MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja sobie właśnie podsłuchiwałam dzidziusia i znalazłam go szybciej niż ostatnio (troszkę wyżej był) i się nie wiercił, więc ok. 20sekund sobie posłuchałam i cudne tętno 163!
A w moich tętnicach twardo 85!!WreszcieMama, monika_89, Mabelle, Maniuś, Moniqaaa, Spirit lubią tę wiadomość
-
Uszczesliwiona wrote:Słyszałam że trzeba mieć zaświadczenie od dentysty do porodu (co do sn nie jestem pewna, ale do cc słyszałam że trzeba). Boże powiecie mi że nie trzeba? <pełna nadziei>
a nie od dentysty.
Ale moim zdaniem lepiej iść i sprawidzć uzębienie bo dużo wpania tracisz w czasie ciąży, które maluszek zabiera. Jednym zęby sie sypią i odczuwają ból innym nie odczuwają nic. Wieć jak uważasz ja na twoim miejscu chociaz z dwa razy na przegląd bym poszła.
maniuś noo brzuszek to już masz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 12:29
Maniuś lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Marta931217 wrote:Kiedy ja będę miała taki fajny brzuch jak Manius
wy o rzeczach do porodu a ja nawet nie wiem gdzie rodzic ;( taki wielki dylemat
-
Dziewczyny zaraz nadrobie was tutaj
a mi mona lekarka poprawiła humor bo zwolniło się jedno miejsce u niej i jutro idę na prenatalne !
w końcu malucha zobaczę
WreszcieMama, Kleopatra, Mabelle, Madu1611, marie_marie22, Arwi, Moniqaaa, Hope_, Spirit lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Zyrcia biedaku
mój mąż w sobotę miał jelitowke, wymiotowal jak kot cała noc i pół niedzieli. Schudłam 5 kg!! Ale pod wieczór w niedzielę już było lepiej.
Klaudia trzymam kciukiKlaudia0727 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bulbla śmiech na sali z tym wenflonem, serio! ja leżałam 12 dni, co 3/4 miałam wymieniany na nowy, nie wyobrażam sibie żeby mąż musial mi donosić
Maniuś pięknie
zyrcia oby nie rotazdrówka i mam nadzieję, ze tabletki pomogą
WreszcieMama pewnoe za dużo chodzenia, leż i odpoczywaj
marta masz jeszcze czas sie zorientować który szpital
monita w karcie ciąży jest miejsce na wpis dentysty, okulisty i internisty
WreszcieMaama ja tam Cię czytamwidzisz szyjka zamknięta ie ma się czego bać, bęzie dobrze i urodzisz w maju!
gonia13 w excelu
ja wylaądowalam z młodą u pediatry prywatniepo antybiotyku miała tak zaczerwienioną pupcie ze pół dnia mi wyła więc odstawiamy i od jutra przrz tydzień codziennie zastrzyki. Eh. biedna ta moja mała
Maniuś lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
zyrcia wrote:Ja rzygam dalej, Leon juz tez...
Siedze i rycze bo nie wiem co juz robic
Ja bym pedzila do lekarza i ty i Malutki odwodnic sod można bardzo szybko malemu możesz po łyczku malutkim najlepiej łyżeczka elektrolity dostepne w aptece..
Ja juz z Krystianem przschodzilam to nie raz..uciekajcie na IP.. -
monika_89 wrote:bulbla śmiech na sali z tym wenflonem, serio! ja leżałam 12 dni, co 3/4 miałam wymieniany na nowy, nie wyobrażam sibie żeby mąż musial mi donosić
Maniuś pięknie
zyrcia oby nie rotazdrówka i mam nadzieję, ze tabletki pomogą
WreszcieMama pewnoe za dużo chodzenia, leż i odpoczywaj
marta masz jeszcze czas sie zorientować który szpital
monita w karcie ciąży jest miejsce na wpis dentysty, okulisty i internisty
WreszcieMaama ja tam Cię czytamwidzisz szyjka zamknięta ie ma się czego bać, bęzie dobrze i urodzisz w maju!
gonia13 w excelu
ja wylaądowalam z młodą u pediatry prywatniepo antybiotyku miała tak zaczerwienioną pupcie ze pół dnia mi wyła więc odstawiamy i od jutra przrz tydzień codziennie zastrzyki. Eh. biedna ta moja mała
i nikt oprocz ginka mi nic nie wypisywał
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
WreszcieMama tak niestety antybiotyk tak podziałał na jelitka
lek osłonowy tez dostaje ale jak widać nie pomogło. Czeka nas kuracja antybiotykiem domięśniowo. Na szczęście zastrzyki znosi dobrze. Tyle że codziennie rano teraz do ośrodka po zastrzyk.
Druga polowa kwietnia tez jest spoko, ale ja marzę o majuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2016, 22:06
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualnyWypil cala butle mleka i na razie spi. Jak sie powtorzy rzyganie to dzwonimy po lekarza. Po izbach na razie go ciagac nie bede chyba ze lekarz w domu kaze. Humor po rzyganiu tez mial super.
Ja wiedzialam ze to nie od ciazy bo az tak to jeszcze nie byloi tak sie juz czuje lepiej niz wczoraj...
-
gratulacje udanych wizyt
mnie dzisiaj cos prawy jajnik pobolewa
moj mlody walnal dzisiaj taka smierdzaca kupe ze przewijajac go zwymiotowalam na dywan ale bylo sprzatania
czekam teraz na meza pojechal po pizze bo mam dzisiaj imieniny i zachcialo mi sie pizzy zamiast rozyczkirybka33, toska_88 lubią tę wiadomość
-
Co do mojego brzucha, no to po pierwsze druga ciąża, więc i mięśnie nie te, po drugie to wg Om jutro zaczynam 17 tydzień... No i po trzecie najważniejsze, jak się jest tak spasionym jak ja, to brzuch też szybki widać
tak że ten
Co do wyprawki... U nas wszystko zapewnia szpital... Dla dziecka nie potrzebuje nic, dla siebie kosmetyki i tyle... Uważam że i w Polsce tak powinno być...
Jak fajnie być na bieżąco
Dobranoc Dziewczynyblubka lubi tę wiadomość