MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
WreszcieMama wrote:Aaaaaaa dziewczyny... Moj slubny wlasnie zamowil pizze... Nosz kurde to kto jest w ciazy? Ja czy on? xD
ciesz się, że przy okazji ty skorzystasz
WreszcieMama, Moniqaaa lubią tę wiadomość
-
WreszcieMama wrote:No nalezy nalezy, zreszta on jest taki ze zawsze o wszystkich wokol pomysli dopiero potem o sobie, wiec ja sie ciesze jak ma takie przeblyski szalenstwa i robi cos na co ma ochote
Ale zamowic pizze o tej godzinie to jeszcze mu sie nie zdarzyloOczywiscie ja chetnie mu pomoge w jedzeniu
bezimienna, WreszcieMama lubią tę wiadomość
-
Qasha wrote:Myśmy dzisiaj obczajali wózki na olx, jeden nawet był klatkę obok i poszliśmy sobie obczaić i kurczę... cudo. Wygląda jak nówka. Aż trudno uwierzyć, że jakiś berbeć w nim śmigał
Czytam sobie opinie o tym cudzie w internecie i raczej dobre zbiera. Oj, chyba Kubuś będzie miał w poniedziałek wózek3 w 1, a koszt tej bryki to 400zł, więc na moje oko warto
Ale jeszcze sobie dokładnie go obczaję
Są jeszcze w podobnych cenach też dwa inne, na zdjęciach wyglądają spoko, ale musiałabym je zobaczyć na żywo
Mutsy 4 rider, X Lander XA, Roan Marita.
Ten blisko nas to Roan Marita -
Espera wrote:Wyższe tetno maja dziewczyny
Podobno...
Aaa to ja cos pomylilam:-) no wiec wszystkie znaki na niebie i wrozba Toski wskazuja dziewczynke:-) no coz reklamowka rozowych sukieneczek musi sie na cos przydac;-)Kofeina, bezimienna lubią tę wiadomość
-
Qasha wrote:U mnie zwykła oliwka dla dzieci się nie spisywała, bo strasznie wysuszała mi skórę. Tak, że aż zaczęła się łuszczyć
Dlatego teraz stawiam na nawilżenie, czyli Palmers no i Bio Oil, bo on i nawilża i natłuszcza i skóra się taka bardziej elastyczna po nim robi
Tylko ta większa buteleczka 80zł kosztuje
W gemini 200 ml bio oil kosztuje ok 55 zł a koleżanka na allegro zamawiala chyba po 48 więc warto poszukać taniej -
W poprzedniej ciąży w czwartek pozwoliłam sobie kupić książeczkę i zegar maluszkowi a w niedzielę poroniłam. Więc teraz robię odwrotnie, choć przecież wiem, że to nie ma żadnego znaczenia, a przesądna też nie jestem - a może jestem?
Ale po prenatalnych, które mam w poniedziałek - pójdę i coś kupię, marzy mi się taki gryzak-żyrafa albo korale do gryzienia, bo są piękne, choć wiem, że maluch nie będzie tego potrzebował od razu.
WreszcieMama na pewno wytrzyma do 3 trymestru, głowa do góry!WreszcieMama lubi tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a05aeea22b7a.jpg
Moje wieczorny szałKleopatra, bezimienna, Mabelle, sylwucha89, WreszcieMama, julita, Arwi, Madu1611, blubka, Uska, Demsik, Maniuś, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Hej wystarczy dwa dni nie wejść na forum i cały wieczór czytania
Jeszcze nie kupuję rzeczy dla maluszka ale tylko dlatego, że nie znam płcizresztą takie rzeczy jak łóżeczko, leżaczek bujaczek, wózek, pościele to mam, ubrania jak będzie chłopak to większość też mam po synku wystarczy dokupić kilka nowych ale jak będzie cora to zacznie się zakupowy szał
Rozstępy głównie mi wyszły po ciąży jak wreszcie opuchlizna ze mnie zeszła. Popękałam cała uda, piersi nawet łydki i przedramiona ale całe szczęście rozstępy są małe blade i ledwie widoczne. Na brzuchu miałam jeden ciut większy przy pępku i kilka drobnych ale bardzo niewiele wszystkie wyszły na ok tydzień przed terminem. Używałam rano elancylu a po kąpieli bio oil w tej ciąży też będę z nich korzystać ale i tak moim zdaniem genetyka odgrywa tu główna rolę. Tendencje miałam dużą i cieszę się, że wygląda to tak a nie inaczej bo myślałam że będzie gorzej.
Hope wierzę, że będzie wszystko dobrze i potrzebny będzie maksymalnie jeden nieskomplikowany zabieg będę się za was modlić.
Udało mi się wreszcie w czwartek zapisać na prenatalne po czterech dniach dzwonienia do gina i wcisnał mnie już na poniedziałek o 18ciekawa jestem co słychać u malucha i modlę się aby było wszystko ok. A może i poznam wreszcie płeć lokatora
Hope_, monika_89 lubią tę wiadomość
-
Wreszcie mama no ja właśnie z tych co nie umie za bardzo funkcjonować bez meza i teraz Szczególnie mi ciężko ze ominie go 6 tygodni ciazy i minimum 1 usg.
Uszczesliwiona fajne pazury:)
Ja jutro robie o ile siostra mojej koleżanki nie zacznie rodzic hehe
Musze sie zaopatrzyc w zestaw ksiazek do czytania do snu bedzie sue latwiej zasypialo bez meza.
U mnie teoria z tetnem sie tez sprawdzilaa wiekszosc ludzi mówiło ze chłopczyk. Zobaczymy jeszcze moze sie zmienić. Na razie mówimy do brzuszka Laura:)
-
No właśnie cale szczęście bo bym ocipiala gdyby nie tele. Maz ma abonament i moze dzwonić do mnie z tamtad i ja do niego ale szkoda ze nie ma smsow bo lubimy sobie popisac a wiadomo ze nie bedzie za bardzo bo abonament byłby kosmiczny potem:-/