MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kleopatra wrote:Haha, Anakonda
To mój młodszy na pytanie o i nie to odpowiada ,,mała dzidzia,, hehe.
Monika teraz nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Mnie to zawsze powstrzymywalo przed mała różnica, że co jak będę musiała leżeć. I moja teściowa zawsze mówiła ze takiemu małemu dziecku np rocznemu jeszcze trzeba się całkowicie poświęcić. Ale znowu moje 3 lata to maksymalna różnica żeby dzieci miały dobry kontakt, i bądź tu mądry.
Dziękuję wam za kondolencje, jutro pogrzeb i byleby to przetrwać.obserwował i będzie waszym stróżem.
Monika w pierwszej ciąży tez miałam nisko i późno się podniosło łożysko wiec nie ma co się martwić na zapasCzas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami
-
nick nieaktualnyKlaudia Leony sa super
I wez sie nie zastanawiaj wracajcie do Lodzijak bedziecie miec Leona to mozemy ich poznac
Moje dziecko chyba powinno zrezygnowac z drzemki w dzien bo zbankrutujejedna paczka doszla a ja juz zamowilam kolejne a co jak juz poznam plec na stowke
?
To juz bedzie jakies szalenstwo ciuchowe a przylominam ze zaraz wyorzedaze w grudniuhhhuuu
A wozek nadal nie wybrany i chyba nigdy nie kupietoska_88 lubi tę wiadomość
-
Hope ja ogólnie przodowania nei brałam pod uwagę, to że będę zdychać w 1 trym tak, ale wiedziałam, że z tym dam radę. Taki scenariusz mocno mnie zaskoczył. babcie niestety nie dają rady co najwyżej z doskoku na chwilę. O niani myślałam już w razie czego w styczniu będę szukać jakiejś chociaż na chwilę. Mąż ma porozmawiać w pracy żeby cały czas chodzić na popołudnia, potem ewentualnie teściowa, moja mama wraca koło 20 z pracy. Jakoś będziemy musieli się przemęczyć.
Na razie jeszcze mogę sie ruszac, Paula sama wejdzie do łożeczka i wyjdzie, karmienie i przewijanie na podłodze. Jakby tak zostalo to byłoby super, żeby tylko to łożysko poszło do góry...
Wreszciemama piękny brzuszek
co do imion to u nas hmm dla syna wybrane z brak laku w razie czego, dla córki jak nie znajdziemy nic innego to chyba Agnieszka po męża babci
WreszcieMama, Marta931217 lubią tę wiadomość
-
Monika_89 trzymaj się, musi pójść do góry to łożysko. Pozytywnie myśl, wizualizuj to sobie.
Co do akcesoriów dla dziecka, to ja zamierzam szyć... mam tatę krawca, biorę od niego drugą maszynę, na yt będę oglądać filmiki i będę szyćA jak coś mi nie wyjdzie, to tatuś mój poprawi. Już widzę, jak się na mnie wnerwia. Ale kiedyś uczył mnie szyć i coś tam potrafię. Do tego sama zamierzam zrobić kocyk/pled z wełny czesankowej. Już wybrałam kolor i będę zamawiać. Zabieram się teraz za wybieranie materiałów na allegro
Co do zakupów to ja w styczniu planuje lecieć (jak lekarz pozwoli) do mojego brata do Anglii i wtedy będą wyprzedaże i zaszaleje. Lecę z moją mamą, to będzie szał
Co do imion, to u nas pewne, że Zuzanka będzie... z chłopcem mieliśmy problem. A dla dziewczynki to chyba wiedzieliśmy od ślubu. Często mówiliśmy o tym imieniu. I ostatnio naszym przyjaciołom urodziła się dziewczynka, mieli różne pomysły na imię, ale nigdy nie Zuzia. Jak powiedzieliśmy, że w maju będziemy mieć dziecko, to oni, że sory ale chyba swoją nazwą Zuzia i się śmieli, że przecież rodzą pierwsi i mają do tego prawo. Wkurzyłam się okropnie i powiedziałam, że jak będzie dziewczynka to u nas będzie na bank Zuza i g...no mnie obchodzi co oni zrobią... Na szczęście dali inaczej na imię... Ale byłam zła. -
Nasz Tosiek mowi, ze to brat tam mieszka w brzuchu u mamy, i ciagle do brzuszka opowiada o samochodach i pociagach.
