MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ewela nie to w takim wypadku jasne, mysalłam, ze od razu no spa ale skoro bierzesz juz tyle magnezu to lepiej sie zabepieczyć. PRzeszło już? po
kleopatra ja też juz powoli zaczynam kompetować prezenty bo sporo tego mamy. Póki co kupiłam dla corki pierwszą lalkę, dla chrzesnicy planuję lego i na tym kończą się moje pomysły
MyHappy o swietnie że prawdopodobnie znasz płeć, neiśmiało gratuluję synkaMyHappy lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Mój lekarz nie mówi płci na tym etapie
W poprzednich ciążach dowiedziałam się dopiero ok 20 tyg
Chociaż w każdej ciąży miałam innego lekarza ;p Nieśmiałe te moje dzieciole ;p
Co do prezentów to ja mam chrześniaczkę 2,5 roku i chrześniaka 9 miesięcy. I jeszcze jeden 15 miesięcy ale temu już wybrałam wstępnieNo i plus moje dzieci
-
Witajcie.
U nas ani moi rodzice ani teściowie się nie wtracaja. Nigdy nie pomagali nam przy Malej ani finansowo. Co do płci to tak sobie myślę, że skoro jeszcze lekarz nie wspomniał mi o chłopcu to może będzie córeczka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 15:05
Arwi lubi tę wiadomość
-
Właśnie wróciłam z badań (oddawałam krew na badanie hiv, hcv, kiłę, rzeżaczkę, przeciwciała, grupe krwi) i potem poszłam kupić sobie nowy biustonosz, bo jednak urosły mi piersi (to akurat się cieszę
). Kupiłam sobie stanik z wyprzedaży, bo szkoda mi wydawać dużo kasy, jak muszę kupić kilka staników o większym rozmiarze, które ponoszę kilka miesięcy a potem juz będą za duże..niestety.
Potem sobie poszłam do galerii handlowej i już kupiłam trochę rzeczy pod choinkęMy w najbliższej rodzinie mamy siódemkę dzieci do obdarowania, w tym czworkę naszych chrześniaków
także ten..trochę tego wyjdzie, ale ja uwielbiam szukać dla nich prezentów
-
Quash chcą żeby ich synkowie byli jak najdłużej pod spódniczką mamusi
nie potrafi się pogodzić z faktem, że zakłada swoją rodzinę. Musi to do niej dotrzeć. Prędzej czy później na pewno do niej to dojdzie ale w chwili obecnej to tak wygląda jak wygląda chce miec synków tylko dla siebie i ich rozpieszczać
Ja bym się śmiała bo płakać to z czego .... tylko jej zrobisz przyjemnośćnie ma co się przejmować babą. Zyj swoim życiem i nie patrz na teściów. Ciesz się CIĄŻĄ i ZARĘCZYNAMI moj droga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2016, 15:31
Arwi lubi tę wiadomość
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
MyHope też miałam wcześniej zostać mamą niestety życie chciało inaczej, widocznie tak musiało być i trzeba się cieszyć z tych małych szczęść które teraz nam rosną
jest szansa ze jajeczka jeszcze znikną albo drugie dziecko bedzie coreczką
Qasha co Ty piszesz?! no ja pierdolę, mogłaś sie rozlączyc. zaadoptują Twoje dziecko bo to był błąd? ja pierdolę, jak tak można! nie możecie się wprowadzić do babci? ona mialaby opiekę a Wy na spokojnie byście mieszkali, teście niech se w dupę wsadzą to meiszkanie. No i ja bym mu powiedziała, podstawą zwiążku jest szczerość. Pewnie będzie mu mega przykro ale wątpię żeby zarzucil Ci klamstwo z ostatnią akcją pieniężnąMyHappy lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Qasha, ale chora sytuacja ;/ masakra.
Ja bym na Twoim miesjcu powiedziała jednak Marcinowi o tym. Jesteście razem, dzielcie się i radościami, ale i problemami. Na święta nie ma co się kłócić, ale też nie ma co być uległym. Hmmm może ustalcie, że w te święta odwiedzicie rodziców Marcina np w drugi dzień świąt? Ale przyjdziecie razem, bo Wy tworzycie już odrębną rodzinę.
Ogólnie bardzo, bardzo Ci współczuję, ale co poradzić na takich ludzi;/ Jedynie możesz się zachować z klasą i honorem, bo najwyraźniej tej Pani klasy brakuje. Trzymaj się qasha i nie poddawaj :*MyHappy lubi tę wiadomość
-
bezimienna wrote:Jeżeli chodzi o kurtkę to ja kupie taka trapezowa, która będę mogła nosić normalnie, bez ciążowego brzuszka. Teraz jednak czekam, bo jeszcze mam w czym chodzić, a później może trafię na jakieś przeceny.
16 tydzień zaczynam
Mam podobny planw zeszłym roku kupiłam sobie wełniany płaszcz i miałam tak dobrany rozmiar, żebym mogła nosić go na koszulę + marynarkę (wymogi stroju w pracy) i żebym mogła się swobodnie ruszać. Teraz powinien mi też do grudnia starczyć, a później zobaczymy.
-
Kurwa. Ta Twoja tesciowa to jakas nieteges jest. I nie mowcie, ze za takie cos nie powinno sie zerwacchociaz na chwile kpntaktu z takimi ludzmi. To, co robia i mowia jest obrzydliwe i godzi w jego dziecko, czyli, powiedzmy sobie szczerze, osobe wazniejsza nawet od rodzicow. Powiedz o tym dla Marcina. Moim zdaniem o jego dojrzalosci bedzie swiadczyc jak wreszcie cos z tym zrobi. Ja bym si bala tej baby, jeszcze cos Ci zrobi, zeby mlodosc syna ratowac..nie no, ja bym w zyciu nie darowala za takie teksty. Wariatka
-
To faktycznie nie jedź. Myslałam, że mieszkacie trochę bliżej od przyszłych teściów. Ale to dobrze, że taka duża odległość
Mniej się będziecie widziec ^^ Ale niech i Marcin z Tobą zostanie, bo jednak Wy już jesteście odrębną rodziną i trzymajcie się razem. Przykre by było, gdyby pojechał sam do swoich rodziców.
Arwi lubi tę wiadomość