MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kiedyś widziałam, na innym forum, że lista z terminami porodów była tworzona w excelu i była podłączona pod konto osoby, która ją prowadziła. Nie wiem czy tu jest taka opcja, ale to było bardzo fajne rozwiązanie,bo było tam o wiele więcej informacji niż tylko termin porodu (np.ilość już posiadanych dzieci czy np. płeć dziecka-jak już była znana), taką listę na bieżąco można było uzupełniać i łatwo było do niej trafić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 00:44
Aniołek * 16.02.2016 -
Já już e sumie sama nie wiem jak mam sobie ustawić ten kalendarzyk. Czy od terminu om czy od owulacji . Jednak różnica spora bo aż 5 dni. Z miseczki termin na 8 maja a z owu na 13 . To jednak duża różnica. No chyba poczekam do wizyty . Może lekarz mi wyznaczy datę porodu i będzie wszystko jasne .
-
Hejka dziewczyny,ja wlasnie powoli wstaje i zbiore sie do gina. Dzisiaj mnie tak piersi bola ze to jest jakas porazka, mdlosci mam od wczoraj ale nie wymiotuje i to jest gorsze od tych piersi
brzuch na dole raz pobolewa raz nie... ech tylko zeby wszystko bylo dobrze, trzymajcie kciukasy ;* milego dnia
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Młoda19 wrote:Hejka dziewczyny,ja wlasnie powoli wstaje i zbiore sie do gina. Dzisiaj mnie tak piersi bola ze to jest jakas porazka, mdlosci mam od wczoraj ale nie wymiotuje i to jest gorsze od tych piersi
brzuch na dole raz pobolewa raz nie... ech tylko zeby wszystko bylo dobrze, trzymajcie kciukasy ;* milego dnia
Młoda oczywiście ze będzie dobrze. Innej opcji nie ma.Trzymam kciuki.Powodzenia -
nick nieaktualny
-
Kleopatra ja tez wczoraj rano nie mialam objawow ale tak pod wieczor juz mnie brzuch troche pociągnął ,dzis tez nie mam na razie nic ,piersi mam wrazliwe cały czas ale nie bola
Kleopatra lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Hej Majówki:)
U mnie zaczęła się mega senność i lekkie mdłości i piersi też bolą szczególnie przy schodzeniu ze schodów
Trzymam kciuki Młoda, ja wizyta w środę i dopiero o 17.
Zastanawiam się, czy brać narzeczonego na wizytę? On bardzo chce, ja też, ale nie wiem, czy mogę z nim wejść do ginekologa? -
Marta 267 wrote:Czy któraś z was miewa takie bóle jajników jak przy okresie? Ja tak mam czasami w nocy i się wytsraszylam
Od wczoraj się czuję okropnie, nawet nie mam jak tematu nadrobić, bo za długo nie usiedzę przy laptopie. Mdłości okropne. A dziś rano jak się obudziłam to nie miałam siły z łóżka wstać, dalej nie mam siły nic zrobić, tak się słabo czuję, nawet jak leżę to mi się w głowie kręciMasakra, nie wiem jak chociaż trochę sobie pomóc, jak te mdłości powstrzymać, na imbir już patrzeć nie mogę.
-
Rybka witaj
Zastrzeżona w excelu mogę zrobić listę ale dopiero po czw wizycie, żaden problem
Młoda kciuki
Ag chcesz to weź ale nie wiem co tam chłop zobaczy
Marta to normalne
Bbee są krople imbifem i tabletki mamma mamarin na mdloscirybka33 lubi tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.