MAJ 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Carolina ja mam AngelSounds jumper i żel do usg z ziaja i nie zamienię tego na nic innego...
super słychać serduszko i jak.maluszek się wierci :*
Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia:* Haha teściowa dzisiaj trochę zmiekla albo ma dobry humor :p...
Czekamy na Aurelie
20 lat . Łódź/Jelenia Góra -
My chyba kupimy używane łóżeczko drewniane i nowy materac, ale nie wiem jeszcze jaki.
Czy te kokosowo-gryczane są takie ekstra, że teraz wszędzie je promują, czy to tylko moda? Macie jakieś doświadczenia?
Matylda maluszku, siedź grzecznie w brzuszku! -
Ale zakupowo się zrobiło.
Wczoraj z M byliśmy w 3 sklepach za wózkiem.Chcieliśmy zamówić juz teraz bo prawdopodobnie po nowym roku ceny idą w górę.
Zdecydowani byliśmy na Roan Bass ale na żywo spacerówka mi się w ogóle nie podoba. oglądnęłam ich chyba z 40 i wszystkie do siebie podobne.
decyzję podejmiemy do końca miesiąca.
nasz typ na dziś to Anex cross. Boski. -
nick nieaktualnyBierzemy easygo optima tylko dokupujemy pompowane kola. Super jest i leciutki w porownaniu z tymi wszystkimi 2w1. Fotelik mamy maxi cosi citi, zapomnialam zapytac cxy pasuje ale jak nie to dokupie adaptery
No jestem strasznie zadowolona bo spelnia moja wszystkie wymagania a jednoczesnie jest zgrabny nie taki wielki i ciezki jak bebetto i adamexy
A lozeczko mamy Marsell Klups biale z sowkami. Jest sliczne i cena nie powalala
Dla Leona cos w podobie tylko 140x70 i z funkcja tapczanika
No to chyba najgorsze dylematy za mna
-
Carolina wrote:Dziewczyny bo czytam różne opinie o detektorze tetna i chyba zdecyduje się jutro kupić tylko na co zwrócić uwagę kupując? Bo widzę w cenie 18£ i 60£
Ja kupiłam ten za £32.99 i jestem bardzo zadowolona
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00YVCQTXK/ref=ya_aw_od_pi?ie=UTF8&psc=1
Także polecam z czystym sumieniem -
Kamilutek ja mam kokos pianka gryka i dla mnie ok. Niby tyle się mówi o robalach w nich ale ja nie zauważyłam a sprawdzam. DFruga rzecz że pod prześcieradłem mam podkład
u nas łożeczko przejmie młodsze, Paula dostanie łożeczko z barierkami z ikei. resztę mebli do pokoju dziecięcego też tam kupimy do kompletu -
zyrcia wrote:Bierzemy easygo optima tylko dokupujemy pompowane kola. Super jest i leciutki w porownaniu z tymi wszystkimi 2w1. Fotelik mamy maxi cosi citi, zapomnialam zapytac cxy pasuje ale jak nie to dokupie adaptery
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2016, 20:51
-
bezimienna wrote:Też mi się on podoba, już nawet byłam zdecydowana ale gondola mega mała jest bo tylko trochę ponad 70 ;( przez to u mnie pozostaje na pierwszym miejscu maxi cosi Stella albo mura, niestety jest droższy...
mura 4 tez mi siedzi w głowie. o Stelli czytałam, że ma mega mała spacerówka wiec odpada. -
Dzięki dziewczyny jutro zobaczę czy dostanę w sklepie stacjonarnym czy zamówię z amazona
mój mąż właśnie przeglądam strony internetowe bo zbliża się black friday i można kupić dużo taniej ale wózek który chce obniżyli o 30£ więc żadna rewelacja
-
bezimienna wrote:Też mi się on podoba, już nawet byłam zdecydowana ale gondola mega mała jest bo tylko trochę ponad 70 ;( przez to u mnie pozostaje na pierwszym miejscu maxi cosi Stella albo mura, niestety jest droższy...
tak teraz sobie przypomniałam, że jeździłam Murą po sklepie i jest meeeega sztywna. -
nick nieaktualnybezimienna wrote:Też mi się on podoba, już nawet byłam zdecydowana ale gondola mega mała jest bo tylko trochę ponad 70 ;( przez to u mnie pozostaje na pierwszym miejscu maxi cosi Stella albo mura, niestety jest droższy...
U nas wtedy gondola szybko bylo zmieniona, Leo szybko siadal ale i tak sie sookojnie miescil -
Ja roan bass probowalam po sklepie fajnie sie jezdzi:) ale musze jechac z mezem i poprosic o pokazanie jak sie sklada i czy wtedy duzo zajmuje i czy wejdzie do mojego bagaznika jakos ok czy lipa. Nir wiem czy nie będzie trzeba zmienić auta:/
-
Klaudia N. pliss jak sprawdzisz roana jak się składa i czy fajnie się mieści to daj znać bo w Krakowie go nie ma (najbliżej 80km) i chyba będę się opierać na opiniach jeśli się nie pojawi na miejscu
Klaudia N. lubi tę wiadomość
-
Klaudia N. wrote:Wiecie co? Zauważyłam ze od kiedy dojrzalam roan bassa to nie podobają mi się zadne inne wozki:/ ale krzywa jazda:/
ha ja też tak miałamdopiero w sklepie dotarło do mnie ze to jednak nie mój typ.