MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Qasha wrote:Jeżu, jaką ja mam ochotę na śledzie w śmietanie... Tzn głównie na samą śmietanę z tych śledzi.
No zaraz się popłaczę
Hahaha to ja właśnie miałam wam pisać że mam ochotę okropna na czernine aż czuje smak w ustach :p
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Cholera tym moim telefonem zrobic ujęcie z bliska to masakra. Sorry za jakość. Mogę ewentualnie zdjęcie ze strony apartu wstawić, zeby pokazać jak wyglada w normalnej jakosci zdjecia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 21:00
Klaudia0727, WreszcieMama, GoNia1979, Mabelle, zastrzeŻona, blubka, Misia 69, sylwucha89, Hope_, ag194, Breezee, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Qasha wrote:Jeżu, jaką ja mam ochotę na śledzie w śmietanie... Tzn głównie na samą śmietanę z tych śledzi.
No zaraz się popłaczęMoniqaaa lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny, nie było mnie tylko 2 dni, a Wy w tym czasie naprodukowałyście kilkanaście stron
Quasha gratuluję i wszystkiego najlepszego!
A ja nie mam ochoty na nic. Wchodzę do sklepu, oglądam półki i nic mi nie smakuje, no może za wyjątkiem winogron bezpestkowych i kwaśnego pomelo. Na wszystko inne kręcę nosem, choć czuję głód. A normalnie to smakosz jestem. Nie wymiotuję i mdłości też mam dość przyjazne (męczą mnie wieczorem głównie, ale do wytrzymania), ale przez tę niechęć do jedzenia waga wcale nie drgnęła - zaczynałam z 65 a teraz mam 64 z małym ułamkiem. Chociaż ostatnio zauważyłam, że przy nasilonych mdłościach co chwila coś podjadam, więc może w końcu przytyjęAle oby nie dużo, bo chciałabym wrócić do wagi sprzed poznania chłopa (ech, laska byłam, przy 173 cm 54 kg, ale chłop za dobrze gotuje i w 4 lata +10 się uzbierało
)
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Nieśmiała jaki śliczny pierścionek
Cudny!!!
Wasi faceci was tak obdarowują, chyba muszę przez przypadek coś o was napomknąc mojemu
My też już prawie 10 lat razem, no ale pierscionków to już nie otrzymuję.
Zdradzcie tajemnicę- coś szeptacie do uszka, czy wasi panowie tacy domyślni są po prostu?Nieśmiała lubi tę wiadomość
-
Quasha i Niesmiała ładne pierścionki dostałyście-słowa uznania dla waszych facetów. Co do wagi ja startowałam z 50 kg a teraz już 53 kg,czyli 1 na miesiąc i brzuch spory.Aż boję się co będzie za kilka miesięcy
Tośka dzięki za wróżbę,ciekawa jestem czy się sprawdzi bo wszędzie wychodzi że będzie dziewczynka.Wczoraj robiłam 2 razy test z moczem i sodą i w ogóle się nie pieniło,nic a nic.Tylko już nie pamiętam co to oznacza:że będzie dziewczynka czy chłopiec? -
nick nieaktualnyMoniqaaa wrote:Nieśmiała jaki śliczny pierścionek
Cudny!!!
Wasi faceci was tak obdarowują, chyba muszę przez przypadek coś o was napomknąc mojemu
My też już prawie 10 lat razem, no ale pierscionków to już nie otrzymuję.
Zdradzcie tajemnicę- coś szeptacie do uszka, czy wasi panowie tacy domyślni są po prostu? -
No zaraz się popłaczę
ZNAM. TEN. BÓL.
