MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Qasha wrote:Raczej nie. W maju 2017 skończy się nam umowa i rok będziemy oficjalnie jakby bezrobotne na zasiłku macierzyńskim.
Nie będziesz bezrobotna. Na bezrobocie rejstrujesz się po zakończeniu zasiłku macierzyńskiego z ZUS. Po prostu nie jesteś już pracownikiem poprzedniej firmy. -
Demsik wrote:Rudzik to super:)ja czasem tez mam takie wrazenie ale ostatnio mega wzdecia wiec czekam na 100% wyczuwalne ruchy:)
Forbidden fajny ufoludek!Demsik, Forbidden, Camilia lubią tę wiadomość
-
ja tam nie chcę być sceptyczna ale nie wierzę, że w 10 czy 12 tc można czuć ruchy mimo wszystko
nie mówię o dziewczynach które lada momemnt zaczną 15tc i to druga ciąża tu bym uwierzyłaMEGI81 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
WreszcieMama wrote:Spoko dasz radę. Mi wczoraj stuknął 10 tydzień bez seksu
/
:)ale nie powiem oboje bylismy mega ostrozni:)zakazu lekarz juz nie dawal jak krwiaka nie ma ale mowil zeby uwazac bo nie wiadomo jak organizm to przyjmie haha.moj przyjal bardzo dobrze,oj przyjal:)do teraz mam poziom endorfin podniesiony:)
toska_88, Kleopatra, Camilia, GoNia1979, MEGI81, rybka33, Maniuś lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
WreszcieMama wrote:Spoko dasz radę. Mi wczoraj stuknął 10 tydzień bez seksu
/
łoooo ... my to dziewczyny mamy ...najwazniejszy jest maluszek ;p nadrobimy te tygodnie jak dzidzia na swiecie bedzie
hah
Arwi lubi tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
sylwucha89 wrote:Nie będziesz bezrobotna. Na bezrobocie rejstrujesz się po zakończeniu zasiłku macierzyńskiego z ZUS. Po prostu nie jesteś już pracownikiem poprzedniej firmy.
nie miałam nigdy taiej sytuacji i zawsze miałam stabilną sytuację zawodową. W końcu zdecydowałam się zmienić prace i niespodzianka
-
https://zapodaj.net/7adaa606bf7ad.jpg.html
zdjęcie jakieś słabe, ale małe skakało i ma chyba w każdej pozie;p
NT 1,56
CRL 6,58cm
kość nosowa jest, ręce, nogi itd na miejscu
Termin porodu: 11.05, czyli jutro zaczynam 14 tydzień
Płci nie mówił. Czyli dobrze, bo na tym etapie najbardziej widać chłopaka:)
W ogóle ten lekarz mrukliwy. Ja tam na leżance z mikrozawałem a ten przygląda się monitorowi i dopiero na koniec, że wszystko ok.
Zakochałam się w tym maluszku.Demsik, marie_marie22, GoNia1979, Spirit, monika_89, WreszcieMama, toska_88, sylwucha89, blubka, mon!ta^, Forbidden, Misia 69, Kleopatra, Camilia, Rudzik, MEGI81, Agus26m, Madu1611, rybka33, Maniuś, Klaudia N. lubią tę wiadomość
-
marie_marie22 wrote:my to jeszcze..biedni nasi faceci ;P
zawsze można biednego faceta wspomóc... manualniealbo inaczej
Uska, Klaudia0727, blubka, marie_marie22, Arwi, Camilia, GoNia1979, MEGI81, rybka33, Breezee, Maniuś lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
WreszcieMama mam podobne zdanie w tym temacie, skoro ja wytrzymuję on też da radę, a nei będę zadowalać męża tylko dlatego że może mu brakować seksu. Mi też brakuje, a można się przytulać, całować i na milion sposobów okazać sobie czułość
Megi nisko - blisko szyjki. Są też bardzo nisko na samej szyjce i o ile teraz to nie jest aż tak niebezpieczne to wraz z większającą sie masą dziecka, wód może powodować ucisk szyjki i jej skracanie. Poza tym w większosci się podnosi. jeśli gin nie mówil Ci, ze jest źle to nie zawracaj tym sbie głowyWreszcieMama, MEGI81 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
marie_marie22 wrote:Czyli to będzie taka jakby luka w cv? Czyli po prostu po porodzie odbieram swoje dokumenty z pracy, świadectwo itp? Tak dopytuję z czystej ciekawości
nie miałam nigdy taiej sytuacji i zawsze miałam stabilną sytuację zawodową. W końcu zdecydowałam się zmienić prace i niespodzianka
Powiem szczerze, że nie wiem co wpisać w cv ale liczy Ci się ten zasiłek jako lata pracy. Ja świadectwo pracy dostałam pocztą. Będzie dobrzemarie_marie22 lubi tę wiadomość