MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej:) a ja dziś zaczynam dzień naparem z imbiru-jest pyszny!
wystarczy dodać cytrynkę i cukier, mniam:)
Czy Was też tak pięknie wypryszcza? wyglądam jak w gimnazjum, bossze:( aż tapeta nie pomaga..
Kleopatra jak tak napisałaś o swoich synach, to stwierdziłam, że mogłabym mieć 2 facetów w domu:) kochani są!
Nieśmiała, jaki piękny pierścionek! Ja również jestem z moim Pawłem długo, bo 7 lat, w tym 5 lat jesteśmy zaręczeni:) ślub chcieliśmy brać w maju, no ale wyszło jak wyszło i ja się cieszę, ślub poczeka:) i tak jesteśmy rodziną, dziecko jest ważniejsze niż papierek. A dzisiaj z nim gadałam nt imion i ja się zaczynam upierać przy Łucji,a on nie chce, ale podoba nam się za to Staś i może w końcu coś wybierzemy, jak poznam płeć, chcę zwracać się imiennie do dziecka.
Mocno trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj. Czekamy na piękne zdjęcia bobasów!
Jeszcze 2 dni i kolejna ekipa wyrusza na badania:)toska_88, Kleopatra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMegi no śliczny! A co do płci tj wróżka Tośka przeciez ci pisała że będzie chlop:-) Blubka może i u ciebie wyjdzie plec. Trzymam kciuki dziewczyny za wizyty. Dewa nie martw się napewno będzie dobrze ale dla pewności też bym zrobiła .
MEGI81 lubi tę wiadomość
-
Część dziewczęta, ja dziś również wizytuje, prenatalne na 16.15. ale długa droga przede mną. Jak wyjdę to postaram się coś skrobnac do Was na szybko bo w domku to najprędzej koło 20 będę... Ale raczej 22 obstawiał, zależy na który pociąg zdążę... Jadę sama bo mój mężu cały długi weekend w pracy, mają wdrożenie nowego systemu planowane na ten weekend od dawien dawna, a on jako informatyk musi być... A jako że jadę sama i na dodatek ten długi weekend, nie chciałam pchać się autem, to bardziej męczy niż pociąg. Do pociągu wsiadam, otwieram książke, 2 godzinki czytania i jestem.... Autem podobnie, tylko ciągle skupienie... No i teraz korki przy cmentarne mogą być...
MEGI81, WreszcieMama, toska_88 lubią tę wiadomość
-
My jak już pisałam do brzucha mówimy Basia... Nie ma zgodności co do męskiego imienia... Wsyd przyznać ale robiłam wróżbę z obraczki i wychodzi Basia jak nic
Ph moczu też na Basię wskazuje i przeczucia też. Może dziś się odsłoni maleństwo... Chciałabym już być po tych badaniach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 09:31
Kleopatra, WreszcieMama, ag194, toska_88 lubią tę wiadomość
-
Megi śliczny!
Dziewczyny wizytujące czekamy na info
Ag194 chłopaki są fajneI na pewno się super dogadują ;p
My po śniadanku wciągamy ciasto dyniowe. Może jakiś spacerek zaliczymy. A na 17 chyba na bal Halloweenowy pójdziemy.ag194 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny sorki że dopiero dzisiaj piszę ale weekend miałam strasznie zagoniony. Po zmianie lekarza jestem całkowicie spokojna i zadowolona - maleństwo rozwija się prawidłowo, serduszko mu bije tak jak trzeba no i ma już prawie 3 cm
mam zdjęcie na które patrzę nieustannie i czuję że będzie dobrze
postanowiliśmy z mężem przekazać radosną nowinę rodzicom - zaczęliśmy od jego rodziców bo mieszkają w sąsiedztwie - chyba zadowoleni...
jutro moi rodzice - troszkę się boję choć w sumie niewiem czego ale czuję że będą zadowoleni
prenatarne mam na 21.11 i mam nadzieję że uda sie potwierdzić, że to będzie chłopak
blubka, Hope_, WreszcieMama, marie_marie22, sylwucha89, Uska, GoNia1979, rybka33, Breezee lubią tę wiadomość
-
hello! moja dzidzia ma 46mm, rośnie i rozwija się prawidłowo, serduszko pięknie pika, rączki są, nóżki też, usta, nos, twarz, kręgosłup widoczny, mózg też
nie dała się za bardzo zmierzyć bo ciągle fikała. Wszystko w środku czyste nie ma plamienia, luteina dalej do użytku dowcipnego. Badania prenatalne już w poniedziałek. Kupiłam dzidzi kaftanik, chętnie bym wstawiła zdjęcia ale niestety telefonu nie da się naprawić
a z aparatem cyfrowym i skanerem nie chce mi się bawić
jestem happy! dzidziuś jest cudowny
dziękuję za kciuki i troskę :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2016, 12:03
julita, Hope_, mon!ta^, Rudzik, Kleopatra, Espera, WreszcieMama, marie_marie22, toska_88, Madu1611, sylwucha89, ag194, Uska, monika_89, Spirit, MEGI81, Mabelle, zastrzeŻona, GoNia1979, rybka33, Demsik, Breezee, bezimienna, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Hej, nie zdążę teraz nadrobić forum ale mam nadzieję że u wszystkich wizytujacych wszystko ok
jest nas 4 z tego co widziałam..
U mnie niestety nie miła niespodzianka, pojechałam na wizytę na 10.15 i okazało się że przychodnia zamkniętal4 do dzisiaj, dziecka miesiąc nie widziałam i naprawdę się martwię czy żyje, minął okres krytyczny i tak marzyłam żeby się upewnić że bije serduszko
jedyna opcja idę na 16.45 do jakiejś innej baby i nawet nie wiem czy cokolwiek mi pomoże, czy da l4 mimo że moja mówiła że da, czy zrobi usg? Tyle pytań a ja bez odpowiedzi, z tej bezsilności aż się poplakalam
-
Hej Dziewczynki,
Uszczęśliwiona nie martw się, po południu załatwisz, a dzidziuś na pewno ok i już czeka żeby go podejrzeć.
Blubka super, że dzidzia skacze wesoło!
Tośka za Twoją radą powiem mężowi,że za urodzenie NALEŻY SIĘ złoto bo potrzebuje malutkie złote kolczyki
A ja wróciłam z cmentarza i odpoczywam. Zakupiłam cukierki dla dzieciaków sąsiadów na halloween, ale już zaczęłam je zjadać, więc może nie starczyć dla dzieci....Hope_, blubka, toska_88 lubią tę wiadomość
-
Myśmy nadmuchali z 20 balonów halloweenowych i mąż kończy wydrążanie dyni ;p
Zrobimy sobie wieczorem takie małe halloween, jakiś film obejrzymy, może Goonies ;p Mamy chrupki i popcorn.
Blubka super że ok. Płci nie powiedzieli?
Uszczęsliwiona będzie dobrze. Daj znać po wizycie.blubka lubi tę wiadomość