MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Qasha wrote:Dziewczyny, później nadrobię co pisałyście, ale na razie sprzedam wam niusa:
MARCIN SIĘ OŚWIADCZYŁ!
Mój ojciec go właśnie spijaArwi, rybka33 lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Dobranoc dziewczyny
Dziś tyle wrażeń, że nie mam już siły
Jutro wstawię zdjęcie pierścionka i napiszę ogólnie jak było
I tak, tak - przyjęte
Ojciec ululał Marcina, który już od godziny słodko śpi i tylko czasem wymamrocze coś w stylu "koooocham"Madu1611, Espera, Moniqaaa, Mabelle, Spirit, MEGI81, Demsik, Maniuś, bezimienna, Rudzik, rybka33 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczor moje Mile Kolezanki
Ostatnio sledze Was z za krzakow, bo cos weny brakowalo po zarwanych nocach (moje dzieciatko postanowilo budzic sie sto tysiecy razy w ciagu nocy i matke przy okazji tez).
Qasha, gratuluje zareczyn! Abyscie zyli od teraz jak w bajce, dlugo i szczesliwie(no i mnozcie sie oczywiscie raz na pare lat!). Czekamy na szczegolowa relacje z tej Wielkiej Chwili!
U mnie waga +1kg od poczatku ciazy wiec dramatu nie ma. Dzis jest 13+0 i brzuszek juz jest dobrze widoczny.
Super, ze czesc z Was juz czuje dzidziusiowe harce. U mnie cisza i spokoj jeszcze pewnie przez pare tygodni.
Toska, wrozysz jeszcze? Moze masz co do mnie jakiegos wirtualnego czuja?
Wreszcie Mama, dobrze slyszec, ze apetyt wraca i generalnie wszystko jest pod kontrola!
Te z Was walczace jeszcze z mdlosciami, trzymajcie sie dzielnie. W koncu musi przejsc!
Piekne zdjecia powrzucalyscie ostatnio, zarowno dzieciaczkow jak i brzuszkow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 23:06
WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
WreszcieMama proszę nie nakręcaj się bez powodu. Hormony szaleją
moja szyjka tez jest super miękka i dosyć otwarta i wszystko jest ok. Głowa do góry, bo jak nie to będą ci się pytongi śniły! Chociaż co to za kara
Confo wagi, ja już przytyłam z 6kg jak nie więcej. Ale nie mogę się pochamowac przed jedzeniem no i ani razu nie zwymiotowałam. Czuję, że utuczę się jak pro siaczek
Gratulscje dla Ciebie i dla Marcina Qasha. W końcu się doczekałaś
Obu Wam się z dnia na dzień układało coraz lepiej i żebyś się już na narzeczonego nie denerwowala
Czekam z dziewczynami na zdjęcie pierścionka.
Dobranoc, za 4h pobudka -
Wreszcie Mama, kilka dziewczyn pisalo jakis czas temu, ze tez tak ma i chyba nie ma co sie martwic na wyrost jak lekarz mowil, ze wszystko ok. Oszczedzaj sie i nie grzeb tam za czesto
. Delikatnie zarzuc tabletke i juz.
Ja to sie troche obawiam tak doglebnie macac sama, wlasnie ze wzgledu na to zeby nic nie uszkodzic. Czesc lekarzy tez to odradza, bo wlasnie jesli zrobi sie to nieumiejetnie to jest ryzyko jakichs mikro urazow i potem ewentualnej paniki jak pojawi sie odrobina krwi.
-
Dzień dobry dziewczyny. Chcę wam życzyć milej1 niedzieli. Najedzcie się rosołu za mnie
Ja w drodze do pracy...
Apropo gmerania tam na dole. Myślę, ze sprawdzenie od czasu do czasu nie zaszkodzi, bo przecież podczas stosunku szyjka łatwo nie ma no a jest git
Tylko nie za czesto, nu nu nu
Tymbardziej w nasYm paranoidalnym stanie
Jeszcze raz dzień dobry i miłego i spokojnego dzionka.
blubka, rybka33, zastrzeŻona lubią tę wiadomość
-
Qasha gratulacje. bardzo się cieszę z Twojego szczescia. W koncu Marciny biora sie w garsc. U Ciebie zareczyny, a u mnie Marcin planuje ślub.
Arwi, rybka33 lubią tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
moja waga 2kg na minusie. w tamtym tygodniu poszła w gore o 1,5kg, ale w tym tygodniu przez kamienie znów spadło to 1,5kg. Porządkowałam wczoraj szafę i bez problemu zmieściłam się w sukienkę w którą nie mieściłam się 3 lata. W pierwszej chwili ucieszyłam się, bo odezwała się moja próżność, a potem przestraszyłam, ze jak będę tak chudła to nie dobrze dla dziecka
Spirit, toska_88 lubią tę wiadomość
Spirit wrote:A ja dziś co prawda nie spałam pół nocy ale obudziłam się z takim pozytywnym nastawieniem, jak to będzie z maluchem, co będziemy razem robić, jaki będzie, taki entuzjazm
Spirit lubi tę wiadomość
WreszcieMama wrote:Kurde noo...
Mam przepisana teraz luteine dopochwowa... Teraz wieczorem pierwszy raz zakladalam tabletke no i chcac nie chca dotknelam szyjki... Jest tak miekka ze ledwo granice moglam wyczuc gdzie konczy sie szyjka a zaczyna pochwa... I opuszka palca wchodzi...
Nie bylo az tak wczesniej... Ale no kurde wczoraj badal mnie lekarz w szpitalu i USG mialam... I teraz juz sama nie wiem o co chodzi... Przeciez to nie jest chyba normalne w ciazy... No ale skoro mnie badali i mowili ze jest ok...
No nic... Martwie sie ale we czwartek mam wizyte u swojego lekarza to niech to porzadnie sprawdzi... Jakby co to mozna chyba ten szew na szyjke zalozyc jesli na tym etapie sie rozwarcie jakies robi no nie... A do czwartku bede w takim razie lezec ;/
Tak sobie mysle... jesli strace te ciaze... To chyba nie chce wiecej probowac
Ja zawsze po krwawieniu czy plamieniu miałam tak z 3-4 dni otwartą i miękką szyjkę, więc NO STRES!
Ja też myślałam, że dłużej pośpię, a tu pupa, o 5:30 się obudziłam (nowego czasu, więc chociaż taka pociecha). Pobieżnie nadrobiłam, co tam pisałyście, ale tylko pobieżnie, hahaMój mózg o takiej porze jeszcze nie pracuje
Z to brzuch owszem... marzą mi się Lays solone albo fromage, mmmm.
A na zdjęcie pierścionka i więcej info poczekacie, aż się jaśniej zrobi, bo teraz to kiepskie zdjęcia wyjdą.
Hmm... 7:20 to chyba dobra pora na śniadanie, nie?WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
julita wrote:i po co komu ta zmiana czasu?
moje dziecko dotąd wstawało punkt 8, a dzisiaj stwierdziło że 7.30 jest już wyspane, o przepraszam 6.30 bo czas się przecież przesunąciekawe ile zajmie mi przystawienie rocznego dziecka?
Będzie Aleksandra Karolina