MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudia N. No jakos do Ciebie mi tylko różowy pasuje więc raczej dziewczyna:-)
Kurde startuje tu ktoś oprócz mnie z waga ponad 80?!!! Bo kuźwa pocieszam takie osoby co w dniu porodu będą ważyły mniej jak ja na starcie!!!!!blubka, ggonia, Uszczesliwiona, Klaudia N., Hope_, Arwi, Maniuś lubią tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Klaudia N. No jakos do Ciebie mi tylko różowy pasuje więc raczej dziewczyna:-)
Kurde startuje tu ktoś oprócz mnie z waga ponad 80?!!! Bo kuźwa pocieszam takie osoby co w dniu porodu będą ważyły mniej jak ja na starcie!!!!! -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Pochwalę się
W piątek byłam na prenatalnych, dzidzia rośnie jak na drożdźach, a bałam się że będzie za małe do badań. W 2 tygodnie z 2,49 cm na 5,31 cm i znów zmiana terminu na 13.05! Już tydzień do przodu
Badanie przez brzuch i z całą obstawą mogłam weść. Córa pod wielkim wrazeniem jak widziała jak dzidziuś do niej macha i przybija żółwika
Z Pappy wynik za dwa tygodnie.
I wszystko pięknie ładnie a wczoraj plamienieChyba za dużo chodziłam, dziś leże ale męczy mnie alergia i kicham non stop
Na szczęscie jutro wolne i mam chwile na odpoczynek.
Gratuluje wszystkim udanych wizyt.
Qasha gratuluje!
Włączamy pozytywne myślenie!
Pozdrawiam :-*Rudzik, WreszcieMama, mon!ta^, ag194, Hope_, Misia 69, Kleopatra, Arwi, Uszczesliwiona, sylwucha89, zastrzeŻona, sylwia1985, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Dzieńdoberek,
Qasha wieeelkie gratulacje! Gratuluję tez wizyt i dzidziusiów wielgaśnych!
Ja dziś w zdecydowanie lepszym humorze! Czuje przypływ sił witalnych!
A na obiad sos grzybowy z dziś zebranych leśnych skarbów!
Co do wagi to ja zawsze 48 -50 kg a przed ciążą +4 bo tak nas te starania stresowały,że wciąż jadłama teraz kolejne +2 i niedługo zacznę być kulką bo wzrost raczej liliputowy (159 cm) także czekam na brzuch większy i się będę kulać po wsi i super!
Tośka dzięki za chłopa i tego się trzymajmy! jeszcze 5 dni do wizyty i z fotki mi potwierdzisz!
Buziaczki laseczki!
WreszcieMama, Arwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEspera wrote:Toska ja też ponad 80. Mój cel to nie przekroczyć 90
susi8 lubi tę wiadomość
-
Ach jak ja uwielbiam te dni kiedy moje wlosy sie mnie słuchają i sie układają jak ja chcę
az sie pochwale moim afro;)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/426787e1a3d0.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 15:33
julita, WreszcieMama, toska_88, Espera, blubka, Misia 69, Kleopatra, Arwi, bezimienna, MEGI81, Madu1611, Uszczesliwiona, sylwucha89, rybka33, zastrzeŻona, sylwia1985, Maniuś lubią tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Klaudia N. No jakos do Ciebie mi tylko różowy pasuje więc raczej dziewczyna:-)
Kurde startuje tu ktoś oprócz mnie z waga ponad 80?!!! Bo kuźwa pocieszam takie osoby co w dniu porodu będą ważyły mniej jak ja na starcie!!!!!.
toska_88, WreszcieMama, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehehe madu wielka osobowość potrzebuje wielkiego ciała! Ha ha . Kurcze czasem aż się sama sobie dziwię skąd tyle optymizmu jak całe życie noszę krzyż na plecach ale pocieszam się faktem że Bóg mi to nagradza dobrym mężem i wspaniałymi dziećmi i tego się trzymam. Próbowałam się położyć ale młoda para na dole ciągle ma gości i tak się cieszą ta miłością że aż mnie na mdłości wzięło. Oni będą skutecznie dbać o mój brak apetytu. Heh mały śpi jak wstanie będę namawiać męża na wizytę w mc donald bo marzy mi się shake! Powiem wam szczerze że śmigam już bez kuli nawet. Boli jeszcze bo boli ale ileż można kurwa leżeć. Nie dość że dupsko płaskie to od tego leżenia jeszcze wklesle będzie:-) byłabym zadowolona jakby trochę na pośladki zeszło . Brzuchem się nie martwię bo mąż mi obiecał że po 2 ciazy jak już schudne zafunduje mi plastyke brzucha bo wie że to mój największy kompleks dlatego mam bardzo morywujacy cel .moje dziecko ulokowalo się po lewej stronie. Tam właśnie czuje ruchy już 3 dzień. W środę wizyta mam nadzieję że nie będzie miało już 8 cm z tendencją wzrostu po mamusi heh. jak sobie pomyślę że miałabym mieć córkę o wzroście 190 to wolę mieć samych synów. Sama mam 175 i z obcasami problem bo na obcasie mogłabym z góry oglądać łysienie mojego męża:-)
Hope_, susi8, Madu1611, sylwucha89, zastrzeŻona, Maniuś lubią tę wiadomość
-
moja waga to 80,7kg. Nie chce zobaczyć 90 w dniu porodu, a dzięki moim kamieniom to możliwe - zobaczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 16:04
toska_88 lubi tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
nick nieaktualny