MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 11:37
blubka, Hope_, monika_89, toska_88, Demsik, MEGI81, ag194, Madu1611, Espera, julita, sylwucha89, Mabelle, MarliOne, mon!ta^, GoNia1979, Misia 69, WreszcieMama, bezimienna, Klaudia N., Kleopatra, Breezee, Moniqaaa, Karotka, Maniuś, rybka33, zastrzeŻona lubią tę wiadomość
-
Quasha gratuluję i piękny pierścionek
WreszcieMama wypluj te słowa! U nas już nie będzie żadnych strat i w ogóle to zmień to lutke na doustna żebyś się nie męczyla i paluszkow nie wkladala tam gdzie nie trzeba :* napewno będzie dobrze inaczej by Cię ze szpitala nie wypuścili
Ile nas jutro wizytujacych?już się nie mogę doczekać, miesiąc dzidzi nie widziałam
Co do wagi to ciężko powiedzieć bo niby jeszcze -2kg ale i tak nadrobilam 2kg. Tylko że akurat ja normalnie ważę 54-55kg a tu było zaraz po wakacjach i troszkę miałam na plus na wadze i nie wiem jak to rozumieć
MAMY NOWĄ MAMĘ NA BELLY!Zaraz do nas dołączy lipcowa mama
jestem dumna z koleżanki bo starali się kilka cykli
wczoraj odebralysmy betę 118
cały dzień się cieszylam jak głupia
A no i belly mnie dzisiaj powstało informacja że minął okres największego ryzykawitam się w 12 TYG !
Monika odpiszesz mi genetyczne na 10.11? Nie mam dostępu do kompa a na telefonie się nie daWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 10:16
Arwi, WreszcieMama, Maniuś, zastrzeŻona lubią tę wiadomość
-
Qasha, bardzo ładny pierścionek. I jak dobrze opity to i kamyczki nie powypadają
(taki zabobon
)
Toska, może być chłopak, mi jak bajbardziej pasuje. Zobaczymy czy się sprawdzi.
Ja bym chciała codziennie taką zmianę czasu. Budzę się, patrzę na zegarek 8:10, myślę sobie dobra czas podnosić dupsko. A tu wpada mąż, zabiera dziecia na śniadanko, przestawia zegarek, bo przecież dopiero 7:10. To ja kulu kulu na drugi boczek i jeszcze godzinka błogiego snu. Lubię takie poranki
Miłego dniaArwi, toska_88, rybka33, zastrzeŻona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlubka wow aż 10 kg w 9 m ! ( ironia oczywiście) 10 kg to ja przytyłam w takim okresie od pozwalania sobie wieczorami a ci dopiero w ciąży! Ha ha. To twoje 66 kg w 9 m to słabo mnie marzenie po ciąży! A wyobraź sobie moje 108 kg w dniu porodu?! Gdzie przed ciąża miałam 75 kg bo akurat bralam ślub. Tyle że ja tylam gdzieś 4 kg na miesiąc.
blubka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI cieszę się w sumie teraz że nie mam apetytu bo zaczęłam już 10kg+ i zrobię wszystko by dobić max 15. To była masakra nogi popuchniete w ogóle cała byłam spuchnieta nawet butów nie mogłam sama ubrać bo jak kulka. 9 m był tragicznie ciężki dla mnie i teraz chce choć w jakimś stopniu nad tym zapanować yymbardziej że muszę że względu na kolana trzymać wagę w ryzach.
-
Nie wierzę. Uszczypnijcie mnie. MAM OCHOTĘ NA SCHABOWE!! 2 miesiące na myśl o mięsie wymiotowałam, a teraz MAM OCHOTĘ NA SCHABOWE. i mizerię i ziemniaki. czy będę wreszcie normalna? aż mam ochotę wyć ze szczęścia-wreszcie chce mi się coś konkretnego jeść!
a nie same rybki, warzywa i tak w kółko..wysyłam Pawła do sklepu, dziś wreszcie się najem!
Ja schudłam i to porządnie, bo spodnie sprzed ciąży są na mnie za duże. za to mam ogromne cycki:D ale teraz brzusio zacznie rosnąć i już nie będę wymiotować. To moje postanowienie na II trymestry:)Madu1611, toska_88, WreszcieMama, Kleopatra, Maniuś, zastrzeŻona lubią tę wiadomość
-
No to jest chyba jakiś żart, że większość ma wagę na minusie!
. Przecież to jest sprzeczne z naturą! Ja się nie zgadzam, macie zacząć tyć albo zakładam nowy wątek i Toskę zaproszę tylko
toska_88, Espera, WreszcieMama, rybka33, zastrzeŻona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MEGI81 wrote:Dziewczyny w piątek zaczęłam 13 tydzień i jutro mam usg prenatalne. Zastanawiam się czy będzie robione jeszcze "dowcipnie" czy już przez brzuszek? Mam zboczenie na punkcie depilacji i zastanawiam się czy znów muszę to robić, żeby lekarz nie widział "odrastających kłujków, jak na ogórku polnym"
Mi zaczął robić USG normalne ,ale nic nie było widać bo dziadzia była odwrócona i musiał zrobić dowcipnie.
W ogóle stwierdził,ze moje dziecko jest upchane przy samym kręgosłupie -
Cześć dziewczynki
Witam się z Wami po długiej nieobecności... U nas dużo się działo. Ciągle się dzieje. Aktualnie pakuje męża bo z samego rana wyjeżdżaNie będzie go msc. Będzie kolorowo. Zastanawiam się jak Synuś to wytrzyma. Ostatnio mąż wyjechał w maju to kawał czasu był z nami. No ale wyjazdy się zaczynają i teraz do maja więcej go nie będzie
-
ag194 wrote:Nie wierzę. Uszczypnijcie mnie. MAM OCHOTĘ NA SCHABOWE!! 2 miesiące na myśl o mięsie wymiotowałam, a teraz MAM OCHOTĘ NA SCHABOWE. i mizerię i ziemniaki. czy będę wreszcie normalna? aż mam ochotę wyć ze szczęścia-wreszcie chce mi się coś konkretnego jeść!
a nie same rybki, warzywa i tak w kółko..wysyłam Pawła do sklepu, dziś wreszcie się najem!
Ja schudłam i to porządnie, bo spodnie sprzed ciąży są na mnie za duże. za to mam ogromne cycki:D ale teraz brzusio zacznie rosnąć i już nie będę wymiotować. To moje postanowienie na II trymestry:)
Ja na schabowego to nigdy nie miałam ochoty nawet przed ciąża haha z miesa to tylko kurczak albo indyk nic wiecej :p ale za to ja się obudziłam dzisiaj z ochota na naleśniki z serem i już wiem co zjem na obiadek :pag194 lubi tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
nick nieaktualnyMarliOne wrote:Cześć dziewczynki
Witam się z Wami po długiej nieobecności... U nas dużo się działo. Ciągle się dzieje. Aktualnie pakuje męża bo z samego rana wyjeżdżaNie będzie go msc. Będzie kolorowo. Zastanawiam się jak Synuś to wytrzyma. Ostatnio mąż wyjechał w maju to kawał czasu był z nami. No ale wyjazdy się zaczynają i teraz do maja więcej go nie będzie
Madu spoko one wszystkie zaczną tyc:-)