja, szczególnie po ostatnim plamieniu..
-
Ja bardzo dużo ćwiczę, chodzę na siłownię i jakoś w zeszłym tygodniu zauważyłam że od dołu brzucha moja kostka zaczyna się zalewac ale taka kolej rzeczy, też mam przerwę półtorej miesiąca wsumie przez mdłości i samopoczucie ale 15.11 wracam na siłkę i nie mogę się doczekać
-
nick nieaktualnyA ja mysle ze duzo zalezy od genow. Oczywiscie nie zawsze ale myslw ze jakies znaczenie moze to miec. Tesciowa to mi wyla i mowila ze porod to najgorsza rzecz w zyciu, koszmar i w ogole to mi wpsolczuje a moja matka: a poszlam i urodzilam tez problem. Ja 4kg, brat ponad 5. I ja to samo, poszlam i urodzilam :d tez przebijali pecherz, tez mialam oxy bo mialam maly zastoj ale ogolnie takie rodzenia parcia to byla jakas godzina. Wiec mysle ze tu reguly nie ma. Ale fakt jestem za tym ze jak sie akcja nie rusza to zadac cc i nie gwiazdorzyc :d to samo uwazam w kwestii przenoszenia, nie rozumiem lekarzy ktorzy kaza czekac tydzien czy dwa po terminie... potem dzidcko takie duze i zdziwienie ze kobieta nie moze urodzic. Ja mialam postanowione i zostaje przy tym ze jak czuje ze nic sie niw dzieje to robie afere i albo cc albo tekewizja sie zjezdza i nagrywam wszystko :p ale ja jestem bojowa wiec wiecie
Nic sie nie bojcie, ufajcie swojej intuicji i cialu
Gratuluje zareczynahh ale to musi byc fajne :d ja juz nawet nie pamietam ;p
toska_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez bez wahania teraz cc! Ni3 naraże więcej dzuecka po pierwszym porodzie. Ma szczęście jest prawo wyboru jak się miało pierwsze cc.
Ja już tyje!odstawiam całkiem słodkie bo kg w 2 tygodnie przyszło. Czuję się jak balon w dodatku z wypustkami bo wszędzie pryszcze ! Odrost na 4 cm ale nie farbuje bo wychodzą garściami. Nie mogę się poprostu patrzeć na siebie. i ja już nie mam wyjścia muszę nosić spodnie ciążowe bo inaczej ciśnie mnie w brzuch. I tak mam przeczucie ze że przyspiesza termin porodu a wtedy i cc byłaby dużo szybciej może nawet na koniec kwietnia... chociaż pasowało by mi na weekend majowy bo spokojnie mąż byłby z synemggonia lubi tę wiadomość
-
I w ogóle szybko po operacjach dochodzę do siebie... W tym roku miałam usuwana torbiel jajnika operacyjnie (wycięli mi blizne po cc i dzięki temu nie mam dwóch:-)) i po 6 czu 7 tygodniach robiłam chodakowska...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 22:24
toska_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Espera wrote:Jesteście pewne że po cc ma się wybór? Byłabym bardzo happy... Ja po cc błyskawicznie doszłam do siebie, szybciej niż koleżanki po sn...
Ja nawet nie próbuję, nie chcę, umawiam sie z moim ginem od razu na konkretną datę.toska_88 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Breezee wrote:Toska, jak już tak wróżysz.... u mnie coś widzisz?
Dziś zaczynam 12 tc.Od początku ciąży przybyło mi prawie 3 kg,a co będzie później?aż strach się bać. 3 listopada mam usg.
Dziewczyny ładne dzieciaczki i brzuszki macie -tylko pozazdrościć
Quasha gratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 22:57