MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
messy99 wrote:Szkoda tylko ze jak prywatnie dostaje skierowanie na badania z krwi otd to musze za nie jeszcze placic. Przeciez nie po to zabieraja mi co miesiac kupe kasy na zdrowotne zebym miala jeszcze dopłacać.
Taka forma ochrony interesów co by mieć za co utrzymywać swoich lekarzy. Za każdym pacjentem idą pieniądze więc jeśli uciekają do prywatnych wszyscy - to placówki nie mają pieniędzy. Więc aby zniechęcić ludzi do tych praktyk to mówi się że albo będziecie do nas przychodzić albo będziecie płacić. Tak mi się wydaje.
Messy trzymaj się dzielnie. Masz nerwy ze stali i poukładane w głowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 17:16
messy99 lubi tę wiadomość
-
Marta 267 wrote:Hej dziewczyny, a u mnie przyplątała się grzybica w jamie ustnej, bardziej w części gardłowej? znacie może jakieś sposoby na to?
-
Qasha wrote:DZIEWCZYNY! DZIEWCZYNY! Wielkie wieści! Powtórzyłam ostatni raz beta hcg.
9.09 7669
11.09 13271!!
Przyrost 71%! Nie wiem, czemu wtedy przystopowała, ale najważniejsze, że rośnie, prawda?
Strasznie się cieszę
Nooo rośnie rośnie gratki:)Arwi lubi tę wiadomość
-
Qasha wrote:DZIEWCZYNY! DZIEWCZYNY! Wielkie wieści! Powtórzyłam ostatni raz beta hcg.
9.09 7669
11.09 13271!!
Przyrost 71%! Nie wiem, czemu wtedy przystopowała, ale najważniejsze, że rośnie, prawda?
Strasznie się cieszęArwi lubi tę wiadomość
-
Espera wrote:Demsik, pewnie, witamy. Też czekasz na majowe dzieciątko?
Z lekarzami to juz tak jest.zawsze sie trafi jakis konowal od ktorego trzeba czym predzej uciekac.dobrze zrobilas ze sie wypisalas, zrobilabym to samo.
Dziekuje za miłe przyjęcie
Arwi lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
9.09 7669
11.09 13271!!
Strasznie się cieszęArwi lubi tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
9.09 7669
11.09 13271!!
Strasznie się cieszę[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Qasha wrote:A wiem, wiem, sama ci wysłałam wiruski To jak, obie rodzimy w maju?
Arwi lubi tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
Marta267 ja polecam dentosept do płukania jamy ustnej. Ziołowe obrzydlistwo ale to tylko płukanka więc chyba bezpiecznie dla maluszka... a świetnie się sprawdza w aftach i różnych takich problemach
Dziewczyny u mnie po perypetiach z ostatnim usg zrobiłam betę i wyszło 13959 czyli przyrost o 150% w dwa dni więc jestem zadowolona. W czwartek kolejne usg, trzymajcie kciuki żeby już było widać malucha Przestawiłam jednak belly na wyznaczanie z dnia owulki (bo mam dłuższe cykle) i to mnie "cofa" o dwa dni względem rozwoju dzieciątka i wyznacza tp na 9.05 i wydaje mi się, że to będzie jednak bardziej prawdziwe liczenie niż to z OM.
U mnie dzisiaj średnio nasilone mdłości ale dalej bez wymiotów. Chyba najgorzej czuję się w środku dnia i najbardziej mnie wtedy mdli. Trochę zawrotów głowy, trochę pobolewające piersi i tyle
Jak tam u Was?Arwi lubi tę wiadomość
cykle 32d, atopik, lekka niedoczynność tarczycy
-
nick nieaktualnyQasha wrote:DZIEWCZYNY! DZIEWCZYNY! Wielkie wieści! Powtórzyłam ostatni raz beta hcg.
9.09 7669
11.09 13271!!
Strasznie się cieszę
Pieknie Gratulacje i trzymam kciuki -
Mnie bardzo bola piersi ale to moze przez duphaston.mdlosci minimalne wymiotow zero nie mam ochoty na slodkie jedynie jak na ta chwile;)
Spokojnego niedzielnego wieczoru;)Demsik
hormony ok
-
Witam dziewczęta,7-go robiłam test i wyszedł pozytywny,to był 14 dpo.Ovu wyznaczyło mi termin na 17.05 ale mi wyszło że bardziej 20.05.Okres miałam 13 sierpnia a liczy od 10-go i nie wiem czemu, a owulka 24 sierpnia była.Chyba dopiero w czwartek 15-go pójdę na betę bo co ma być to będzie jak mówi mąż i nie ma co się nakręcać.To moja pierwsza ciąża Gratuluję pozostałym majówkom.
Camilia lubi tę wiadomość