MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika wspolczuje takich uczuć
dlatego własnie chcę trochę dłuzsza przerwe miedzy pierwszym a drugim, chociaz moj maz twierdzil ze chcemy tak 1,5 r roznicy, nie wiem, nie ze mna to ustalał ;p -
Klaudia
Moj tez ma ustalenia ale nie wiem z kim b ja sobie nie przypominam, zadnych ustalen :Monika rozumiem Cie doskonale... Ale ak jak pisze Klaudia0727 wynagrodzisz jej to
-
Nooo, co wiecej moj maz mowi ze planujemy 3ke dzieci, chociaz ja bylam pewna ze dwojke, najlepsze jest to ze wrozba z obraczki pokazuje trojke, cos mnie sie zdaje ze nawet jak sie nie zgodze na trojke, to trafia mi sie blizniaki w drugiej ciazy i wyjdzie na jego:D
Arwi lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 19:14
julita, MEGI81, Breezee, Espera, Uska, Kleopatra, sylwucha89, Hope_, mon!ta^, sylwia1985, kamyla112, Karissa, bezimienna, daisy123, Maniuś, Demsik, Edyta84, Kamilutek, Arwi, toska_88, Moniqaaa, Mabelle, ag194, Elmo13, GoNia1979 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co dziewczyny ja juz tak się nastawilam że będzie syn i wgl... i mowie do brzusia synus że jak się okaże dziewczynka to chyba będę trochę w szoku i nie wiem czy trochę rozczarowania nie będzie haha
a kiedyś zawsze wolałam mieć córcie a stwierdziłam że posiadanie strasznego brata musi być bardzoooo fajne
i w końcu wybraliśmy imiona tak na 100% dla malucha : Leon a jak dziewczynka to Aurelia
WreszcieMama, bbee, sylwia1985, bezimienna, toska_88, marie_marie22 lubią tę wiadomość
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
Klaudia, my też myślimy o imieniu Aurelia dla dziewczynki
Ale musi nasza córka starsza zaakceptować
Dla chłopca Staś. Ciekawe czy się dowiemy w końcu jaka płeć... W 14 tyg jeszcze lekarz twierdził, że za słabo widać by coś mówić. A teraz będzie 19sty tydz na następnej wizycie.
WerszcieMama, śliczny brzuszek
Monika89, głowa do góry, najważniejsze by Paulinka miała dużo Twojej miłości, wszystko jej zrekompensujesz.
Pojechaliśmy dzisiaj z mężem do hurtowni zabawek i kupiliśmy prawie wszystkim dzieciakom już prezenty pod choinkęPozostała nam nasza Hania, ale jej zamawiamy z emipku, już wybraliśmy, tylko trzeba zamówić. Jeszcze moja 12letnia chrześniaczka, jej ciężko coś wybrać w sklepie z zabawkami
pewnie jakiś kosmetyk lub książkę prędzej, muszę pomyśleć. Najważniejsze, że z głowy przed grudniem
WreszcieMama, toska_88 lubią tę wiadomość
-
Ja tak mialan z Emilia ale zbrzydlo mi heh
A teraz mam wątpliwości co do Laury bo brzmi pieknie strasznie mi sie podba alr jest problem ze zdrobnieniami -
My z mężem imię dla pierwszej córeczki wybraliśmy jak byliśmy razem niecały rok, ja miałam niecałe 17 lat, a on 18
i tak nam się utrzymało do tamtej pory. Teraz mieliśmy większy problem z wyborem, dla chłopca chcę dać imię po moim dziadku, a dla dziewczynki to muszę z córką ustalać, bo ona co chwilę z nowymi pomysłami przychodzi, ostatnio wymyśliła "Anakonda"
Kleopatra, Karissa, toska_88, Mabelle, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Piękne te brzuszki Waszeu mnie ledwo ledwo ale coś tam już zaczyna wystawać :p chociaż mąż twierdzi że rosnę bardzo to ja tego nie widzę :p waga stoi w miejscu, ale to chyba skutek tego że jakoś nie mam kompletnie apetytu. Jem tylko po to żeby dzidziuś nie był głodny
Klaudia trzymam kciuki za walkę z teściową !
Ja takiego problemu nie mam, bo zamieszkaliśmy jeszcze przed ślubem sami, nie wyobrażam sobie inaczej - mimo iż teściów mam bardzo w porządku, a czasem odnoszę wrażenie że są bardziej za mną niż za moim M
Trzymam za wszystkie Wasze najbliższe wizyty mocno kciuki!
P.S. Tak dużo drukujecie tych stron, że ledwo nadążam czytać a co tu dopiero odpisywaćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 17:21
WreszcieMama lubi tę wiadomość
2017 -syn
2019 - córka -
Haha, Anakonda
To mój młodszy na pytanie o i nie to odpowiada ,,mała dzidzia,, hehe.
Monika teraz nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Mnie to zawsze powstrzymywalo przed mała różnica, że co jak będę musiała leżeć. I moja teściowa zawsze mówiła ze takiemu małemu dziecku np rocznemu jeszcze trzeba się całkowicie poświęcić. Ale znowu moje 3 lata to maksymalna różnica żeby dzieci miały dobry kontakt, i bądź tu mądry.
Dziękuję wam za kondolencje, jutro pogrzeb i byleby to przetrwać. -
Carolina wrote:Omg dziewczyny bo az sie poplakalam ze smiechu
Dzwoni wlasnie moj maz z pracy i mowi
Kochanie chcialbym zeby imie dziecka jezeli bedzie syn bylo
Jean Paul Waldemar Duilio
Moj maz ma na imie JeanPaul i w kulturze meza jak ma sie pierwszego synka daje mu sie imie po ojcu wiec dogadalismy sie, ze bedzie Paul
Lubie imie Jean Paul ale wiem, ze tu w UK bedzie tylko sam Jean a imienia samego Jean nie lubie, wiec ma byc Paul
ale Jean Paul ( po tacie ) waldemar po moim tacie Duilio po tacie meza to juz doprowadzilo mnie do napadu smiechu
Rozumiem wszystko ze w kulturze wenezuelskiej takie dlugie imiona sie daje i wszystkie sa bardzo wazne ale ja sobie nie wyobrazam mojego dziecka z 4 imionamii do tego dwoma nazwiskami hahaha
Wow, wow!!! Weź później wpisz całe imię, imiona w papiery, szok
Mi się też podoba Paul
-
Dziewczyny ale macie piękne brzusie!
Ja swojego nie pokazuje co by galeria nie pękła, he he he
Co do imion, to nie mamy zielonego pojęcia. Z córką też do prawie dziewiątego miesiąca nie mięliśmy imienia... dla dziewczynki strasznie podoba mi się Melania, ale mojemu mężowi średnio. Zostawiamy to na później
zresztą moja chrześnica(6lat) założyła zeszyt i każe tam wpisywać swojej mamie propozycje dla chłopca i dla dziewczynki.