MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Qasha wrote:Ajjj, dziewczyny, wygrałam quiz o Harrym Potterze
Nagroda to 7 tomów w nowych okładkach i Przeklęte Dziecko! Jako naczelny fan Pottera jestem zachwycona!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1378358918855457&id=1221549657869718Uwielbiam HP!!!
Gratulacje
Arwi lubi tę wiadomość
-
Ja pamietam, ze w szpitalu po porodzie marzylam o chese burger z mc. Bylam w sali z trzema innymi mamami i wszystkie bysmy duzo za te chese burgary daly
Normalnie tez staram sie jesc zdrowo.
Zgage mam codziennie.
Korea nie zeby zostawic sobie niespodzianke z plcia do samego porodu, ale nie wiem czy wytrzymam.
Drug pomysl jest spytac jaka plec i dac prezent na urodziny meza skarpetusie rozowe albo niebieskie.
Probojemy z miesem wymyslac imiona dla dziecka, ale co ja cos podrzuce to zaraz ma jakies skojarzenia z tym imieniem, a te co mu sie podobaja to mi nie. nasze imiona musza byc takie zeby w Polsce i w Niemczech funkcjonowaly, zeby nie bylo ze przyjade do Polski i sie dzieci beda smialy, bedzie problem jestem tego pewna.
wersja z OM
-
Hej hej:) Zaraz będę Was nadrabiać w czytaniu. Spałam dziś do 11:O Potem znowu wymiotowałam, ale jakoś poczułam sięlepiej i wzięłam się za robienie urodzinowego torta dla mojego męża
https://naforum.zapodaj.net/06d5acd6f0cb.jpg.htmlArwi, MEGI81 lubią tę wiadomość
-
Klaudia N. wrote:Ja po dentyscie. Kolejne dwa zeby zrobione i znowu o 440 zl lżejsza...
Ja w tym tyg już 1000zł na zęby wydałam. Masakra jakaś. A 4 miechy przed ciążą byłam na przeglądzie i nie miałam żadnej dziurki!! A tu 4 już za mną (dwie były w 6 pod plombami, chciałam tylko plombę wymienić a tam dziursko!), a jeszcze dwa przede mną. Już 5.12 następna przyjemność z dentystąDobrze, że w tym miesiącu dostałam wyższą wypłatę, bo inaczej byłoby kiepsko, a jakoś średnio mi się widzi podbijać do mamy z tekstem "pożycz pieniądze na dentystę"
-
Hop to polecam Tobie tego burgera on jest można powiedzieć na przeciwko swessmedu w tych budach. MOŻNA zamówić telefonicznie i np odebrać pamiętając numer zamówienia lub zamówić z dowozem ale to już 5 zl kosztuje. w poniedziałki zawsze mają promocje 15zl za każdy
NA grupie na fb co chwile jakaś pyta w jakim lidlu jest to i tamto xD masakra wszyscy się rzucilia ja za to siedzę w domu bo mały ma antybiotyk.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2017, 13:06
Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Matko, jak dobrze, ze ja dentystę mam za sobą i nie miałam żadnego leczenia typowego tylko miałam szparkę w starej plombie wiec mi ja wymienił i wyczyścił w środku. Jak byłam w podst i gim to mi strasznie zeby sie psuły wiec w prawie każdym mam plombę, a ze robiłam je u b. dobrej dentystki, to teraz idę raz na kilka lat i praktycznie nic sie nie dzieje
Breezee, zazdro! Jak ja bardzo bym chciała, zeby 30stego tez nam gin zniósł zakaz seksu! wykończymy sie w końcu! Kiedyś seks co 3 dni to była taka masakra, ze do siebie pretensje aż mieliśmy, ze tak rzadko, a teraz od 2tyg posucha i aż boje sie dać mu podniecić i on sie biedny frustruje, ze dotknąć sie nie daje
Ja nie lubię MC (ewentualnie Shake'a truskawkowego, którego jem raz na kilka lat:p). Jak już fast food, to tylko burger z Burger Kinga:)Ale ja jestem z tych co wola rzadziej, ale do dobrej knajpy, a w Łodzi mamy ich dużo
Jak pomyśle o makaronie truflowym z kurczakiem z Mitmi...jessssu... Musze sama nauczyć sie robić, palce lizać!!!
Wczoraj miałam koleżanki i najadłam sie cheetosow ketchupowych. Nie wiem czy to przez nie, ale tak mi sie pózniej w brzuchu kotłowało, ze masakraw nocy to ponoć gadałam i rzucałam sie tak, ze aż mnie M obudził przerażony i przytulał pytając czy wszystko ok, bo aż sie przestraszył
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!Do zobaczenia w maju!
-
Hope_ wrote:a ja Wam powiem, że nigdy nie jadłam burgera takiego prawdziwego, jedynie big macka
za mną chodzi pizza hut przeokrutnie, ale na razie odpuściłam, bo źle się ostatnio non stop czułam, dzisiaj zjadłam domową na drozdżowym cieście - a jako, że robiła ją moja mama to smakowała podwójnie
chciałam kupić dziś synowi drewnianą kolejkę z lidla i kurka zwiedziłam 3 i nigdzie nie maDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
temat dentysty wypłynął, chyba też będę musiała się wybrać
a ja mam wielką ochotę na pizzę hut i chyba namówię m. mieliśmy ciężki tydzień, dużo stresu ( w poniedziałek usg genetyczne-na szczęście wszystko ok, jeszcze tylko czekamy na wynik Pappa)więc należy nam sięa zgagi i tak dostanę od razu wieczorem jak się położę do łóżka niezależnie co zjem..
-
Witam Was po długiej nie obecności.. tzn podczytywałam Was w miare możliwości ale nadal nie jestem na bierząco bo sie nie da nadrobic tyle stron drukujecie..
Witam nowe majóweczki, gratuluję wizyt udanych i trzymam za wszystkie Was kciuki i za Wasze dzidziolki.
U mnie 13 tydzień mdłości mineły ale dopadły częste migreny z wymiotami więc kg lecą w dół co mnie martwi a wizyta dopiero 02.12. a za tydzień ..no własnie PRENATALNE po których juz większośc jest (HOPE wierze że wszystko się ułoży ja trzymam kciuki za Ciebie i Waszą dzidziulke)!!!!
Wy się umawiacie na połówkowe a ja przed soba dopiero prenatalne mam.. obłed wydaje mi się że u mnie się czas zatrzymał a u Was zasuwa jak głupi.
Jeśli chodzi o zachcianki to nie mam żadnych bo i apetytu nie mam jem bo muszę...oczywiście mój przyjaciel juz na zawsze chyba tzn do rozwiązania to kwaśny posmak w ustach.
Pisałyście o wyprawkach.. ja nie mam jeszcze no może oprócz termometru do wanienki który podarowała mi dla dzidziusia mojego mężusia chrześniaczka Zuzanka (4 latka)
Oglądam wózki pościel łóżeczka bo to najwiekszy wydatek resztę dostane od bratówki która urodziła w lutym małą laleczke (obecna na moim zdjęciu profilowym).. no a reszta po troszku pewnie od stycznia.
Mam takie pytanko czy to prawda że kobiety w ciąży z wysokim cisnieniem nie mogą sobie pozwolic n wyjazd w góry??
Rudzik, bezimienna lubią tę wiadomość