MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
WreszcieMama wrote:Susi8 swietne wiesci! Ahhh te plamienia... Nic wiecej nie powiem bo mnie kolezanki z forum przeloza przez kolano
Nie przejmuj sie, odpoczywaj
A w ogole to mamy imie dla synka wreszcie. Aleksanderwybrane, przypieczetowane. No!
A gra o tron faktycznie zaczyna zamulac w ktoryms tam sezonie i tez juz chcialam to rzucic ale potem rozkreca sie baaardzo wiec jakby co polecamostatni sezon jest super!
Aleksander to super wybórto kochane chłopaki.Grzeczni, weseli i chętnie pomagają mamie bo uwielbiają porządek. Wiem co mowie.
WreszcieMama, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Wreszcie mama Aleksander to też mój typ
Jakoś mi pasuje do imion chłopaków, ale mężowi nie bardzo pasuje więc zobaczymy ;p
Ja też mam 175 i nie mam z tym problemu ;p Mąż ma 185. Ale moja mama 156 haha. Moi synowie będą wysocy. Podobno tyle ile dziecko ma wzrostu na 2 lata i 2 miesiące tyle będzie miało jako dorosłe ;p Nie wiem czy to prawda ale jeśli tak to moi będą mieli ok 190Zresztą ciuszki im od zawsze wyprzedzają wiek
Ja już farbnięta ;p Teraz na święta pewnie powtórka.
ps. Tośka a ja jestem i gruba, i wysoka i w okularach ;p haha. Ale przynajmniej jestem mądra ;p hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 17:25
toska_88, blubka, Madu1611, Arielka, WreszcieMama, Hope_, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem wam szczerze że przez was tak się wciągnęłam w to forum że okradam dzuecko ze wspólnego czasu i mam wyrzuty sumienia . Hope ja też kocham foty na papierze wywołuje wszystko!
Blubka nie zmywaj przez tydzień to zmywarka się pojawi
Kleopatra to ile twoi mieli na 2 lata? -
Na 2 lata i 2 miesiące mieli ok 95 cm.
Klaudia i to x 2. Czyli tyle ile dziecko ma na 2 lata i 2 miesiące w moim przypadku 95 cm mnożysz razy 2 i tyle będzie miał dorosły mężczyzna. Podobno ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 17:39
Lusiek lubi tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Na 2 lata i 2 miesiące mieli ok 95 cm.
Klaudia i to x 2. Czyli tyle ile dziecko ma na 2 lata i 2 miesiące w moim przypadku 95 cm mnożysz razy 2 i tyle będzie miał dorosły mężczyzna. Podobno ;p
Wzrost mamy+wzrost taty :2 i jeśli syn +5cm a jeśli córka -5cm -
nick nieaktualnyblubka wrote:Ja słyszałam jeszcze jedną teorię
Wzrost mamy+wzrost taty :2 i jeśli syn +5cm a jeśli córka -5cm
Kleopatra dobrze by było bo mój miał 93 cm to by mnie zadowalalo 186 cm dla niego:-) -
Hej laski
widzę ze piszecie o prezentach
ja jeszcze nie rodzilam, ale teraz we wrzesniu jak.moj Dawid sie dowiedzial ze bedzie tatusiem to sprawil mi zloty pierscionek z brylantem
A co do teorii wzostu to potwierdzam teorie Blubki. Moj tata 188cm, moja mama 160cm, czyli ja 172cmblubka, ag194, WreszcieMama, Mabelle, Hope_ lubią tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Klaudia N. No jakos do Ciebie mi tylko różowy pasuje więc raczej dziewczyna:-)
Kurde startuje tu ktoś oprócz mnie z waga ponad 80?!!! Bo kuźwa pocieszam takie osoby co w dniu porodu będą ważyły mniej jak ja na starcie!!!!!
Tośka ja ważę 76.4 kg przy wzroście 178.. i nic od miesiąca nie wzroslo przez mdlosci i brak apetytu.. Ale jakis miesiąc przed ciaza przywalilam 3kg iec sienwszystko wyrównuje.. -
julita wrote:to i ja z tych wyższych 177 ale o szpilkach nie zapominam bo ślubny ma +190
co do wody i ogólnie płynów to przez młości piję baaardzo mało, caly czas mam spieszchnięte i popękane usta
Julitka ja mam identyczna sytuacje jesli chodzi o wzrost moj i męża (tak jak u ciebie na szpilki moge sobie pozwolic)i jesli chodzi o picie to tez bardzo malo pije przez mdlosci..usta suche i spierzchnięte masakra -
nick nieaktualnyNieśmiała wrote:Hej laski
widzę ze piszecie o prezentach
ja jeszcze nie rodzilam, ale teraz we wrzesniu jak.moj Dawid sie dowiedzial ze bedzie tatusiem to sprawil mi zloty pierscionek z brylantem
A co do teorii wzostu to potwierdzam teorie Blubki. Moj tata 188cm, moja mama 160cm, czyli ja 172cmmój mi teraz pewnie nic nie kupi bo już jak stare małżeństwo. Ale szczerze to ta ciążę bardziej przeżywa. Boi się żeby wszystko było ok gdzie ja bardziej przezywalam pierwsza.
-
Ja teraz przy 3 ciąży dostałam złote kolczyki
Biedny kilka godzin wybierał i nie mógł się zdecydować, bo pierścionka nie znał rozmiaru, bransoletek nie noszę, haha. Ciasto dyniowe całkiem niezłe, zwłaszcza polane czekoladą ;p
-
Klaudia tez się bałam ze będzie za Małe jak na 11 t 2d. A tu taka niespodzianka
Co do laseru to maz mi kupił na urodziny ale nie zdążyłam zrobic całej serii bo zaszlam w ciążę.
Zdecydowaliśmy ze nie idę na prenatalne. wszystko pomierzone i w porządku to statystyki nie potrzebujemy. POZA tym może będzie juz za duże?
Ale numer! MOJE dwie najlepsze kumpele ze studiów tez są w ciąży. mamy terminy miesiąc po miesiącu. Maj, czerwiec, lipiec! Jestem przeszczeŚliwa tylko szkoda, że tak daleko od siebie mieszkamy.
Jesteśmy u teściowej. Bardzo ucieszyła się na wieść o ciąży
Kleopatra, Rudzik, Madu1611, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Wowww www!!!! No to masz solidne podstawy by starać się dalej ! A to mąż? Czy mowa o zareczynach?
mój mi teraz pewnie nic nie kupi bo już jak stare małżeństwo.
tylko taki prezent jak on to ujął " za to że z nim wytrzymałam,za to jaka jestem i za ciążę"
niepowiem miło mi było
Co do drugiej kwestii, to nie hest jeszcze moj mąż, ale jesteśmy razem juz ponad 9 lat, juz 10 leci ( zaręczyny byly 8 lat temu)wiec też duuuuuuzo osób mowi, że jesteśmy jak stare nałzenstwo i że wogole jestesmy dluzej niz wiele małżenstw istniało
Jak chcecue to mogę wstawic fotkę pierscionka.WreszcieMama, Mabelle, toska_88, Maniuś lubią tę wiadomość