Tosiek z tata sa fanami formuly 1 wiec mowi ze brat ma byc Niko Rossberg Stohl. Stohl to nasze nazwisko, albo Lewis Hamilton Stohl. My jak na razie mamy problemy z imieniem, co mezowi sie podoba to mi nie, a co mi sie podoba to mu sie zle kojazy. Ja bym chciala Henry, ale to jego kupel alkoholik, Oliver, kolega z pracy bez zebow, taki niechluj, a jak powiedzialam Felix to ze jak marka karmy dla kotow. Na razie zostalo dla chlopca Bastian i jeszcze nic zlego o tym nie slyszalam. Bastian to imie glownego bochatera z never ending story, przynajmniej sie mu dobrze kojazy. Dla diewczynki jeszcze nie wiemy, ale tam mu raczej wszystko jedno.Maniuś lubi tę wiadomość
wersja z OM
-
Hahaha anakonda
dzieci maja cudne pomysly
Klaudia trzymaj sie. przeszlam to 3 lata temu a moj tata byl dla mnie wszystkim... Myslalam, ze swiat sie mi zawalil ale czas zrobil swoje chociaz bywaja takie dni, ze tesknota rozrywa mi serceale w moim sercu on zawsze jest zywy
Z imionami nie jest latwoU mnie tez wciaz jakies niejasnosci a z racji na dwie inne narodowosci lubimy inne imiona
Dla dziewczynki na 99% bedzie Paola i oboje jestesmy za tym imieniem
a chlopiec Paul na 100% ale moze dodamy drugie imie Paul Philip chociaz ja bym wolala pozostac przy jednym i nie kombinowac
Wy juz sie rozkrecacie z zakupami a ja postanowilam czekac az poznam plec
Na wozek dla mnie jeszcze za szybko, nie chce zeby stal w garazu ale upatrzony juz mam tylko jechac i kupic a moze do tego czasu cos stanieje
Na razie odkladam kase i jak juz bedzie czas pojade na wielkie zakupy
Wreszcie mama brzuszek cudowny juz tez chce miec taki ale jak na razie to tylko wieczorami troszke mnie wywala i jest wiekszy a tak kazdy mowi, ze sobie ciaze wymyslilam...WreszcieMama lubi tę wiadomość
-
Mi się strasznie dla dziewczynki podoba imię Cara, ale Marcin już dawno zaklepał Oleńkę. No i żeby nas pogodzić los wymyślił nam Kubusia
Marzy mi się takie łóżeczko:
Tylko gdzie takie dostać? Nie chodzi mi o konkretnie identyczne, byle miało też takie szufladki i w ogólemarie_marie22 lubi tę wiadomość
-
WreszcieMama brzuszek ładny i wcale nie taki duży, pewnie jesteś wysoka co??
Mój tak się prezentuje w 18 tyg.
Mam pytanie do dziewczyn, ktore mają detektor serduszka. Czy też jesteście tak od tego uzależnione? Zamawiając myślałam, że będę używać może z 2 razy w miesiącu, a robię to codziennie. Daje mi to spokój, ale też się martwię czy jednak nie szkodzę w jakiś sposób maluszkowi...
Chyba powiem mojemu L żeby go gdzieś schował....Arwi, julita, Breezee, sylwucha89, Mabelle, toska_88, ag194, Hope_, Maniuś, Edyta84, marie_marie22 lubią tę wiadomość
-
takie znalazłam, ale go nie chwalą za wykonanie https://www.ewozki.eu/pl/p/Lozko-kompakt-3w1-Klups-LOZECZKO-KOMODA-TAPCZANIK/1370
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina -
a mnie sie takie podoba http://sklep.skrzatmeble.pl/gala/13-lozeczko-gala-orzech.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 16:20
06.11 - badanie genetyczne. Możliwe, że dziewczynka
21.12 - badanie połówkowe. na 100% dziewczynka
Będzie Aleksandra Karolina