Miałam to samo jakiś czas temu. Dzięki Bogu śledziki czekały w lodówce. Ale też się popłakałam jedząc je, ze szczęścia -
Kamilutek wrote:Ale oby nie dużo, bo chciałabym wrócić do wagi sprzed poznania chłopa (ech, laska byłam, przy 173 cm 54 kg, ale chłop za dobrze gotuje i w 4 lata +10 się uzbierało
)
Ha, ja przy tym samym wzroście ważyłam w prawdzie 69 ale przy mojej budowie to naprawde fajnie wyglądałam. I też mi się trafił świetnie gotujący i tak sobie razem dogadzaliśmy, że w 2,5 roku dobiłam do 86, tadaaaaa!!! Eeech, ale co się dobrego najedliśmy, to naszeMoniqaaa, zastrzeŻona, Kleopatra, toska_88, sylwucha89, Hope_, Maniuś lubią tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Mojemu wprost powiedziała moja mama że za urodzenie dzuecka należy się złoto a że wtedy nosiłam srebro to kupił srebro tylko poczekal na zdjęcia synka
Mojemu nie ma kto powiedzieć, bo moja mama patrzy na mnie z góry. A tesciowej przecież nie powiem żeby mu powiedziała żeby mi kupił
Hmmm... Muszę mu jakoś powiedzieć o tej tradycji
Toska "za urodzenie dziecka NALEŻY SIĘ złoto" hahaha ty to jesteś udanawidać po mamusi
toska_88 lubi tę wiadomość
-
Qasha, Nieśmiała piękne te Wasze pierścienie!
My dziś wstaliśmy wszyscy około 12tej nowego czasu czyli, że 13 starego?Mąż jak otworzył oczy to powiedział, to teraz powinniśmy wysłać pozdro wszystkim, którzy uważają, że z małym dzieckiem nie da się wyspać
Ale, że jak to? To za "zaciążenie" też się dostaje prezenty?! Ja chyba muszę się upomnieć! Ale jakoś terminy się nie zgrały, bo niedługo mam urodziny no i pewnie w związku z tym, że coś tam dostanę to będzie to wliczone w jedną okazjęNic to, na przyszłość dobrze wiedzieć!
W ogóle mój M.to ma z prezentami dla mnie pod górkę,że On się jeszcze kochany nie zniechęcił i nadal się stara coś ciekawego wyszukać. Już wolę nie opowiadać jakim niewdzięcznym odbiorcą prezentów jestem (kwiaty, biżuteria i tysiąc innych odpadają na wejściu). Sama sobie mogę powiedzieć bu! A Jemu się zawsze i wszystko ode mnie podoba, no chyba już pisałam, że kochany nooo.
A może dorobimy w naszym excelu jedną kolumnę z przepowiedniami płci Tosi, a później obok będzie kolumna z potwierdzoną?
Wspominałyście o nowym wątku, o zrzuceniu wagi po ciąży. Ja się zapisuję też już dziś, ale zastrzegam, że jak będzie coś o całkowitym odrzuceniu słodyczy, to niestety z miejsca będę musiała się wypisać
toska_88 lubi tę wiadomość
Aniołek * 16.02.2016 -
A ja oczywiście nie wylaczylam budzika i zadzwonił jak normalnie do pracy. I już nie mogę zasnąć
Ale zaczęłam dziś 13 tydzień, jupiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 07:04
toska_88, Demsik, Misia 69, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoniqaaa ! Jak bym mieszkała bliżej to wpadła bym na kawę i powiedziała mi wprost że ma prezenta na maja szykować
potrzebna ci jakas kumpela która na odwiedzinach sprawę zalatwi:-)
ZastrzeŻona nie martw się ją też obdarowywana prezentami nie jestem . Nawet kwiaty dostaje tylko od wielkiego dzwonu bo zazwyczaj dostaje pieniądze i idź kup sobie a to nie to samo. Z tym że ja my wielokrotnie przypomniałam o tym co mi się należy:-) ha ha a co !
Mój syn wstał dziś 6:30 . Masakra . Nigdy nie pojme co im do cholery daje ta jedna godzina co ludziom całe życie przestawia?!
Dewa no to mamy z waga podobnie:-) ale zobaczysz że za to ciążowe kg zrzucimy szybciej niż chudzielce tyle że bez ciaxy nadwagą zostanie:-)
ale po porodach założymy wątek dietetyczno ruchliwy i na roczek u dziecka będziemy jak marzenie choć mój motywujący chłop nie wierzy że schudne do swojej 30 tki .zastrzeŻona lubi tę wiadomość