MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karissa wrote:Ag194 i mon!ta^, to prawda, jestesmy chronione, ale tylko jeśli pracodawca jwst świadom tego, ze jesteś w ciąży. Ja bym na pewno powiedziała, bo kurczę to wyjątkowo słabe praktyki jak dla ciężarnejCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
Kleopatra wrote:Mój tata dzisiaj rano umarł. W środę pogrzeb. Zostanę u mamy do tego czasu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2016, 18:34
-
Witajcie dziewczynki ja tez miałam weekend intensywny dzis odwiedzili mnie moi kochani rodzice (moj ojciec ma 69 lat i prowadził auto 120 km by do nas dojechać) moj ojciec to mój caly świat zawsze bylam jego córunia..a wczoraj moj synek skończył 14 lat wiec kawaler juz niego hej jak ten czas leci..
A co do plci ja tez jeszcze nie wiem co nosze pod sercem..wrozba Tosi mówi ze dziewczę..i każdy kto mnie widzi ostatnio to mówi ze będę miała córkę bo się brzydka zrobiłam..nawet fryzjerka stwierdziła ze przed ciaza miałam bardziej "usłuchane" włosy ni cholery nie chca sie układać są tak tępe i uparte ze masakra....ach zobaczymy moze w czwartek na prenatalnych sie dowiem co tam dzidzia miedzy nogami ma..dziadkowie jedni i drudzy marza o wnusi a moja prababcia o prawnusi.. -
Powiem opiekunowi praktyk na samym wstępie. Dochodzi kwestia psychiki-hospicjum. O tyle dobrze, że wycofali praktyki w hospicjum dziecięcym.
Jestem osobą cholernie wrażliwą, wiem, że w mojej przyszłej pracy to nie będzie też za dobre, a teraz to już kumulacja w ciąży. Ale dam radę, wiedziałam na co się piszę.
Postaram się dać tym ludziom jutro jak najwięcej uśmiechu i rozmowy
-
Kleopatra, czytałam o dr Estemberg, ale ja akurat chodzę do Tomaszowa do Orłowskiego
Jestem z niego zadowolona, ale problem polega na tym, ze on pracuje tylko 2 razy w tygodniu w Medeorze. No i Medeor jest super, ale w przypadku problemów nie maja wystarczającego sprzętu. Matka Polka w moim mniemaniu odpada, a w Madurowiczu ponoć od lat zdarzają sie przypadku zakażenia noworodków jakaś choroba przez która pózniej i tak przewożą maluchy do Matki Polki
Takie duże miasto, a taki tak naprawdę mały wybór...
13.06.2015 - Nasz Wielki Dzień
26.08.2016 - Mamy to!Do zobaczenia w maju!
-
Karissa wrote:Kleopatra, czytałam o dr Estemberg, ale ja akurat chodzę do Tomaszowa do Orłowskiego
Jestem z niego zadowolona, ale problem polega na tym, ze on pracuje tylko 2 razy w tygodniu w Medeorze. No i Medeor jest super, ale w przypadku problemów nie maja wystarczającego sprzętu. Matka Polka w moim mniemaniu odpada, a w Madurowiczu ponoć od lat zdarzają sie przypadku zakażenia noworodków jakaś choroba przez która pózniej i tak przewożą maluchy do Matki Polki
Takie duże miasto, a taki tak naprawdę mały wybór...
SAlve jest fajna opcja dopóki nie ma komplikacji bo potem też do szpitala zabierają ... mały wybór a teraz jak jestem w Jeleniej mam jeszcze mniejszy
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Jestem prawie cały czas głodna, ale nic mi nie smakuje i na nic nie mam ochoty
Dzisiaj nawet czytanie jadłospisu w knajpie wywołało u mnie mdłości i zamówiłam tylko Pepsi, bo nic innego kwaśnego nie mieli.
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Dobry wieczór:)
Cały weekend byliśmy u teściów (jakieś 120km od Krakowa). Pospotyklismy się ze znajomymi. Fajnie było, ale dziś po przyjeździe tak mnie dopadł sen, że ucięłam sobie 2godz drzemę w dzień
Zmotywowałyście mnie do poszukiwań wózka, ale póki co jeszcze nie znam się, więc nie będę podawała modeli.
Jeśli chodzi o porządki i obowiązki domowe, to ja lubię gotować. Na początku ciąży trochę zaprzestałam tego, ponieważ byłam mocno wrażliwa na zapachy. Ostatnio więcej sprzątam i faktycznie mieszkanie wygląda lepiejBo mam na to więcej czasu i ostatnio też więcej siły. Natomiast podłogi zwykle myje mój mąż i również odkurza.
Kleopatra, łączę wyrazy współczucia -
Kleopatra naprawdę Ci współczuję, wiem jaki to ból stracic rodzica:(
Zarezerwowalam bilet dzisiaj do Anglii bo wyskoczyło mi ze jest jedno miejsce wolne z tych tanszych biletow chuj ze po rezerwacji okazalo sie ze niby trzy. Skurwiele jebane. Mam nadzieję ze dr pozwoli bo jak nie to chyba tescia wysle bo szkoda zeby 500 zl sie zmarnowało.