MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Qasha wrote:Ajjj, ja też chcę już wizytę! A jeszcze tyle czasu do 6.12, a potem do 21.12
Arwi lubi tę wiadomość
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
To widzę że nie tylko ja mam problem z tymi grzesznymi fast food'ami :p Ja bym mogła jeść codziennie pizzę :p ale staram się ograniczać jak najwięcej... a o chipsach przy mężu to mogę tylko pomarzyć
zabrania mi całkowicie... ale dobrze że jest, bo inaczej bym żyła tylko na niezdrowych rzeczach
MEGI81 lubi tę wiadomość
2017 -syn
2019 - córka -
Aneta! Witamy w Majoweczkach
Breezee czadowy Maluszek! I jaki juz duzy, bardzo sie ciesze
Nawet nie zauwazylam, a tu Belly dwa dni temu przekazal mi wiesci, ze zaczelam II trymestrWg usg, ciaza mlodsza o tydzien. Tak czy inaczej, jest dobrze!
toska_88, Breezee, MEGI81, ag194 lubią tę wiadomość
-
A ja się witam w 16 tc
Chociaż niby wg USG jest tak jak na suwaczku, ale na razie trzymam się OM.
Też mnie ciągnie do fastfoodów teraz bardziejCo zrobić? Starać się robić w domu chyba choć trochę zdrowsze chyba... Ja pizzę robię w domu, frytki niestety ostatnio z mrożonki karbowane mi wchodzą najchętniej, ale robię pieczone. Chipsy jem rzadziej i wcale mi aż tak nie smakują, ostatnio coś mi za słone albo za mocno doprawione. Ale mnie korci na kebaba, dobrze, że mi kasy szkoda
Co do zgagi to mi już troszkę lepiej, ten drugi trymestr jednak jest zbawienny.
Zainteresowały mnie z wczorajszej dyskusji te wózki MutsyMacie jeszcze jakieś opinie na ich temat?
MEGI81, ag194, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Klaudia0727 wrote:Czy tylko ja nie lubię Mc ? Jedynie lody lubię :p
Klaudia0727 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyBreezee no to będzie tweaz orgia "
mąż napewno będzie szczęśliwy. Gratuluję udanej wizyty już duże dzieciątko.
Ja też mam problem z bólami głowy. Moje ciśnienie nawet po kawie to 100/60.zauważyłam że bóle się nasilają gdy za mało pije nawet usta boleśnie pękają. U mnie najgorszy jest ten brak e energii no nic mi się nie chce .
Cieszę się chociaż że odpieluchowanie poszło tak sprytnie że moje dziecko j7z wcale pampersa nie nosi nawet śpi już bez :-)czyli w miesiąc pozbylismy się pieluchy całkowicie warto było czekać.
Sylwia jak ty wytezymalas tyle bez usg? Ja oczywiście bym nie naciskala teraz jak p9jde gdyby to szkodzilo ale raz na miesiąc raczej źle nie wpływa a ja tak bardzo chciałabym p9znac plec... liczę się z tym że jakby miała być dziewczynka to się może zmienić jeszcze ale jak by padł sisior to już by raczej nie odpadl choć ciągle chodzi za mną nadzieja ze skoro nie widział sisiorka na prenatalnych gdzie dziecko ładnie rozkładalo nogi to może... ah fajnie by było:-)Breezee, MEGI81, Maniuś lubią tę wiadomość
-
toska_88 wrote:Breezee no to będzie tweaz orgia "
mąż napewno będzie szczęśliwy. Gratuluję udanej wizyty już duże dzieciątko.
Az beda iskry szły
WreszcieMama, Moniqaaa, toska_88, Arwi, Kleopatra, Maniuś lubią tę wiadomość
Właśnie mi kolega z pracy oddał wózek po swoim maluchu - Mutsy jakiś tam - więc jestem zachwycona
Po wczorajszym szukaniu tylko nabawiłam się bólu głowy i wcale nie byłam mądrzejsza, a tak mam problem... z głowySzkoda tylko, że jest fioletowy, ale darowanemu koniowi i tak dalej...
Mówił, że Mutsy jego sprawdził się super, też odkupił od kogoś i wózek jest nie do zdarcia, kilometry nim natłukli.
Jak dowiem się, jaki to model, do dam znać.bbee, MEGI81, Espera lubią tę wiadomość
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Nawet nie wiecie jak mi kawa z ekspresu podchodzi od 3dni. Znaczy, ze coś się dzieje, bo myślałam, ze do maja to zardzewieje, bo domu to tylko ja pije. Zapraszam na kawkę i ciasto shrek. Ja jem, ale bita śmietanę zostawiam M.
Dla mojego M chciałabym, żebyś Ty i USG się myliło i żeby był chłop, bo on tak bardzo chce. Ja od zawsze chciałam dziewczynkę ale nie mam jakiegoś parcia. Mam nadzieje ze zobaczysz na wizycie pleć i ze będzie to babeczka
toska_88 lubi tę wiadomość
Ja się zbieram na wizytę na 13.00. Małe baraszkuje, oby ładnie zaprezentowało u doktorka co tam ma miedzy nóżkami. Synal wczoraj i przedwczoraj rozmawial z brzuszkiem i prosil żeby się ładnie ustawiło do "kamery" żebyśmy wiedzieli czy będzie brat czy siostra:-)
Breezee, bbee, WreszcieMama, toska_88, Arwi, Agus26m, mon!ta^, Edyta84, ag194, sylwucha89, MEGI81, Uszczesliwiona, bezimienna, Kleopatra, Maniuś lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 12:03
Breezee, Moniqaaa, Hope_, Klaudia N., Edyta84, bbee, Karissa, monika_89, ag194, sylwucha89, MEGI81, Espera, Uszczesliwiona, bezimienna, Kleopatra, sylwia1985, toska_88, Mabelle lubią tę wiadomość