X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MAJ 2017
Odpowiedz

MAJ 2017

Oceń ten wątek:
  • Klaudia0727 Autorytet

Wysłany: 30 października 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toska_88 wrote:
    Hehehe madu wielka osobowość potrzebuje wielkiego ciała! Ha ha . Kurcze czasem aż się sama sobie dziwię skąd tyle optymizmu jak całe życie noszę krzyż na plecach ale pocieszam się faktem że Bóg mi to nagradza dobrym mężem i wspaniałymi dziećmi i tego się trzymam. Próbowałam się położyć ale młoda para na dole ciągle ma gości i tak się cieszą ta miłością że aż mnie na mdłości wzięło. Oni będą skutecznie dbać o mój brak apetytu. Heh mały śpi jak wstanie będę namawiać męża na wizytę w mc donald bo marzy mi się shake! Powiem wam szczerze że śmigam już bez kuli nawet. Boli jeszcze bo boli ale ileż można kurwa leżeć. Nie dość że dupsko płaskie to od tego leżenia jeszcze wklesle będzie:-) byłabym zadowolona jakby trochę na pośladki zeszło . Brzuchem się nie martwię bo mąż mi obiecał że po 2 ciazy jak już schudne zafunduje mi plastyke brzucha bo wie że to mój największy kompleks dlatego mam bardzo morywujacy cel .moje dziecko ulokowalo się po lewej stronie. Tam właśnie czuje ruchy już 3 dzień. W środę wizyta mam nadzieję że nie będzie miało już 8 cm z tendencją wzrostu po mamusi heh. jak sobie pomyślę że miałabym mieć córkę o wzroście 190 to wolę mieć samych synów. Sama mam 175 i z obcasami problem bo na obcasie mogłabym z góry oglądać łysienie mojego męża:-)

Witam w gronie wysokich :D ... ja mam 178 cm :p

toska_88, GoNia1979 lubią tę wiadomość

gann9jcg7ze17rcq.png
    Czekamy na Aurelie <3
    20 lat . Łódź/Jelenia Góra
  • Espera Autorytet

Wysłany: 30 października 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja to należę do tych średnich jeżeli chodzi o wzrost... Mam165cm...

nzjdvkcb7z3kkspd.png
    aniołek ***10.03.2015.
    syn 2008 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze 3 l? To może tu jest tajemnicą zw człowiek tyje wcześniej bardzo chciało mi się pić to schudłam 2 kg na początku ciaxy a teraz nie pije i tyje i tu was mam zagadka rozwiązana:-)

• Forbidden Autorytet

Wysłany: 30 października 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też grono wysokich: 181cm ;) narzeczony 180cm także dziecko karzełkiem nie będzie, chyba że po dziadkach :D I może lepiej żeby był przepowiedziany przez Tośkę chłopczyk, wtedy niech roooośnie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 16:21

toska_88 lubi tę wiadomość

28.12 - 289g
    06.03 - 1498g
    ckaiyx8dib4qanun.png
  • Hope_ Autorytet

Wysłany: 30 października 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 11:43

toska_88, blubka, Madu1611 lubią tę wiadomość

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • Hope_ Autorytet

Wysłany: 30 października 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • blubka Autorytet

Wysłany: 30 października 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 23:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2016, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope coraz więcej nas laczy:-) ja nie mogę dużo przytyc bo mi ortopeda łeb urwie. Kazał mi dużo spacerować a ja spaceruje z salonu do kibla i z powrotem. Heh nie tyle mnie ta waga przeraża że nie zrzuce bo nie miałam problemów bo pierwszej ciaxy jak ten strach i te kolana. Boże jak by to się wszystko stało w 9 miesiącu?! Aż strach myśleć jak bym się poruszała dlatego muszę tego pilnowac już teraz nie p9 ciąży:-( już mnie nawet włosy swierzbia żeby farbować zaczyna się... obiecałam sobie ze zrobię dopiero na chrzciny ale ciężko będzie wytrzymać. Zawsze platyna na głowie. Teraz dopiero zobaczyłam jak bardzo posiwialam ostatnim czasem.. ale to mnie cieszy bo chciałabym mieć całe siwe i problem farbowania z głowy:-) .
    Dzisiaj na fb napotkalam mały dowcip..
    -syn pyta matki :
    -mamo czy mógłbym pójść na Halloween?
    -absolutnie! To nie jest polskie święto BRAJAN:-) alez mnie to rozsmieszylo :-)

blubka, Rudzik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blubka wrote:
    Hope no nie wiem czy Cię pocieszę czy nie ale mam 168 cm więc do modelek nie należę ale do niskich też nie :-)
    Dosc wysoka, szczupła to może chociaż masz zarost na twarzy?! Przecież trzeba mieć jakieś wady !:-)

Hope_, Kleopatra, Arwi, Madu1611 lubią tę wiadomość

• blubka Autorytet

Wysłany: 30 października 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Forbidden wrote:
    Ja też grono wysokich: 181cm ;) narzeczony 180cm także dziecko karzełkiem nie będzie, chyba że po dziadkach :D I może lepiej żeby był przepowiedziany przez Tośkę chłopczyk, wtedy niech roooośnie :D
    Daj spokój współczuję ja na swoje 175 narzekam że za dużo . Zawsze chciałam tak -10 cm ( ma konkret szpilke:-)) . Ale to też nie regula. Moja mama 160 cm a mój ojciec 170 cm. Ja 175 a mój brat 185 . I bądź tu mądrym. Marzę tylko o tym by mój syn był wysoki! Uwielbiam wysokich mężczyzn choć mąż mi się równy trafił:-)

• Hope_ Autorytet

Wysłany: 30 października 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

blubka, toska_88 lubią tę wiadomość

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blubka wrote:
    Mam i wady hahahahaa np wzroku
    No nie zazdroszczę ale równowaga wśród ludzi musi byc:-) każdy ma cos czego nie ma kto inny tylko Klaudia po tym jak schudła 80 kg wygląda jak ideał ale i ona jak się okaże że nosi chłopca a nie dziewczynkę może wasów dostać:-) oczywiście żartuje dziewczyny coś mi humor dopisuje jak codzień zeszła heh

• blubka Autorytet

Wysłany: 30 października 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julita wrote:
    to i ja z tych wyższych 177 ale o szpilkach nie zapominam bo ślubny ma +190 :)

co do wody i ogólnie płynów to przez młości piję baaardzo mało, caly czas mam spieszchnięte i popękane usta
    Zazdroszczę!!!!!
    Ciekawe co mi mąż sprezentuje tym razem po porodzie. Po pierwszej ciaxy dostałam ogromne serce na długim łańcuchu ze srebra w środku że zdjęciem małego i naszym wspólnym. Z jednej strony napis kochanej żonie i mamie a po drugiej syn Natan i maż Wojtek. To jest moja najcenniejsza rzecz! Wszystkie emocje w jednym przedmiocie.

Hope_, julita, Madu1611, Maniuś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blubka wrote:
    Ja uwielbiam chodzić w okularach bez nich czuję się łysa :-)
    Wolałabym chodzić szczupła w okularach niż gruba wcale nie wychodzić bo się wstydzę:-)

• Hope_ Autorytet

Wysłany: 30 października 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • blubka Autorytet

Wysłany: 30 października 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toska_88 wrote:
    Wolałabym chodzić szczupła w okularach niż gruba wcale nie wychodzić bo się wstydzę:-)
    Oj Toska Tośka, ładny masz pyszczek, wzrost odpowiedni,plastyke brzucha obiecaną a marudzisz jak Maruda w smerfach toż Ty istna Smerfetka jest, perfekcyjna w każdym calu :-)

toska_88 lubi tę wiadomość

• Hope_ Autorytet

Wysłany: 30 października 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

blubka, Rudzik, Kleopatra, toska_88, julita, marie_marie22, Madu1611, Maniuś lubią tę wiadomość

7v8rugpjlukgsvjv.png
  • Hope_ Autorytet

Wysłany: 30 października 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

7v8rugpjlukgsvjv.png
‹‹ 453 454 455 456 457 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